• 16.09.2015 kl. 16:12

BITCH I'M FABULOUS

Jeg sitter her i mørket på rommet mitt og stiller meg selv spørsmålet; hvem er jeg? Jeg har tenkt mye på det i det siste, men jeg har egentlig ikke helt klart å gi meg selv et svar.  Hvordan er jeg som person, hvilken stil skal jeg ha, hvordan vil jeg at andre skal opfatte meg, hva er det jeg kan og ikke kan gjøre? Det er så mange spørsmål uten svar. Jeg stiller meg det spørsmålet ofte og jeg hater at jeg aldri kan svare på det. Isteden for å prøve å finne ut hvem jeg er selv, så prøver jeg å være den personen alle andre vil at jeg skal være. Hvorfor? Nei, si det. Jeg aner ikke, men jeg vet at altfor mange ungdommer har det sånn. Jeg syns det er dumt at denne "selvtilliten" har så stor makt over en person at den kan bestemme hva du kan - og ikke kan gjøre. Det blir jo helt feil. Vi er ca. 7 milliarder mennesker i verden, men likevel bruker vi tid på å imponere folk som ikke engang liker oss, folk vi ikke liker selv engang. Det er så rart. Av alle de 7 milliardene, er det mennesker som er akkurat som meg og deg, men vi legger ikke merke til det, fordi vi er for opptatt med å bry oss om hva andre rundt oss gjør og tenker. 

Jeg lurer på hvordan det hadde vært hvis alle verdens mennesker måtte gå med bind for øynene i bare en eneste dag, ville vi da vært mer selvsikker? For hvor mange ganger har du ikke stått i speilet å fortalt deg selv 'jeg ser helt jævlig ut'?  Hvor ofte finner du ikke noe feil med deg selv, som du føler alle andre legger merke til? De dagene da alt med deg bare er feil, feil, feil. Jeg tror vi alle har de dagene, men tenker vi noen ganger på det positive? I steden for å alltid leite etter det negative, kanskje vi skal begynne å tenke på de positive tingene ved oss selv?

Bitch, I'm fabulous. 

Maria Bergheim

16.09.2015 kl. 18:54
Fine bilder :-)
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits