• 13.09.2015 kl. 20:50

Noe mer


Nå er det ikke så veldig lenge til jeg er ferdig på ungdomsskolen. Det friker meg ut, for jeg aner ikke hva jeg skal gjøre til neste år. Vidergående sier de fleste, men jeg? Jeg tror helt ærlig at jeg ikke klarer å gå på skole neste år. Jeg slilter så vanvittig med dette året allerede og jeg har såvidt begynt. Jeg har egentlig mistet litt håpet, for dette er ikke sånn jeg ønsker å ha det. Jeg er dritt lei av å våkne hver dag og føle meg helt tom og ødelagt. Jeg er dritt lei av å gå rundt å føle at det er noe mer for meg, noe annet, uten å kunne finne ut hva. 

Dette har plaget meg veldig mye de siste ukene. Jeg blir så frustrert av å ikke vite, samtidig som alle rundt meg har sine meninger om dette og jeg ikke vil skuffe noen. Men igjen, så er jeg nødt å tenke på hva som er best for meg. Jeg har tenkt veldig mye på det i det siste - om jeg skal begynne på vgs neste år eller ikke. Jeg har hørt mye på hva andre rundt meg mener, og selvfølgelig bør jeg jo gå vidergående, men sannheten er at jeg ikke klarer det. Skolen suger all livsgnisten ut av meg, og jeg orker ikke mer. 

Jeg føler jeg trenger å finne ut hvem jeg er før jeg fortsetter videre med livet mitt. Jeg trenger litt tid til å puste og bare finne ut hva jeg lever for og jeg vet at skolen står i veien for det. Det er kanskje tidlig å tenke på slikt allerede, men jeg må ta valget i mars, så det er kanskje ikke så tidlig allikevel. Kanskje er jeg helt ute på ville veier og høres ut som den idioten som vurderer å droppe første året på vgs, men jeg føler, i hvertfall nå, at det hadde vært det mest riktige. 

X

Marika

emagmagasinet

13.09.2015 kl. 21:19
Gjør det som er riktig for deg. Mange muligheter:)

15.09.2015 kl. 14:46
Å droppe 1 vgs er ikke gale. Jeg er utrolig psykisksyk og måtte gjøre det. Går nå 1vg med 99'ere. Er den beste beslutningen jeg har tatt og er storfornøyd. Har endelig fått fatt på meg selv og livet. Men gjør det som er best for deg!
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits