• 23.07.2015 kl. 20:15

BUCKET LIST

Dra på backpackingtur - Meg og noen venninner har allerede planlagt at vi skal dra på tur sammen. Jeg elsker tanken på å bare reise rundt med en sekk på ryggen å oppleve nye steder og kulturer. 

Hjelpe mennesker - Meg og mamma har vel snakket om dette i noen år. Vi har lyst til å dra net til et fattig land i noen måneder for å hjelpe til med frivillighetsarbeid. 
Noe innen mote - Som de fleste vet, så er jeg veldig glad i mote. Drømmen er å en dag lage min egen kles kolleksjon og jobbe med noe innen mote. 
Tatoveringer - Jeg ELSKER tatoveringer. Tatoveringer med mening, som forteller hvem jeg er som person. Jeg skal aldri ta en tatovering bare fordi den er fin, men fordi den symboliserer noe for meg. Jeg har store planer allerede. 
Skrive en bok - Er ikke så mye mer å si på dette punktet. Å skrive en bok har lenge vært en drøm.

Ri på en elefant - Hvem har ikke lyst til å ri på en elefant? Det virker som en utrolig gøy opplevelse. 

Se the script live - Jeg elsker the script!! Å se de live er en listen drøm som må gjøres for jeg dør. 

Redde et liv - Trenger jeg å si noe mer?

Være alene i utlandet - Nei, da mener jeg ikke Sverige eller Danmark.. 

Cochella - Denne er jeg ganske sikker på at jeg ikke er alene om. Jeg hadde ikke hørt om festivalen før alle la ut bilder og videoer fra den i år. Festival antrekkene, musikken og stemningen. åhhh
Hoppe i fallskjerm - Jeg har alltid hatt lyst til å prøve det, men jeg tror aldri jeg hadde turd. Derfor står dette på bucket listen min, fordi jeg tror (og håper) at jeg kan klare det med litt ekstra mot. 

Svømme med delfiner - Igjen, hvem vil ikke svømme med delfiner? 

Bo i utlandet - Det jeg aller helst vil er jo å bo i et eksotisk land med palmetrær og krystallklart vann, men vi får se.

ungmamma98

23.07.2015 kl. 20:22
Åeee du var virkelig skjønn! Har super lyst og hjelpe noen andre jeg og, dra ned og hjelpe noen som trenger det <3

Lyst å ta en titt på min blogg? :D

Anette

23.07.2015 kl. 21:40
så utrolig fin liste :)

Ha en riktig fin kveld <3

heelene

24.07.2015 kl. 00:16
Kjekk liste!:)

Jeg lurer på en ting, de valgene som er under headeren din, hvordan får jeg fikset det slik at de dukker opp uner min header? er virkelig fjern med koder å slikt.. heh, hadde vert suuperfint om du kunne hjulpet meg. Er litt ny med blogginga å slikt!
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits