• 12.12.2015 kl. 23:14

FØR ELLER SIDENNå er det en stund siden jeg har vært innom her. Det har ikke hendt så mye siden sist annet enn at vinteren er på vei. Jeg vet ikke om jeg liker vinteren. Den er så utrolig vakker, men samtidig så kald og mørk. Jeg kjenner det får meg til å lengte etter late dager på stranden i Spania. Dagene er lange, og skolen tar mye av tiden min, men jeg har savnet å blogge. Jeg liker at jeg har en plass hvor jeg kan skrive akkurat hva jeg vil, når jeg vil. Bloggen har blitt en del av meg de siste årene og selv om jeg alltid kan miste motivasjonen i perioder, så er det alltid her jeg ender opp igjen. 


Jeg sier ikke at jeg er tilbake på bloggen for fullt, eller kanskje jeg er det. Om neste innlegg blir publisert imorgen eller om to uker det vet jeg ikke. Jeg bare vet at jeg har savnet bloggen, jeg har savnet å ha et sted hvor det bare kan 'handle om' meg og mine ærlige tanker. Jeg jobber fortsatt med å finne meg selv, men jeg vil ha bloggen med meg på den reisen. Reisen om å finne ut hvem jeg er og hvor jeg er på vei. Tankene er overalt om dagen, men jeg krysser fingrene for at de ender opp på riktig plass. Så da snakkes vi, før eller siden.

-M

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits