• 27.02.2016 kl. 12:52

DAGENS PLANER12:39

 Endelig nærmer det seg vår og da er alt så utrolig mye lettere. Bare det å klare å stå opp om morgenen fordi det er lysere er helt fantastisk spør du meg!  Jeg våknet for litt siden og skal snart få lagd meg noe mat og ta meg en lang dusj før jeg fortsetter med litt blogging og planlegging for uken. Senere kommer vio bort hit og vi skal gjøre oss klar til Synne sitt besøk sammen. Det er en stund siden jeg har pyntet meg ordentlig, så jeg gleder meg! Meg og vio har også planlagt en liten videoblogg for dere som vi skal filme i kveld! Så da får dere se antrekkene våres og litt hvordan vi sminker oss osv. Tror det blir kjekt. Jeg har funnet ut at jeg elsker å filme og redigere, så nå venter jeg bare på å få råd til nytt, bedre kamera så jeg endelig kan begynne å lage videoer til dere. 

Forresten - jeg klippet håret kortere i går! Bildene over ble tatt før jeg klippet det, men jeg tenker å vise dere litt bilder senere. Er ikke super stor forskjell, men jeg liker det. Vi snakkes senere! 

-M

JEG TREKKER VINNEREN AV UKENS BLOGG IMORGEN - MELD DEG PÅ HER


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

Celine Lørdahl

27.02.2016 kl. 12:54
Åhh gleder meg til å se hvordan du ble med kort hår!!

Maria Bergheim

27.02.2016 kl. 13:15
Gleder meg til å se hvordan det ble når du klipte håret kort :-D Ha en fin dag <3

Lovise Larine

27.02.2016 kl. 15:37
Du har utrolig fint hår! Er sikkert fortsatt kjempefint nå når du har klipt deg :)

28.02.2016 kl. 01:23
wow du er faktisk helt ekstremt fin!!!!
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits