• 14.08.2015 kl. 21:16

SHADOWDet første vi gjorde da vi kom på stranden idag var å ta masse bilder. Vi fikk noen fine som jeg kommer til å vise dere i blogginnleggene framover. Etter en times tid med photoshoot gikk vi lenger ned på stranden for å sole oss. Vi sovnet som vanlig i noen timer før vi skulle ut å bade. Det endte opp med at jeg brant meg på en brennmanet på begge leggene. Jeg har sett så mye på bondi beach på tv at jeg alltid har vært ganske redd for brennmaneter, men det gjorde faktisk ikke så vondt som jeg trodde. Badevakten hjalp meg, og alt gikk fint til slutt. Og så ble det ikke akkurat noe verre når badevakten var superkjekk! 

Jeg har litt dårlig tid nå, siden vi snart skal ut å spise. Meg og Amalie får gjøre oss klar, også kan vi heller snakkes imorgen - med enda flere bilder! Bare 3 dager igjen her i vakre Spania, så vi skal utnytte tiden godt. Klem 

Maria Bergheim

14.08.2015 kl. 23:35
Fine Bilder, kos deg masse <3

Isabella

15.08.2015 kl. 00:17
åå så fine bilder!

Du må kose deg masse<3
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits