• 24.02.2016 kl. 00:28

REDD FOR Å VÆRE GLAD

Det er helt stille, jeg sitter inne på rommet mitt og det er mørkt. Klokken er 22:47, og jeg bør vel egentlig sove.

Jeg skroller gjennom noen gamle bilder og begynner å gråte. Ikke fordi jeg er trist, men fordi jeg er redd. Jeg ser på bildene og den jenten jeg ser smiler fra øre til øre. Jeg har vært inni en god periode nå de siste ukene, men jeg er redd for å fortelle det til noen og redd for å innse det selv - for jeg vet at hvis jeg er glad så kommer jeg til å falle ned igjen etterpå, og fallet vil være mye hardere. Jeg er redd for å være glad. Livredd faktisk. Det er så forbanna teit. Jeg skulle vært superfornøyd med å endelig ha det bra, eller bare ha en god periode - men jeg klarer ikke. REDD FOR Å VÆRE GLAD

Jeg skroller videre. Fler bilder, fler minner. Jeg får en klump i magen. Hvorfor skremmer det meg? Jeg stiller meg det spørsmålet. Hvorfor Marika? Hvorfor kan du ikke bare være glad for en gangs skyld? Det er håpløst, men svaret gir så mye mening. Jeg har lyst til å slå et hull i veggen, skrike i puten - men hva hjelper det? Jeg prøver så hardt. Jeg prøver så hardt å være en glad person for menneskene rundt meg og meg selv, men det er så vanskelig. 

Jeg smiler og jeg ler, men jeg er mest redd. Det er nesten som om jeg venter på at noe galt skal skje. Jeg forbereder meg oppe i hodet mitt, jeg skriver og jeg tenker. Hvorfor får jeg ikke lov til å være glad? Jeg tror jeg er redd for det ukjente. Redd for hvor hardt jeg kommer til å falle ned hvis jeg først kommer meg opp. Jeg ser det for meg, heletiden og jeg vil ikke tenke på det. 

Jeg begynner liksom å bli litt lei. Lei av å alltid tenke på hvordan jeg har det og hvor hodet mitt er.  

Jeg heter Marika og jeg er redd for å være glad.

Elena

24.02.2016 kl. 11:09
Du skriver godt. Og dessverre kjenner jeg meg igjen i det du skriver.

Marika Bentzen

25.02.2016 kl. 16:15
Elena: tusen takk. Ikke kjekt å høre at andre kjenner seg igjen, men det er fint å vite at man ikke er alene. <3
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits