• 24.10.2014 kl. 19:02

SØKER UNGDOMMER TIL NY DOKUMENTARSERIE "GENERASJON PRESTASJON"

For tre dager siden fikk jeg en mail som gjorde meg så ufattelig glad. Dere vet den følelsen når man har klart noe man lenge har ønsket og faktisk får det til? Den fikk jeg da. For nøyaktig 16 dager siden skrev jeg innlegget "klump i halsen" noe som var veldig vanskelig for meg å dele med dere, men jeg gjorde det, og jeg nådde ut til mange mennesker. Det betyr så mye for meg å vite at folk bryr seg om det jeg skriver om, for det er jo tross alt mitt liv og mine tanker jeg deler med dere. Jeg har vært gjennom en vanskelig tid i livet mitt, og nå er det ingenting jeg ønsker mer enn å hjelpe andre. Hjelpe andre med å forstå at det er greit, det er greit å ikke ha det helt bra. 

Mailen jeg mottok var fra Nordisk film tv. De søker ungdom til en ny dokumentarserie "generasjon prestasjon" hvor de ønsker å følge ungdommer i deres hverdag, forstå hvordan de har det og finne ut hva som muligens kan hjelpe de ut av det.  Og da kan jeg ikke si nei til å dele det her på bloggen, for jeg vet at mangen av dere som leste innlegget jeg skrev også kjente dere godt igjen. Så om du kjenner veldig på det å prestere og være perfekt på alle fronter kan kanskje dette være noe for deg? Jeg legger ved kontaktannonsen under her, også får dere ta kontakt om dere ønsker å delta i dette. 

Gjerne del innlegget videre også, så er det kanskje noen flere som ønsker å prøve seg. 

 

 

Malin våde

25.10.2014 kl. 10:37
Så braa :-)
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits