• 06.02.2016 kl. 12:00

HVEM INSPIRERER KLESSTILEN MIN

FASHION IS ART AND YOU ARE THE CANVAS 

Jeg elsker mote, men jeg har ikke helt funnet stilen min enda. Som de fleste jenter så føler jeg ikke at jeg har noe som helst klær, så det å planlegge et antrekk for hver dag er ikke alltid så lett. Jeg vil beskrive stilen min som casual og basic. Jeg går gjerne for de enkle plaggene også er jeg ikke så veldig glad i farger, andre en marineblå og militærgrønn. Kanskje rød innimellom også.

Jeg liker å pynte meg ved anledninger, men ellers er jeg veldig opptatt av at klærne jeg går med skal være behagelig å gå med i tillegg til å være komfortable.Hvilke klær jeg går med kommer helt an på dagshumøret mitt. Hvis jeg en dag har dårlig tid og tar på meg noe jeg ikke føler meg helt komfortabel i så kan det ødelegge mye av dagen min. Det kan være ganske slitsomt til tider, men samtidig er jeg glad for det - da slipper jeg å se ut som en slask hver dag.Jeg har mange klær jeg elsker men nesten aldri har brukt, og siden jeg aldri vært noe fan av oppmerksomhet, så jeg har vel egentlig aldri turd å komme på f.eks skolen med de klærene, selv om jeg gjerne vil bruke de. Jeg har insett nå at det er verdens dummeste tankegang og at jeg skal gå med akkurat det jeg vil, så jeg har satt det som et mål for dette året. Å kunne gå med akkurat det jeg vil, når jeg vil. Det er jo tross alt jeg som skal gå med det og jeg som skal føle meg fin og komfortabel i det.

Stilen min er litt delt føler jeg. Jeg kan ha noen dager jeg liker å kle meg litt «finere» også har jeg de dagene jeg liker å gå med litt stor bomberjakke eller en skjorte rundt livet. Jeg har vel alltid vært litt opptatt av mote og hvordan jeg kler meg, men det var først for noen år siden da jeg begynte å lese blogger at jeg skjønte at mote faktisk var et tema og en hobby.

Stilen min er ofte inspirert av andre bloggere. Anniken Jørgensen, Fanny Lyckman og Angelica blick er de som har inspirert meg mest såvidt jeg husker. Jeg digger stilen deres og elsker måten de setter sammen antrekk på. Klesstilen min er fortsatt litt ukjent for meg, men jeg finner ut av den samtidig som jeg finner ut av meg selv. Jeg tror mote kommer til å være noe jeg alltid vil ha interesse for, så jeg skal bare fortsette å utforske stilen min og se hvordan den utvikler seg. Hvem inspirerer klesstilen din? 

-MJeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 
 
Follow

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits