• 15.10.2014 kl. 18:34

BLACK SHOES BLUE JEANS

Favorittbuksen min! Jeg sverger til molly buksene fra ginatricot. Har den i svart også, og elsker begge to. Jeg har slitt i flere år med å finne bukser som passer til meg fordi jeg er både lang og tynn, så de blir alltid for kort eller for lang. Sikker på at det er mange andre med det samme problemet også, så da kan jeg anbefale disse buksene. Jeg har min i xs om noen skulle lure, og den er high waist. 

Idag har jeg vært på havforskingsinstituttet på fagdag. Jeg syns det var ganske lærerikt faktisk, men det er absolutt ikke noe jeg kunne tenke meg å jobbe som i framtiden. Jeg har allerede framtidsplanene mine klare, og det er null tvil hva jeg vil jobbe som. Jeg er bare 14 år, så det kan godt hende det endrer seg, men jeg tror og håper jeg fortsatt vil bli det samme om 3-4 år, men vi får se. Jeg kom hjem i tre tiden idag, og har fått gjort litt lekser og sett home and away. 

Nå ligger jeg i sofaen (suprise!!) med kattene helt oppe i fjeset. Er i grunn ganske koselig, men jeg tåler ikke katter så sitter her og får såvidt puste, mens jeg klør meg godt i øynene og snyter meg hvert femte sekund. Jaja, nå tenker jeg å gjøre meg ferdig med lekser og gjøre litt bloggarbeid før jeg skal se idol og farmen senere i kveld.

Q Noen av dere som har molly buksene?

Ingvild - Foto og hverdag med ME

15.10.2014 kl. 19:13
så stilig :D

15.10.2014 kl. 20:53
Elsker molly buksen min! Har den som er på bildet :D

Marika Bentzen

15.10.2014 kl. 21:01
Ingvild: takk! :D
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits