• 12.07.2015 kl. 02:37

Fri som en fugl

Jeg får ikke sove, men for engangs skyld så gjør det ingenting. Akkurat nå er det helt greit å stirre i det hvite taket. Jeg kjenner følelsen av frihet. Det er den følelsen jeg alltid får når jeg kommer ut hit, på hytten. Jeg legger fra meg alt jeg har av bekymringer, stress og tanker. Vinden som uler utenfor vinduet får meg til å smile. Det er rart å tenke på hvor mye liv det er der ute. Fugler, insekter og så utrolig mye mer. Det er helt fantastisk.

Jeg har pakket meg godt inn i dynen, med snytepapiret i ene hånden. Forkjølet tror jeg, men akkurat nå gjør det ingenting. Det er ingenting som plager meg nå, ikke engang edderkoppen som henger nede ved sengekanten eller pappa som snorker i naborommet.

Jeg tenker på fuglene som synger så fint om morgenen. Jeg gleder meg til å våkne. En dag skal jeg være like fri som dem.

God natt.

sirifuu

12.07.2015 kl. 02:46
Bra innlegg! Gjerne ta en titt innom bloggen min også, hadde betydd utrolig mye! :)
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits