• 08.04.2016 kl. 17:59

TRE TING JEG SER FREM TIL


SHAWN MENDES KONSERT

22.april skal meg og mamma på Shawn Mendes konsert! Konserten er i Oslo, så jeg skal vlogge hele turen. Vi drar på konserten på fredagen også drar vi hjem litt sent dagen etter. Jeg har aldri vært på noe ordentlig konsert før, så jeg gleder meg masse! 


KRETA 
Gjett om jeg ble glad når mormor og morfar spurte om meg og Sanne vil være med de til Kreta ♥ Jeg gleder meg kjempemasse til denne ferien, og tror det kommer til å bli skikkelig avslappende og deilig. Vi reiser tidlig i Juli og blir dere en uke. Når vi kommer hjem igjen er det to uker til vi skal  til...


KROATIA
Jeg gleder meg vilt til denne ferien sammen med familien - vi har aldri vært i Kroatia før, så jeg er veldig spent på hvordan det er der nede. Vi har sett litt rundt på nettet etter ting å gjøre og jeg tror vi finner på masse kjekt. Vi skal til en øy som heter Orebic hvor det er lokal folk som styrer resturantene osv. Vi pleier bare å være i syden i en uke, men denne gangen skal vi være i to uker, i tillegg til at jeg skal til Kreta noen uker før. Klarer nesten ikke å vente! 

Det er heldigvis ikke lenge igjen til sommerferie, så jeg prøver å være så positiv som mulig og satse på at tiden går fort! Tror dette kommer til å bli den beste sommeren på veldig lenge - jeg er skikkelig giret på å oppleve nye ting og steder, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det er tanken på disse feriene som får meg til å fungere om dagen, og ikke minst konserten som jeg er skikkelig spent på. Bare 14 dager til! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

Maria Jansen

08.04.2016 kl. 18:13
Så kjekt det blir med både konsert og ferier! Håper du koser deg masse når du er på konsert og når du drar på ferie :)
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits