• 13.08.2015 kl. 19:16

Kimono on the beach
Er det noe jeg aldri kunne dratt til syden uten så er det kimonoen min. Jeg elsker å bare kunne slenge den rundt meg hvis vi skal på stranden. Vi hadde en liten photoshoot på stranden idag, og over ser dere de beste bildene. Var mange misslykkede bilder også, så jeg tenkte at når jeg kommer hjem så kan jeg lage et lite innlegg med 'bildene som ikke ble vist på bloggen'. Tenker det kan være litt morsomt å se, for jeg skal love dere at det alltid blir flest mislykkede bilder! 

Vi stod opp tidlig idag og dro på stranden. De første timene sov vi, så de gikk veldig fort, men etter en stund ble vi litt lei og dro opp til bassenget istedenfor. Både meg og Amalie har blitt ganske solbrent i fjeset, så vi holdt oss litt i skyggen. Senere drar vi på strandpromenaden slik som vi har gjort de to siste dagene, for å kjøpe noen småting. Også fant vi ut idag at bassenget er åpent til tolv, så vi skal ned å ta noen fine bilder der i kveld. Vi snakkes imorgen! Klem

følg meg gjerne på instagram hvor jeg poster litt fler bilder enn jeg gjør her @marikabentzen
Follow 

Isabella

13.08.2015 kl. 19:29
åå den var utrolig fin på deg!

Nydelige bilder <3
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits