• 06.04.2016 kl. 13:13

BACK & BETTERMY NEW BABYNå har jeg endelig fått kameraet mitt, og jeg er klar til å begynne å blogge igjen! Har hatt lyst på dette kameraet i evigheter, så det sitter en skikkelig fornøyd Marika og skriver til dere nå. Målet mitt nå er å bli bedre på denne bloggingen og å poste en video til dere en gang i uken. Jeg er ikke helt sikker på hvilken dag det blir, men det finner jeg fort ut av. Har planlagt et par videoer som jeg skal filme, men hvis jeg skal poste en video i uken så kommer jeg helt sikkert til å gå tom for ideer ganske snart, så hvis dere har noen video ideer dere vil jeg skal filme, enten alene eller med venninner osv. så må dere bare skrike ut! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

Maria Jansen

06.04.2016 kl. 14:25
Så fine bilder og fint kamera du har kjøpt deg! Man får mye motivasjon av nytt kamera :)

Noen video ideer alene kan være sminkevideo, mixed up makeup challenge, favoritter video. Sammen med andre kan være whisper challenge, fortelle tre påstander hvor en av dem er rett også skal den andre finne ut hvilken av påstandene som er rett! Blir kjekt å se videoer også :)

Marie

07.04.2016 kl. 15:01
Du kan fortelle en historie? Noe som har skjedd med deg eller noe som er vanskelig?

Henriette Celin

07.04.2016 kl. 17:39
Det var utrolig stilig. Liker så godt sånne vintage lignende kamera :-D
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits