• 09.10.2014 kl. 18:53

TUSEN HJERTELIG TAKK.

Tusen tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg "klump i halsen". Det betyr så utrolig mye for meg, dere aner ikke. Jeg har lest gjennom alle meldingene som har kommet inn på facebook, alle kommentarene og de fine ordene deres. Jeg føler meg mye lettere. Det kjennes ut som et par kilo har forsvunnet fra kroppen min, og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile. Det er så innmari godt å føle seg forstått, og vite at mange setter pris på hva jeg deler. 

Jeg var skikkelig usikker på om jeg var klar for å publisere innlegget igår, eller ikke. Det som står i det innlegget forteller så mye om meg og livet mitt. Men når jeg leste tilbakemeldingene ble jeg helt varm inni meg. Jeg ble helt overveldet, helt stum. Liksom, hvordan klarte jeg, en jente på 14 år å nå ut til så mange? Jeg ble veldig glad for å høre at så mange likte innlegget, og det ga meg virkelig en bekreftelse på at nå har jeg det bra, nå har jeg virkelig fått det til. Likevel fikk jeg litt vondt inni meg av å høre at det er så mange som har/har hatt det på samme måten, men jeg vil mer enn gjerne hjelpe. Før gikk jeg alltid å trodde at jeg hadde det så mye verre enn andre, men det viser seg at det er like vondt for alle. Mitt beste tips er å være positiv, uansett hva. Om du står i en vond situasjon, gjør det til en bra en.

Tusen millioner takk  

Anne Lene Nilsen

09.10.2014 kl. 23:40
utrolig fin blogg!

Marika Bentzen

09.10.2014 kl. 23:47
Anne Lene Nilsen: tusen takk! :-)
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits