• 09.04.2016 kl. 15:37

9 FROM INSTAGRAM


FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MARIKABENTZEN

Noen bilder jeg har postet på instagram den siste tiden - er det bare meg som er helt avhengig av den appen? Jeg kan sitte å scrolle gjennom bilder i evigheter uten å tenke på noe som helst annet. Usikker på om det er en bra ting,  haha. Hva heter du på instagram?

***

Jeg ble vekket i halv tre tiden av mamma i natt og hun fortalte at det var stor brann borte hos naboen. Herregud så redd jeg ble. Jeg kledde på meg så fort jeg bare kunne og løpte ut for å se hva som foregikk. Huset der det brant er helt ødelagt dessverre, men det gikk heldigvis bra med alle sammen. Det er det viktigste. 

Senere i dag skal jeg i besøk til en venninne. Jeg gleder meg til å pynte meg igjen, for det har jeg ikke gjort på evigheter. Har faktisk gått uten sminke i nesten to uker nå, om jeg ikke tar helt feil! Jeg har kjøpt en ny foundation som jeg gleder meg til å prøve. Har tenkt å filme en 'get ready with me' eller en sminkevideo til dere som kommer på torsdag - så stay tuned! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

Julie

09.04.2016 kl. 16:02
Så nydelige bilder! Jeg elsket henna-tatoveringen din :))

Snippen

09.04.2016 kl. 16:14
Mange fine bilder :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Ingrid

09.04.2016 kl. 19:45
Så fine bilder :)
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits