• 26.04.2016 kl. 19:45

EN ENSLIG LITEN REGNDRÅPE

Jeg er et kaos. En storm, et vilt uvær, fanget i en enslig liten regndråpe. Et fullstendig kaos. Ordene kommer ikke ut lenger, kroppen har sluttet å funke. Jeg tapte, igjen. Jeg har ikke klart å skrive ordentlig en gang, og det er noe av det jeg faktisk er flink til. Jeg var glad.. Skikkelig glad - men nå føler jeg at jeg blir straffet for det. For jeg har jo ikke lov til å være glad? Det er hvertfall det stemmen i hodet mitt forteller meg hver kveld. 

Jeg bør sikkert ikke skrive dette engang, men det er det eneste jeg får til. Jeg må få ut ordene, før jeg kveles av dem. Livet er et eneste stort rot, og det er hodet mitt også. Hva gjør jeg galt? Jeg forstår ikke. Hvorfor blir jeg straffet? Har jeg ikke gjort akkurat det du ba meg om? Jeg er redd for å være glad, fordi jeg vet at jeg ikke kan være glad for alltid, og at jeg faller ekstra hardt når gleden forsvinner igjen. Redd for å være trist, fordi da frykter jeg at jeg aldri vil bli glad igjen. Det er en ond sirkel. En evig ond sirkel.Jeg er så sliten. Kroppen min jobber så innmari hardt for å ikke kollapse, og hodet mitt prøver å henge med. Jeg skal ikke gråte, jeg skal ikke le. Hva er det du vil? Jeg vil bare bli ferdig med dette. At det skal være en periode i livet mitt som jeg kan tenke tilbake på å vær glad for at den har gjort meg sterkere. Men jeg trenger at det forsvinner, uten at det tar meg med seg. Er det rart jeg er redd, når angsten har blitt en av mine nærmeste?

Å gud hvor mye jeg hater det ordet. Angst. Jeg blir kvalm. Hvorfor er det en ting? Hvorfor er det meg? Jeg drømmer om at denne kaotiske stormen en dag vil forsvinne, at det bare er et bilde fra fortiden som jeg kan se tilbake på. Er det for mye å be om? Er det feil av meg? Jeg vet ikke hva jeg skal tro lengre. Jeg har mistet troen på at dette en gang kommer til å være en erfaring,  som jeg opplevde en periode i livet mitt. Kanskje dette er meningen. Jeg vet ikke. Jeg vet ingenting. 

Jeg balanserer på en line. Hvis du kommer borti meg bare en forsiktig gang, da faller jeg ned. 

-M


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER. 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN

YOUTUBE - HER

Siri

27.04.2016 kl. 05:59
Veldig fint innlegg <33
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits