• 05.01.2015 kl. 15:30

A DIFFERENT OUTFIT

God mandag! Jeg kom hjem fra skolen for en halvtime siden ca. Skole dagen har faktisk gått overraskende fort idag, og jeg håper virkelig det fortsetter sånn resten av uken. Jeg kjenner jeg er bittelitt trøtt, men det er ikke så gale som jeg trodde det ville bli.Jeg satt oppe til klokken tre i natt også, bare fordi jeg ikke kunne gi slipp på boken jeg leser -Et helt halvt år- åh, jeg har ikke noe mer å si om den boken annet en at den er perfekt. Har bare noen få kapitler igjen, men har egentlig ikke lyst til å bli ferdig med den. Isåfall får jeg gi noen nye bøker en sjanse. Haha, jaja. Hanne & Erica kommer straks hjem til meg sånn at vi får planlagt dansetreningene framover. Første trening idag! Vi snakkes, superstars 

(PS: Jeg får ikke noe bra bilder med den linsen jeg har nå, sliter litt med å få de slik jeg vil. Den nye linsen kommer i posten snarest, og jeg lover dere bedre bilder da. Mye bedre.) 

Hva syns dere om antrekket? 

06.01.2015 kl. 22:55
åå, jeg skal snart begynne på "Et helt halvt år" og gleder meg så utrolig mye til å lese den! :))
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits