• 21.02.2016 kl. 13:55

JEG VIL SKRIVE EN BOK


Jeg er en gammel sjel i en ung kropp. Det er ordene jeg svarer når noen spør meg hvordan jeg vil beskrive meg selv, og jeg tror det stemmer ganske bra. Jeg tenker mye, og det kan være helt forferdelig til tider, men samtidig så er jeg veldig glad for det. Jeg føler så mye mer. Selv om følelsene mine gjør meg utrolig sårbar, så er jeg glad for at jeg har de også. En dag vil beina mine slutte å bære kroppen min og drømmene jeg en gang har hatt vil bare forbli drømmer, eller minner. Bloggen vil bare være en gammel blogg og tankene vil bare bli enda en tanke. Eller jeg kan glemme alt. Hvem vet? Alle de tomme nettene med hodet mitt fullt av tanker. Alle nettene jeg føler meg håpløs, forelsket eller glad. Jeg vil skrive om de. Jeg vil skrive om de dagene jeg har en storm inni meg og ingenting er som det skal. De dagene jeg ikke føler meg sett og de dagene jeg ikke ser annet en mørket. Jeg vil skrive om de dagene jeg har så dårlig selvtillit at jeg ikke klarer å stikke foten ut døren, eller se andre mennesker. Jeg vil skrive om hvordan det var å vokse opp som "dritten i midten", hvordan det er å føle at du mangler noe og hvordan det er å leve uten å egentlig føle at du lever. Hvordan det er å miste seg selv.

Jeg vil også skrive om de fine tingene. De dagene jeg sovner med det største smilet på munnen fordi jeg har hatt en fin dag, de gangene jeg har vært så håpløst forelsket at jeg ikke har visst hvor jeg skal gjøre av meg og de dagene jeg utfordrer meg selv. Jeg vil skrive om meg selv som 12 åring, da jeg hadde den største Lil Wayne plakaten på rommet mitt og alt jeg ønsket i verden var å bli en kjent rapper eller hiphop danser. Hvordan det var å få en lillesøster da jeg var 8 år, som i dag er min aller beste venn, og hvordan tingene jeg opplever gjør meg sterkere. Jeg har vært gjennom så mye allerede nå som 15 åring. Både godt og vondt - og jeg vil dele det. Som jeg har sagt mange ganger før, så er livet som en berg- og dalbane. Vi har alle oppturer og nedturer, gode dager og dårlige dager. Jeg vil vise folk at det er greit. At det er greit å føle seg helt fortapt uten å vite hvorfor. At det er sånn det er å være menneske. For det er jo det vi alle er. Mennesker. Så like men samtidig så forskjellige. Vi er formet av forskjellige historier og erfaringer, og det er en bra ting. Det gjør oss unik på hver vår måte - vi tenker forskjellig og vi har forskjellige følelser. Det er greit det også. 

Jeg vil skrive en bok. De ordene har jeg hatt i hodet mitt så lenge nå. En dag, vil jeg utgi min egen bok om mitt eget liv. Jeg vil drømme meg bort, være alene og skrive om det jeg har erfart i livet. Jeg vil skrive om meg selv, men også alt og alle rundt meg. Jeg vil skrive en bok som er ærlig, trist og glad. En bok full av ekte følelser. Jeg vil at folk skal gråte, le, føle og tenke når de leser den. At de skal lære noe, og at de leser siste side med et tomt blikk. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

Mamma Cass

21.02.2016 kl. 20:54
Føler du såppas sterkt for å gjøre det, så gjør det!

Ingenting kan hindre deg. :-)

Lovise Larine

24.02.2016 kl. 00:36
Go for it! Må bare kommentere at du er mye eldre ut enn 15 år, og du skriver vertfall veldig voksent! (:

Marika Bentzen

25.02.2016 kl. 16:15
Lovise Larine: tuusen takk!:)
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits