• 09.07.2015 kl. 01:09

Å BLI KJENT MED NYE MENNESKERÅ møte nye mennesker er vanskelig, og jeg er sikker på at mangen kjenner seg igjen. Noen ber meg om å bare hoppe i det, men så enkelt er det ikke for meg. Å møte nye mennesker innebærer så utrolig mye mer. Det er en utfordring. Jeg får en klump i magen som vokser jo mer jeg tenker på det. Jeg får panikk og en enorm hodepine. Jeg forbereder hva jeg skal si, hvordan jeg skal gå, hva jeg skal gjøre og alt blir bare unaturlig. Jeg klarer ikke å være meg selv rundt nye mennesker og det er et stort problem for jeg vil jo selvølgelig ikke framstå som en person jeg ikke er. Jeg får meldinger av folk som spør om å være med meg, men jeg har blitt veldig flink til å utsette og til slutt blir det aldri noe av. Jeg er redd for å si nei, og det er så kjipt å alltid være den som avlyser eller utsetter. Folk som ønsker å bli kjent med meg, men så skyver jeg dem bare bort. Jeg føler meg så liten og dum. 

Jeg blir så utrolig frustrert, spesielt når det er personer jeg virkelig ønsker å bli kjent med. Men ting skal visst ikke være lett, haha! Det var dagens "rett fra hjerte" innlegg. Måtte bare få det ut. :) God natt. 

Emilie Skyum

09.07.2015 kl. 01:15
Skjønner at det ikke er noe morro, men prøv og ikke tenke så mye på at de må se deg fra din "perfekte" side. Jeg ser på det som heller en slags sjangs til og være 100% meg selv, og se hvordan de reagerer på det, for det er den som kommer frem til slutt uansett, og gir de da muligheten til og dra igjen. Det er jo det som sårer mest. Driter du deg ut, trenger du ikke møte de igjen uansett, og ingen blir såret (uansett om det er snakk om venner eller kjærlighet).

Sarah

09.07.2015 kl. 01:46
Det är fint med svart/vita bilder :)

lissreiseblogg

09.07.2015 kl. 03:07
kjenner meg faktisk veldig godt igjen. det er vanskelig å väre seg selv og slippe nye personer inn på seg.

fin blogg foresten

Anonym

23.07.2015 kl. 18:23
Høres veldig ut som symptomer av sosial angst. Finnes hjelp der ute!
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits