• 01.03.2016 kl. 17:30

JEG GRÅT, JEG FØLTE OG JEG FORTALTE

I dag gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Jeg gråt, jeg følte og jeg fortalte. Jeg fortalte mamma og pappa hva som er vanskelig. Og vet dere hva? Jeg er så forbanna stolt. Stolt over meg selv. Jeg har aldri vært en person som er flink til å snakke med andre om følelsene mine, men det er noe jeg alltid har ønsket å gjøre. Når man sitter med en storm inni seg er det ingenting som hjelper mer en å fortelle. Hvertfall ikke for meg.  

Jeg har gått til bup en god stund nå, og mye av tiden har vi snakket om det som er vanskelig for meg og forberedt hva jeg skal si til mamma og pappa. Jeg har gruet meg innmari mye fordi jeg har vært redd for å bli misforstått, men jeg vil at de skal vite og i dag fortalte jeg dem litt. Det er fortsatt mer jeg må fortelle, men jeg må ta det steg for steg. Det er ikke lett å fortelle menneskene du er mest glad i at du har det vondt, eller hvorfor du har det vondt. 

Jeg er evig takknemlig for at jeg har to så fantastiske og unike foreldre. Det kan ikke være lett å forstå meg når jeg ikke forteller. Jeg har alltid ønsket at de skal se ting fra mitt perspektiv, og forstå, men i dag innså jeg at jeg kanskje bør se det litt fra deres perspektiv også. 

Jeg føler meg ti kilo lettere. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

Merethe Høili Johansen

01.03.2016 kl. 18:22
Noe av det vanskeligste som finnes er å fortelle hva man egentlig føler til de man står nærmest.. Så nå kan du være ordentlig stolt av deg selv, du har vært kjempe flink <3 Modig er du!

Marika Bentzen

03.03.2016 kl. 10:48
Merethe Høili Johansen: Ja, ikke sant? tusen takk! <3

Therese Bråthen <3

03.03.2016 kl. 00:39
Så flink du har vært :D Du burde virkelig være super stolt av deg selv <3

Marika Bentzen

03.03.2016 kl. 10:48
Therese Bråthen: tusen takk! <3
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits