• 04.03.2016 kl. 19:34

HVILKE VIDEOER VIL DERE SE?VIDEOER & INDUSTRIAL PIERCING

I dag har jeg tatt en industrial piercing (er ikke helt sikker på om det er det som er navnet, så rett meg gjerne om det er feil). Har hatt lyst til det dødslenge men aldri hatt tid eller mot til å tørre det. Jeg er kjempeglad for at jeg endelig gjorde det - og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det var utrolig vondt når jeg gjorde det og ganske vondt en god stund etter. Nå er det en del timer siden jeg tok den, så det begynner å bli litt bedre og jeg gleder meg til å vise den til dere forhåpentligvis i morgen. 

Mamma filmet også når jeg tok den, så jeg lurer på om dere vil se videoen? Eller er ikke det interessant i det heletatt? Jeg har lyst å filme litt andre videoer denne helgen også, men det må være noen hvor jeg bare sitter rett foran kamera, da jeg dessverre ikke har autofokus. Har dere noen tips til videoer dere vil se, eller syns er spennende? Jeg tar i mot alle forslag med åpne armer! Ha en super helg alle sammen ♥ 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

Ane Magnussen

09.03.2016 kl. 18:52
Så spennende! Vil gjerne se video av at du tar piercing :D
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits