• 20.02.2016 kl. 14:42

BLI VAKKER

MAKEUP FROM BLIVAKKER.NOJeg kjøpte disse produktene på blivakker for en stund siden, men har helt glemt bort å vise de til dere. Den siste tiden så har jeg blitt mye mer interessert i sminke og skjønnhet, så jeg bestilte hjem noen øyenskyggekoster og de tre produktene over. Eye primeren er jeg utrolig fornøyd med! Jeg har blitt veldig glad i å bruke øyenskygge, og jeg merket utrolig stor forskjell med og uten den. Highlighteren er jeg også super fornøyd med. Jeg bruker den ikke hver dag, men liker å bruke den når jeg pynter meg eller skal noe spesielt. Den er faktisk veldig fin å bruke som øyenskygge også! Så har vi NYX matte lip cream. Jeg vet ikke hva jeg syns om denne. Jeg har ønsket meg en matt leppekrem lenge, så jeg var utrolig spent på hvordan denne ville se ut. Selve kremen liker jeg, men fargen var vel ikke helt slik jeg så for meg. Den er omtrent knall rosa og annerledes en hvordan den var på bildet, så det var litt dumt - men kanskje jeg får brukt den hvis jeg "roer" den ned litt. 

Jeg er ikke stor fan av å bruke penger på sminke, men denne gangen ble jeg ganske fornøyd! Hva syns dere? 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 

 

  

lisarorvik

20.02.2016 kl. 14:47
Så mye fin sminke :)

IdaCamilla

20.02.2016 kl. 14:50
så morro! Vil du vise bilde av leppekremen på?

Sizefit

20.02.2016 kl. 14:56
Den leppekremen syntes jeg så fin ut, men hvis den er mye mer rosa enn på bildet, så kan jeg skjønne at den bli litt for rosa. Det hadde vært fint å se et innlegg der du viser den på også :)

Maria Bergheim

20.02.2016 kl. 15:07
Mye fin sminke, du må gjerne vise leppekremen på! :-)

Ha en fin lørdag!

Aleksandra

20.02.2016 kl. 16:55
Er veldig nysgjerrig på den NYX, har selv vurdert å prøve den da jeg har hørt mye bra. Men Clarins instant light vil nok alltid være favoritten :)

Thea Olavesen

20.02.2016 kl. 17:23
Highlighteren er så fiin! :)

Henriette Celin

20.02.2016 kl. 19:35
Må vurdere å kjøpe den highlighter´en snart, for jeg har ikke hørt ett negativt ord om den :-D

flotte kjøp!
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits