• 15.02.2016 kl. 16:26

NY UKE


 HAPPY MONDAY 

Mandag igjen! Jeg føler de to siste ukene har gått veldig raskt, noe jeg syns er utrolig positivt. Jeg har lyst å si at jeg har det bra akkurat nå, men hver gang jeg forteller noen, eller meg selv, at jeg har det bra så går det rett nedover - så jeg skal ikke si det rett ut. Dere skjønner hva jeg prøver å si. Mandag, mandag, mandag - jeg vet ikke helt hva jeg syns om mandagen, men jeg vil påstå å si at dette begynner å bli en ukedag jeg liker, kanskje favoritten. Ny uke, ny energi. Eller tar jeg helt feil? Jeg liker tross alt fredagen ganske godt også. 

♦♦♦♦♦♦

Jeg har faktisk laget noen planer for denne uken! Jeg er en person som liker å ha alt planlagt, så i går fikk jeg avtalt noen planer med et par av venninnene mine. I dag tok meg og noen venninner turen bort på ikea etter skolen hvor vi spiste litt og bare snakket om alt og ingenting. Jeg har også fikset brynene mine i dag, noe jeg virkelig trengte. Har spart en stund nå, så det var deilig å få orden på de igjen. Resten av uken har jeg planer om å blogge, jobbe med skolearbeid, trene, være med venninner og så blir det kanskje en liten jentekveld til helgen. Kanskje jeg finner på noe mer å gjøre etterhvert også. Jeg syns det er mye lettere å komme meg på skolen hvis jeg har noe å glede meg til når jeg er ferdig, så vi får se hva jeg finner på! 

Jeg ønsker dere alle en super mandag! Målet mitt for de kommende ukene er å bli mer positiv - husk at bare et lite smil eller en hyggelig hilsen kan hjelpe veldig mye på humøret. Enten det er til foreldrene dine når du står opp om morgenen eller en fremmed du går forbi på gaten. Ha det i bakhodet, så kan du gjøre noen glad! Vi snakkes. 

-M

Tiril Størset

15.02.2016 kl. 16:44
elsker bloggen din og du er så fin!

Hanne Mjåseth

15.02.2016 kl. 17:12
Høres ut som en fin uke! :) Her blir det fokus på skolearbeid, blogg og trening i uken, og når helgen kommer skal jeg i bryllup :D God mandag!
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits