• 15.10.2015 kl. 00:33

HVEM ER JEG

Det er så mye jeg har i hodet, så mye jeg vil fotelle. Men som vanlig, så kommer det ingenting ned på papiret. Tankene mine er over alt om dagen, og uansett hvor fin dagen har vært så sitter jeg alltid igjen med en forferdelig følelse inni meg. 

En følelse som ikke kan beskrives. Det må føles, men det unner jeg ingen. Jeg føler meg så tom, men har samtidig så mye jeg vil sette ord på. Jeg ligger godt pakket under dynen, lyset er slått av og alt er helt mørkt. Det er rart å tenke på hvor mange hemmeligheter disse fire veggene på rommet mitt skjuler. Noen fine, noen morsomme, men aller mest vonde. Jeg lurer på hvem jeg er. Det er noe jeg tenker ekstremt mye på. Jeg er drittlei av å være den sjenerte jenten som aldri sier noe eller blir med på ting. Når jeg er så stille så fyller folk stillheten min med sin egen tolkning. De danner sine egne historier. Historier som jeg veldig sjeldent har valgt selv, som betyr at disse historiene ikke er ekte. Jeg hater mer enn alt å ikke tørre å snakke med nye mennesker, men det er ikke noe jeg har valgt selv. 

Jeg vet ikke om jeg vil være den jenten som pynter seg hver dag og går gjerne med litt finere klær eller hun som har litt mer rocka stil og ikke har noe imot en dårlig hårdag. Kanskje er jeg ingen av delene? Vil jeg kanskje være hun som går i joggedress hver dag, med sminken fra gårsdagen og håret i en rotete hårdott? Jeg er et større spørsmålstegn enn noen gang. Aldri hadde jeg trodd at det skulle bli så vanskelig å finne meg selv. Jeg trodde det var så tidlig som i barnehagen man fant ut av slikt. Er det ikke da du finner ut om du liker rosa eller blått? Jeg føler jeg er 1000 forskjellige mennesker i en person. Jeg aner ikke hva jeg vil, hvor jeg skal eller om jeg kommer meg opp fra sengen imorgen. 

Malin

15.10.2015 kl. 00:54
Det var utrolig fint skrevet!!

Tabra

15.10.2015 kl. 11:51
Fint skrevet! :D

Marika Bentzen

15.10.2015 kl. 14:00
Malin: tusen takk!!

Marika Bentzen

15.10.2015 kl. 14:00
Tabra: tusen takk! :)

15.10.2015 kl. 15:14
Så flink du er til å sette ord på vanskelige tanker💫
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits