• 02.01.2016 kl. 14:34

FORANDRINGER

Jeg starter året med nytt design og forhåpentligvis ny bloggmotivasjon. Som jeg har sagt før så elsker jeg å blogge, og bloggen har blitt som en dagbok for meg, så jeg skal prøve å oppdatere oftere. Jeg skal sette opp en plan om hva jeg kan blogge om framover, også følge den så godt jeg kan. Det er utrolig vanskelig å finne ting man kan skrive om, men jeg skal prøve å finne den kreative siden min. Hvis det er mulig da. 

Forandring - et stikkord som skal være med meg mye i 2016. Det er så mye jeg ønsker å forandre dette året, både ting med meg som person og andre ting som bloggen, skolen og slike ting. Jeg skal bli flinkere til å holde motivasjonen oppe og prøve å være litt mer positiv. Det kan bli en utfordring, men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg er fortsatt ikke helt klar for det nye året, men nå har jeg ikke annet valg enn å bare hoppe i det, så jeg tar utfordringen. Selv om det er masse tøffe valg som skal tas i år, så er det også ting jeg ser fram til. Reise, finne ut hvem jeg er, bli ferdig med ungdomsskolen, lese flere gode bøker og oppleve nye ting. Jeg håper virkelig jeg klarer å finne ut hvem jeg er dette året og bli fornøyd med meg selv. 

-M

Ane Magnussen

02.01.2016 kl. 15:03
Wow! For en fin blogg du har! Deg skal jeg følge videre! :)
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits