• 22.02.2016 kl. 20:22

MINE SPOTIFY LISTER

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL SPILLELISTENEDenne spillelisten består av minner. Sanger jeg hørte på for noen år siden og har funnet fram igjen. De fleste sangene på denne listen får meg til å smile, selv om de ikke akkurat er gladsanger alle sammen - men de minner meg om en fin tid. 
 Jeg hører på denne listen hvis jeg er i godt humør. Det er vel ikke en "feelgood" liste slik som mangen andre ville gjort det - men det er gøyere musikk enn jeg vanligvis hører på. Det er behagelig musikk som gir meg en god følelse. 
 


Åh. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive denne listen. Definitivt favoritten min. Jeg hører på den hver dag, og jeg elsker den. En blanding av triste og gode sanger. Hvis jeg har en bra dag kan jeg fint høre på denne, og hvis jeg har hatt en ræva dag å hører på denne listen så gråter jeg. Men det er fint. Denne listen har hjulpet meg gjennom masse. ♥
 Dette er favoritt nummer to. Jeg elsker å høre på denne når jeg sitter på bussen om morgenen mens jeg stirrer ut vinduet og tenker over alt og ingenting. Den er så utrolig behagelig å høre på. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits