• 12.08.2015 kl. 20:53

summer vibes

Vi våknet klokken åtte idag, spiste frokost og dro på stranden. Der var vi i flere timer, så vi har fått en fin brunfarge på kroppen. Bildene over er fra første dagen vi kom hit, så vi er ikke fortsatt så bleik, haha! Det går veldig mye i det samme her nede så er ikke så veldig mye spennende jeg har å fortelle dere. Den blå hårfargen min falt dessverre ut første dagen da vi badet i bassenget pga klor, og nå går jeg rundt med halve håret blondt og resten blått. Ser ut som en idiot, men hvem bryr seg? Er ikke akkurat slik at jeg kommer til å se menneskene her nede igjen. 

Vi skal snart gjøre oss klar til å dra ned på strandpromenaden og kameraet blir med. Meg og Amalie har planer om å ta en god del bilder her nede, men vi håper på å bli litt brunere først. Klarer såvidt å smile nå siden jeg har blitt solbrent på leppene og rundt øynene, det svir som bare det. Men rød blir vel brun etterhvert, eller? Satser på det. 

Er kjekt at så mange av dere leser bloggen min mens jeg er her nede. Har fått masse koselige kommentarer de siste dagene og jeg vil bare takke dere alle sammen. Dere gjør meg glad! Klem 

Maria Bergheim

12.08.2015 kl. 21:51
Så fine Bilder <3
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits