• 04.01.2015 kl. 16:29

TODAYS

Jakke ginatricot / t skjorte spania / bukse cubus / sko nike

Jeg kan nesten ikke vente på å få den nye linsen. Merker bedre og bedre hvor dårlig standardlinsen er! Det er bare noen dager til jeg får den, så vi får holde ut så lenge. Idag sov jeg lenge, nok en gang, også måtte jeg ut til pappa hvor jeg hadde glemt telefonladeren min. For ikke lenge siden kom meg og Sanne inn fra en liten outfit shoot, som var veldig gøy. Når naboene kom forbi var det første mann å gjemme seg, haha, det er jo så utfattelig flaut! 

Uansett, imorgen er det første skoledag, og jeg kjenner jeg virkelig ikke er klar. En ekstra uke med ferie hadde virkelig ikke gjort noe. Men ferien får vente, og skolen må fullføres uansett hvor kjipt det er. Jeg håper dere alle har hatt en fin juleferie, også snakkes vi imorgen! Klem

Tilla Celine

04.01.2015 kl. 16:45
Så fint! :D

Lene Litsheim

04.01.2015 kl. 20:42
Kjempe stilig!

anonymfortiden

04.01.2015 kl. 23:31
ufattelig fin :D heldige dere som har snø , jeg begynner på jobb igjenn i morgen og kjenner de skal bli veldig godt og komme på jobb å få tilbake de gamle rutinene igjenn !

frida

06.01.2015 kl. 17:10
så pent!

tusen takk for superhyggelig kommentar! jeg har skrevet ett innlegg om kamera og redigering her om du er interessert: http://www.fridaxiang.no/2014/07/qa/qa-cameraediting
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits