• 21.10.2014 kl. 19:37

NY VINTERJAKKE!

Jakke fra Vero moda

Denne fine jakken fikk jeg fra mamma og pappa i forrige uke, og jeg er så fornøyd med den. Er sjelden jeg finner vinterjakker som jeg liker, men denne falt skikkelig i smak hos meg. Og så sitter den så fint på! 

Dere skulle bare visst hvor lenge jeg stod foran kamera å prøvde å få til et vellykket bilde hvor jeg kastet bladene opp i luften, OG de kom i fokus. Bildet over var det beste resultatet, så da skjønner dere kanskje at jeg ikke fikk det helt til, haha. Må le litt av fjeset mitt der også, skulle jo nesten tro at jeg er redd for bladene eller noe. 

Idag var det en kort skoledag, så når jeg var hjemme satt jeg meg ned å begynte å øve til prøven vi skal ha imorgen. Eller nesten med en gang, måtte selvfølgelig spise middag og se home & away først! Men nå sitter jeg altså her og øver mens jeg blogger til dere. Skulle egentlig poste dette innlegget tidligere idag, men jeg har ikke fått til å laste opp bildene, i tillegg til nettverksproblemer, men det så ut til å ordne seg nå.  

Hva syns dere om den nye jakken min?

 

ingridharkestad

21.10.2014 kl. 19:39
Så fin!

Tea Charlotte

21.10.2014 kl. 19:48
Veldig fin jakke! Legg meg gjerne til som venn så jeg kan følge bloggen din fast :)

Christian Lystad

21.10.2014 kl. 21:48
Hei Marika så fine bilder av deg

du er en pen jente

så fint Antrekk du har på deg
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits