• 25.10.2015 kl. 23:37

'DE KJEKKE UNGDOMSÅRENE'

Skole. Det verste ordet noensinne. I snart ti år har jeg gått på skole, jeg har sittet på ræven hver eneste dag, blitt tvingt til å jobbe med masse ting jeg ikke har bruk for. Masse meningsløse ting, som vi ikke engang vet om er sanne. For hva som skjer? Jeg sitter i klasserommet som jeg snart har hatt i tre år, foran meg står læreren min å prater om alt og ingenting. Ting jeg ikke vil vite, ting jeg ikke trenger å vite. Med en gang jeg tar foten ut av skoledøren og er på vei hjem er alt dette glemt. Alt jeg skulle ha lært de seks timene jeg har satt på ræven er borte. Det går inn det ene øret og ut det andre. Enkelt og greit. 

Skolen har tatt fra meg så mye mer en det den har gitt meg. For hva har skolen gitt meg egentlig? Annet en trøtte morgener, tårer, mobbing og smerte i hele kroppen? Ingenting. Ikke en eneste ting. Hva skal jeg svare når jeg får barn og de lurer på hva jeg gjorde når jeg var liten? Skal jeg fortelle de at jeg satt våken til midt på natten å gråt på grunn av en vanskelig lekse, eller en framføring jeg gruet meg til? Det blir så feil. Hvor er de 'kjekke ungdomsårene' alle snakker så mye om? Kroppen min bobler av frustrasjon. For jeg drar på skolen, jeg gjør som jeg får beskjed om og jeg prøver virkelig alt jeg kan for å komme meg gjennom dagen. Men har jeg noe valg? Det er nettopp det jeg ikke har. Hver dag er jeg nødt til å gjøre oppgaver, jeg må lese høyt for klassen eller kjempe meg gjennom gymtimene som jeg virkelig hater. Gymtimene som er en stor del av angsten min. Og alt det bare fordi noen ber meg om å gjøre det. Det er så surt. Så forbanna bittert. 

Akkurat nå ligger jeg i sengen. Jeg burde lagt meg til å sove, men jeg hater tanken av at jeg må våkne igjen om åtte timer fordi jeg skal på skolen. Skolen tar fra meg all livsgnisten, og det er ingenting jeg kan gjøre med det. 

CarolineSofiee

25.10.2015 kl. 23:39
Feel u

Isabella

26.10.2015 kl. 07:52
Du kunne ikke sagt det bedre! Er så enig! Du er helt fantastisk flink til å skrive<33

Marika Bentzen

26.10.2015 kl. 08:23
Isabella: tusen takk! <3

Tabra

26.10.2015 kl. 12:51
Feel you! Bra skrevet! Tar sisteåret på vgs over to år for og klare og fullføre. Merker at bare fellesfagene er nok til å nesten ta knekken på meg.. Gym kan du prate med legen din om forresten ;) Jeg gjorde og han ga meg alternativ gym. Siden eg sliter med angst og mobbing som skapte frykt for å skifte eller dysje i garderober. Fikk egen garderope og valg om å enten gå egne turer med eget opplegg eller om skolen evt. har eget treningsrom for alternativ gym. Det hjelper mye! Du får stå på! :)

Sofie Fevang

01.01.2016 kl. 14:38
Virkelig flott skrevet. Må si jeg er ekstremt enig, virkelig.
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits