• 28.04.2016 kl. 13:28

JEG HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har byttet bloggplattform og dere kan finne den "nye" bloggen min her. Alle innleggene mine fra denne bloggen har blitt importert til den nye, så det blir ikke noe stor forskjell annet enn design. Jeg er usikker på om jeg får postet videoen i dag siden jeg har mye å fikse på det nye designet, og i tillegg - som dere sikkert skjønte på gårsdagens innlegg så er jeg ikke helt i min beste form. Jeg får bare ta det litt som det kommer, så får vi se om jeg har nok energi til å redigere og poste video i dag. 

Tusen takk for fine tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg. Jeg har skrevet ett litt lengre innlegg om det her. 

-M

JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN

YOUTUBE - HER 

 • 07.02.2016 kl. 01:28

10 TING DU IKKE VISSTE OM MARIKA


 For en stund siden spurte jeg søsteren min, Sanne, om hun hadde lyst å skrive et innlegg her på bloggen og det sa hun ikke nei til. Jeg kjenner jeg blir litt flau når jeg leser gjennom punktene under, men nå får dere hvertfall bli litt bedre kjent med meg! Tusen takk Sanne ♥ Du er ikke så verst du heller. 

Det kommer en "del to" av dette innegget hvor noen av venninnene mine har skrevet ned noen funfacts om meg.  1. Marika er en skikkelig raring! Etter klokken har passert 19.00, er Marika i sitt ess. Det er da du får se henne for den hun egentlig er; en galning uten stil og hemninger!! Hun sitter på gulvet med en frisyre som ligner Einsteins mens hun forteller meg de mest usammenhengende og bisarre ting. Og midt i samtalen så vil hun gjerne komme på å fortelle og demonstrere til meg at hun kan rape alfabetet (noe hun definitivt IKKE kan!).

 2.  Marika sier hun ikke liker farger.. Men grønn (liker hun bare innenfor 4 vegger), fargen blå (bare tilbehør og motiv) og noen nyanser av rød går fint fordi det er ikke "ordentlige" farger i følge henne...

 3. Hun er så glad i hester at hun og venninnen bygget sine egne hester (av planker), ga dem navn og "red" på dem. Dette sluttet de først med for knappe 4 år siden :D2012

 4. Marika kjøper ting hun synes ser fine ut selvom jeg prøver å fortelle henne at den kommer hun ikke til å bruke, det er ikke hennes stil osv. Disse plaggene ligger nå strødd utvoer rommet med merkelappene på. Og unnskyldingen/bortforklaringen låter slik; "jeg kommer jo kanskje til å få bruk for de(t) og det er jo ikke sååå stygt, Sanne". Hybelkaninene under sengen din takker deg for deres nye hus som også er kalt den svarte ståhatten du bare MÅTTE ha! :p

5. Marika er veldig perfeksjonist på hvordan bildene på bloggen ser ut, hvilken vinkel de ble tatt fra og hvilket lys det er. Det er det dere ser! Og her er hva jeg får se:6. Marika HATER tær! Hun får frysninger bare noen nevner ordet. Hun går aldri uten sokker, men hvis,  og bare HVIS det er et tilfelle der hun ikke hadde har sokker tilgjengelig, så putter hun dem inn i ett teppet eller under en pute.

7. Hun er utrolig flink til å danse! Marika har alltid vært opptatt av sang og har hatt lidenskap for det, men de siste årene har lideskapen vokst over til dans. Og i tillegg til å danse på idrettslag med jevnaldrene, så er hun også danselærer/koregraf for Dans 10-12 (år).

8. Marika mumler MYE. Hun kan begynne en setning helt normalt, men etterhvert som ordene strømmer ut så blir det vanskligere å forstå og noenganger helt umulig! Det verste er ikke AT hun mumler, det som er frusterende er når du spør om hun kan gjenta hva hun sa... Hun blir nemlig irritert på at vi "ikke hørte etter" eller hun begynner å le fordi hun synes det er uforståelig at vi ikke forstår hva hun sier.9. Marika og en venninne gikk "halloween-bukk" én dag før halloween for ca 3 år siden. Det verste er at de ikke fant ut det var feil dag før de minst hadde gått innom 3 hus, OG de kom faktisk hjem med snop i posen.

10. Siste punktet folkens. Dette innlegget har hittil handlet om hva DU ikke visste om Marika, så jeg tenkte jeg skulle fortelle deg og Marika noe hun ikke er klar over selv. Marika er ett helt fantastisk menneske, hun er utrolig vakker på  både innsiden og utsiden! Dette er noe hun ikke er klar over selv...(dessverre). Hun har en fantasktisk klesstil, smittende smil, nydelige øyne, lange ben, utrolig personlighet og er en av de morsomste jeg kjenner. (Og dette er bare en brøkdel av hva Marika består av!) Hun er rett og slett fantastisk. - Sanne


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 
 
Follow

 • 26.01.2016 kl. 13:38

FINALLY


MAKE TODAY AMAZING

E n d e l i g -  min kjære mac har kommet hjem fra verksted! Jeg har gledet meg til å blogge igjen. Hvor skal jeg begynne? Jeg kjenner jeg har blitt litt dårligere med denne bloggingen, jeg har liksom aldri noe å fortelle dere. Kanskje det har noe med at jeg ikke gjør på noe spesielt, haha. Dagene går for det meste i skole og trening, så er ikke akkurat noen spennende å lese om. Jeg har lyst til å oppdatere dere med nytt og inspirerende innhold hver dag, og jeg skal prøve mitt beste. 

Jeg har mange nye ideer, som kommer etterhvert. Blandt annet videoer, men de tar litt tid da jeg ikke har autofokus på kameraet, så dere må bare holde ut med meg. Jeg har planlagt noen videoer jeg skal filme og noen innlegg som kommer, også skal jeg få tatt noen nye antrekksbilder så snart været blir venn med meg! Jeg ønsker dere alle en fin dag, gjør det beste ut av den! 

-M

 

 • 26.12.2015 kl. 19:35

MY CHRISTMASGOD JUL & GODT NYTTÅR

Jeg hadde en helt fantastisk julaften på torsdag. Det var bare oss fem i år, så vi endte opp med å sitte i pysjen hele dagen. Det er noe av det koseligste jeg har vært med på, for jeg slappet av på en helt annen måte. Sminkefri og i pysjen. Det håper jeg gjentar seg flere ganger! Ellers fikk jeg veldig mye jeg har ønsket meg, og jeg er fornøyd og kjempe takknemmelig med alt jeg fikk. Jeg har lyst å filme en liten video hvor jeg viser dere noen av tingene jeg fikk, men jeg har ikke kamera med autofokus, så da er det dessverre ikke så veldig fristende - men man skal aldri si aldri.

Fem dager til nyttårsaften dere! Jeg kjenner jeg gru-gleder meg litt. Er egentlig ikke helt klar for å gi slipp på dette året helt enda, samtidig som jeg er veldig klar for 2016. Shit, tiden går fort. Hvert år pleier jeg å sette meg nyttårsforsetter men jeg har tenkt å ikke gjøre det i år, da jeg ikke orker å bli "skuffet" hvis jeg ikke klarer å oppnå de. Jeg vet ikke om det høres rart ut jeg, haha, men jeg trenger ikke å ha fler forventninger til meg selv. Det eneste målet jeg har for det neste året er å finne ut hva jeg vil etter ungdomsskolen. Uff, jeg vil ikke tenke på det engang. 

Jeg ønsker dere alle en god jul og et godt nyttår. Ta godt vare på menneskene rundt dere!
 • 17.09.2015 kl. 21:16

SNAPSHOTS


Noen bilder fra de siste ukene. Marika

 • 15.09.2015 kl. 13:55

SPØRSMÅLSRUNDE


Ask me anything! Jeg vet ikke hvor lenge siden det er jeg har hatt den spørsmålsrunde, så jeg tenkte jeg skulle kjøre på og svare på video! Er det noe dere lurer på? 


 • 12.09.2015 kl. 12:39

BERGEN AT NIGHT
I går kveld fant meg og mamma ut at vi ikke orket å ligge på sofaen hele kvelden, og jeg visste at det var kulturnatt i byn så vi tok turen dit. Da vi kom til byn bestemte vi oss for å ta fløibanen istedenfor - noe jeg ikke har gjort på noen år. Vi gikk ned igjen og det var en kjempefin tur. Jeg kjenner at jeg må bli flinkere til å komme meg ut litt oftere, for det gjør virkelig noe med humøret. Gårsdagen var en helt fantastisk dag! Vi snakkes. 

X

Marika

 • 09.09.2015 kl. 20:19

#FOOD
Noen andre enn meg som blir sulten av å se på bildene over? Meg, Amalie, Violeta og Mari tok oss en tur til byn etter skolen i dag. Vi bestemte oss for å spise på Egon hvor de hadde utrolig god mat. Jeg pleier alltid å ende opp på Mcdonalds når jeg sier at jeg skal ut å spise, så det var gøy å endelig prøve noe nytt! Vi tok også noen antrekksbilder og vandret litt rundt i byn. Det er alltid koselig! Nå skal jeg gå å lage noe mat. Antrekksbildene vil bli postet på bloggen imorgen. Stay tuned! Klem

Follow 

 • 17.08.2015 kl. 00:00

Pure Lash

Først vil jeg bare informere om at dette er et konkurransebidrag, og ikke et sponset innlegg. Vipper, vipper, vipper. Noe av det viktigste for å fullføre en sminkelook etter min mening. Jeg har hatt vippeextentions mange ganger pga korte naturlige vipper, men det er ikke alltid like fint når vippene faller av og det bare er få igjen. Derfor hadde det vært helt knall med noen ordentlig gode produkter som hjelper mine naturlige vipper til å se lengre ut - og det kan du finne her (link). Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg aldri har vært inne på nettsiden til Cosmeticspot før, men jeg ble positivt overrrasket da jeg så alle produktene de har å tilby. Ikke minst har jeg troen på at #purelash produktene er godt fungerende produkter, noe som er veldig viktig da andre billige vippeprodukter kan forårsake allergiske reaksjoner og andre problemer. #purelash er norges største på Vippe Extension og Vippe Extension aftercare produkter. Jeg anbefaler alle å ta en titt på nettsiden her - det er virkelig verdt en titt. Kanskje du finner noe spennende! :-) 

 

 • 10.08.2015 kl. 22:06

I'VE MISSED YOU
Spania, jeg har savnet deg. Meg og Amalie bestemte oss for å ta turen tilbake til spania og bo her hos mormoren hennes en uke. Vi ankom i dag formiddag, og har slappet av siden det med litt bading, soling og snakking. Jeg trengte virkelig denne siste turen før skolestart, så akkurat nå smiler jeg fra øre til øre. Dette skal bli en bra uke. Jeg satser på å få oppdatert bloggen hver dag, men jeg kan ikke love noe. Kameraet er i hvertfall med meg over alt, og instagrammen min blir oppdatert flere ganger om dagen så følg meg gjerne der: @marikabentzen. Nå skal vi se en film før vi legger oss, også er det tidlig opp imorgen og da går turen til stranden. Sov godt mine skjønne. Klem

 • 08.08.2015 kl. 13:38

Morning

 
Jeg har ikke sovet i natt pga kattungene i naborommet ved siden av som bråker sånn. Når jeg endelig fikk sove i dag morges kom lyset inn gjennom persiennen og traff meg rett i fjeset. Så her sitter jeg nå med poser under øynene og syns det er urettferdig at jeg ikke fikk skjønnhetssøvnen min. Jeg skal ikke klage, det er fint vær ute og snart tar jeg turen til byen med Rine og Lene. Tror det har gått noen år siden vi tre var med hverandre alle sammen, så jeg tror det skal bli veldig kjekt. 

Jeg har fått litt spørsmål om håret mitt, og tenkte jeg bare skulle svare kjapt her. Nei, håret mitt er ikke farget hos frisøren. Jeg farget det her her hjemme i går med en hårfarge som jeg kjøpte på sparkjøp. Fargen går ut etter ca. 30 vask og er derfor ikke permanent. Jeg håper det besvarte spørsmålene deres, men hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare til å spørre. 

Og bare for å gjøre dette innlegget enda mer rotete, så tenkte jeg å bare fortelle dere at jeg har filmet innkjøpsvideo, men kommer ikke til å poste den. Jeg syns rett og slett det blir for flaut og for kjedelig med en sånn video. Kanskje jeg heller skal lage en annen? Svar på spørsmål, sangvideo, musikken jeg hører på etc. Kom gjerne med forslag så ser vi om jeg får tid til å filme. Nå skal jeg slutte å prate, så snakkes vi senere! Klem

 • 07.08.2015 kl. 21:03

BLUE HAIR

Er det noe jeg virkelig elsker å gjøre, så er det å endre på håret mitt, og jeg har aldri vært noe særlig redd for at det kan gå galt. Så idag farget jeg det blått! Jepp, blått hår. Jeg DIGGER det. Det er ikke permanent, men går vekk etter ca. 30 vask. Life is too short to have boring hair. 

Jeg er ganske spontan når det kommer til håret mitt. Vil jeg farge eller klippe det, så gjør jeg det med en gang uten å nøle. Hva syns dere? 

Follow

 • 02.08.2015 kl. 21:55

B/WGod kveld vakre lesere! 

Jeg kom på at jeg har glemt å fortelle dere at jeg skulle til Riga. Meg, Sanne og pappa dro på torsdag og kom hjem i dag tidlig. Vi dro ned for å shoppe og det har vi absolutt gjort! Beina kjenner det godt for å si det sånn, haha. Og igjen har jeg tenkt på å lage en innkjøpsvideo, men jeg har ikke autofokus på kameraet mitt, så det blir ganske tungvint. Når vi først snakker om kamera - er det noen som vet om et bra kamera som funker bra til antrekksbiklder/bloggbilder? Jeg vil ha et kamera med gold kvalitet og videokamera med autofokus. Uansett, jeg holder på å skrive litt flere innlegg som jeg skal publisere i løpet av dagene med litt bilder fra Riga og slikt. Vi snakkes imorgen! Xx

 • 23.07.2015 kl. 20:15

BUCKET LIST

Dra på backpackingtur - Meg og noen venninner har allerede planlagt at vi skal dra på tur sammen. Jeg elsker tanken på å bare reise rundt med en sekk på ryggen å oppleve nye steder og kulturer. 

Hjelpe mennesker - Meg og mamma har vel snakket om dette i noen år. Vi har lyst til å dra net til et fattig land i noen måneder for å hjelpe til med frivillighetsarbeid. 
Noe innen mote - Som de fleste vet, så er jeg veldig glad i mote. Drømmen er å en dag lage min egen kles kolleksjon og jobbe med noe innen mote. 
Tatoveringer - Jeg ELSKER tatoveringer. Tatoveringer med mening, som forteller hvem jeg er som person. Jeg skal aldri ta en tatovering bare fordi den er fin, men fordi den symboliserer noe for meg. Jeg har store planer allerede. 
Skrive en bok - Er ikke så mye mer å si på dette punktet. Å skrive en bok har lenge vært en drøm.

Ri på en elefant - Hvem har ikke lyst til å ri på en elefant? Det virker som en utrolig gøy opplevelse. 

Se the script live - Jeg elsker the script!! Å se de live er en listen drøm som må gjøres for jeg dør. 

Redde et liv - Trenger jeg å si noe mer?

Være alene i utlandet - Nei, da mener jeg ikke Sverige eller Danmark.. 

Cochella - Denne er jeg ganske sikker på at jeg ikke er alene om. Jeg hadde ikke hørt om festivalen før alle la ut bilder og videoer fra den i år. Festival antrekkene, musikken og stemningen. åhhh
Hoppe i fallskjerm - Jeg har alltid hatt lyst til å prøve det, men jeg tror aldri jeg hadde turd. Derfor står dette på bucket listen min, fordi jeg tror (og håper) at jeg kan klare det med litt ekstra mot. 

Svømme med delfiner - Igjen, hvem vil ikke svømme med delfiner? 

Bo i utlandet - Det jeg aller helst vil er jo å bo i et eksotisk land med palmetrær og krystallklart vann, men vi får se.
 • 22.07.2015 kl. 21:59

9 from instagram


Mine siste bilder fra instagram! Jeg er virkelig avhengig av den appen. Poster 1-2 bilder daglig (om ikke fler), så følg meg gjerne for oftere oppdateringer. Jeg er også veldig glad i å finne inspo på instagram, så legg gjerne igjen instagram navnene deres så skal jeg ta en titt. :)  

 • 06.07.2015 kl. 17:13

summer vacation

 

 (Følg meg gjerne på instagram. Der oppdaterer jeg mye oftere. @marikabentzen)

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her på bloggen. Jeg må si at jeg har savnet det noe helt enormt, men jeg har ikke hatt motivasjonen på plass. Nå er det endelig sommerferie, og jeg kom hjem fra Spania natt til søndag. Hadde en utrolig fin tur sammen med bestvenninnen min, og gleder meg masse til neste reise som er til Riga i slutten av juli. Kjenner jeg virkelig trengte denne sommerferien nå. Å vite at jeg ikke skal på skolen før litt over en måned er virkelig verdens beste følelse! Bare av å tenke på det gjør at jeg føler meg ti kilo lettere. 

 • 27.04.2015 kl. 08:43

Detaljer

- Details - 


God morgen! Ingenting er bedre enn å våkne av fuglene som kvitrer og solen som skinner inn gjennom sprekkene på persiennen i vinduet. Det er en ny uke, og en dag nærmere sommerferie. Det er helt ærlig det eneste som får meg til å gå framover om dagen. Jwg drar til Spania med Amalie i slutten av juni, og jeg gleder meg noe helt enormt. En uke med bestevenninnen, i et annet land med en liten pause fra alt som foregår her hjemme. Om bare sommerferien kunne kommet med en gang! 

Jeg skal slutte å drømme meg bort nå, og heller komme tilbake til virkeligheten. Jeg skal straks til legen, og det er derfor jeg ikke sitter på skolepulten i dette øyeblikket. Men etter legen blir det skole, trening og oppsamling av krefter til en ny dag. Jeg skjønner ikke engang hvorfor jeg skriver hva jeg skal gjøre idag, for det er så lite interessant som det bare kunne blitt. Vi snakkes senere! Klem

 • 26.04.2015 kl. 20:07

Jeg er tilbake!

 Jeg har bestemt meg for å begynne med bloggingen igjen! Jeg trives med blogg, for da har jeg alltid noe å bryne meg med. Hvis jeg bruker tid på blogging og å ta bilder, så har jeg noe å gjøre på - som er veldig bra for meg. Få tankene på litt andre ting rett og slett. Så jeg gleder meg til å begynne med daglige oppdateringer igjen, og kanskje inspirere noen av dere der ute! Klem
 • 17.04.2015 kl. 19:28

NEW MAKEUP

IMG_8458

Jeg har aldri vært noe flink med sminke, og helt ærlig er det vel egentlig det siste jeg vil bruke penger på. Men når jeg dro til London bestemte jeg meg for å prioritere sminke, istedenfor klær. Så mange av pengene ble brukt på litt ny sminke, og nå er jeg ganske fornøyd, selvom jeg gjerne ville kjøpt meg klær istedenfor, haha. Siden jeg har null peiling på sminke, måtte jeg bare satse på et merke jeg ville prøve, så da gikk jeg for Smashbox som var det første merket jeg fikk øye på da jeg satt foten inn på boots. Det var også en super hyggelig dame som testet foundationen på meg, og hjalp meg med å finne riktige farger på de forskjellige produktene så da måtte jeg nesten kjøpe det der. Men som sagt, jeg er fornøyd med den nye sminken, og føler stor forskjell fra det jeg har brukt av sminke tidligere. Tommel opp!

(PS legg merke til hvor mange ganger jeg nevnte ordet sminke i avsnittet over)

IMG_8456

Alt fra smashbox utenom øyenbrynspalett (?) som er fra Sleek. Jeg liker dette øyenbrynssettet veldig godt, så det har allerede blitt mye brukt! Solbriller fra primark om noen skulle lure.

IMG_8460

Før vi dro til London kjøpte mamma real techniques powder brush til meg. Det er verdens deiligste børste, og jeg har planer om å kjøpe hele settet fra real techniques. Ecotools børstene kjøpte jeg i London, og jeg er superfornøyd med de. For en som ikke kan med sminke, så hjelper det å ha gode børster! Og endelig fikk jeg også kjøpt med meg en ?ny? parfyme hjem. Har brukt versace parfymen i to-tre år nå, og jeg tror ikke jeg kommer til å bytte med det første. Jeg har faktisk vært på jakt etter en annen parfyme, men jeg syns det er vanskelig å finne en jeg liker, så da er det mye lettere å bare hive denne i handlekurven hver gang.

IMG_8471

Og til slutt; I det siste har jeg lagt godt merke til at sminken sprekker på huden min, så jeg gikk til innkjøp av en ny fuktighetskrem fra hth før jeg reiste. Jeg sliter skikkelig med tørr hud for tiden, og jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal bli kvitt det. Jeg har hørt at det kan hende det bare er fordi det er vinter, men det må da være noe som hjelper? Jeg har brukt denne kremen i litt over en uke, og jeg merker litt forskjell, men jeg har troen på at det finnes noe bedre for tørr og sensitiv hud. Er det noen av dere som har tørr hud, og kanskje et godt tips til en god krem som funker? Da hadde jeg blitt superglad. Xx

 • 09.01.2015 kl. 22:20

PICUTRES & THROWBACKSSiden jeg kom hjem så sent idag, og ikke har hatt tid til å blogge før nå, fant jeg fram noen gamle bilder fra de forrige bloggene mine, og arkivet på pcen. Det er virkelig noe av det beste med blogg. -At du bare kan bla i arkivet å finne ut hva du gjorde sommeren for 1 år siden. Det er fint å ha et sted å dele tanker & meninger, bilder og hverdagsinnlegg. Jeg har også bestemt meg for at jeg skal ha et foto innlegg en gang i måneden hvor jeg viser dere alle bildene nedover. God helg, mine fine 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 • 08.01.2015 kl. 20:13

MEANINGLESS

Om jeg skulle illustrert bloggingen min de siste dagene ville det sett sånn ut: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomt. Meningsløst. Ikke sant? Det kan da umulig være gøy å lese om at jeg ligger å slasker på sofaen hele dagen, eller at det var en ok skoledag. Jeg skal bli bedre på denne bloggingen, men jeg er så tom for energi om dagen, og da orker jeg ikke å gjøre noe. Jeg ser i tillegg helt ræv ut, fordi jeg ikke orker å sminke meg eller kle på meg fine klær, så jeg føler ikke for noen antrekksbilder heller. Men det kommer seg etter noen dager, vil jeg tro. Fra mandag av har jeg tenkt å bare starte året helt på nytt igjen, sånn at jeg får en litt bedre start. Haha, håpløst! 

Jeg vurderer forresten å kanskje ha litt mer foto på bloggen. Nå i det siste har jeg blitt veldig glad i å ta bilder, så kanskje jeg deler noen med dere etterhvert. Da vil det hvertfall bli en ny kategori for foto. :-) hadde det vært noe? 

Bare litt inspirasjon for å friske opp innlegget, det slår aldri feil. Kan nesten ikke vente til sommeren. Bare et par måneder igjen da dere ;pp Vi snakkes imorgen, forhåpentligvis med litt antrekksbilder, men jeg kan ikke love noe. Xx

 • 08.01.2015 kl. 14:56

NEW IN

-from h&m-


Jeg kjøpte denne treningstightsen igår fra hm. Den sitter perfekt på, og jeg gleder meg til å få testet den ut! Jeg dro hjem til Siri etter skolen igår, og kom ikke hjem før sent på kvelden. Vi jobbet med en presentasjon nesten hele dagen, så vi fikk unnagjort det vi skulle. Hva syns dere om tightsen?

 • 06.01.2015 kl. 19:10

KIMONO-Messy hair, don´t care-

På forrige innlegg hvor jeg hadde bilder av kimonoen min, fikk jeg et spørsmål om jeg kunne begynne å skrive hvor tingene på bildene mine er fra, og selvfølgelig kan jeg det! Om det var kimonoen du lurte på, så har jeg bestilt den på boohoo her. :-) 

Jeg fikk endelig den nye kameralinsen i posten idag, og har allerede fått testet den ut! Er kjempefornøyd så langt, men gleder meg til å få testet den ordentlig i dagslys. I nuet sitter jeg å spiser kvelds sammen med Leah, mens vi hører på litt musikk. Koselig! I morgen drar jeg hjem til Siri etter skolen, for å jobbe på en presentasjon som vi skal ha neste uke. Er litt usikker på når jeg kommer hjem, så er usikker på om det blir noe blogginnlegg eller ikke, men vi får se. Vi snakkes. 

 • 03.01.2015 kl. 12:45

ET HELT HALVT ÅR Jeg fikk denne romanen til jul, og jeg elsker den. 
"Da jeg var ferdig eg denne romanen, ønsket jeg ikke å anmelde den, jeg ønsket å lese den på nytt" 
-Lies Schillinger, anmelder i New York Times 
 God morgen, solstråler. Alarmen ringte klokken ti, fordi jeg skulle få litt mer ut av dagen, men sånn ble det ikke.. Jeg satt oppe til klokken tre i natt, å leste i "et helt halvt år". Og da er det ikke så lett å våkne klokken ti. Jeg tror jeg har funnet meg favorittboken min, og jeg kan ikke vente til filmen kommer ut. Jeg hopper i dusjen, straks jeg er ferdig med dette innlegget, så får vi se hva dagen bringer! Kanskje jeg finner på noe å gjøre, eller jeg bare blir liggende resten av dagen å ser på netflix. Det er deilig å fikse seg litt uansett. Forresten, når vi snakker om netflix. Jeg har blitt skikkelig avhengig av å se på Super natural. Noen andre som også følger med på det? Jeg syns det er dødsspennende, og de kjekke hovedpersonene gjør det ikke akkurat noe kjedeligere å se på heller, haha. Jeg har planer om å se The vampire diares og Skins også, men jeg har bestemt meg for å ta en serie om gangen. Ellers blir det så mye styr.

Uansett, er det noen som har lagt merke til det nye designet mitt? Jeg bestemte meg brått igår for at jeg ville bytte igjen, og jeg liker det veldig godt faktisk! Jeg har også byttet bloggnavn til marikabentzen.no, men blogg.no adressen min funker fortsatt. Nå kommer jeg også til å dele innleggene i kategorier, for at det skal bli lettere for dere, og meg såklart, å finne fram. Hva syns dere?? Nei, nok ord fra min side. Vi snakkes senere!

 • 02.01.2015 kl. 13:43

2015, GOALS

Hei på dere! Dere er sikkert drittlei alt snakket om det nye året -2015- nå, så dette vil bli mitt siste. Jeg tenkte å lage en liten punktliste med mål jeg har satt for meg selv dette året. Å sette mål for meg, har faktisk blitt en viktig del av hverdagen. Da har jeg alltid noe å jobbe mot, samtidig som jeg setter meg realistiske mål, som det faktisk er mulig at jeg kan fullføre. Jeg har passet på å ikke sette for høye krav til meg selv, slik at jeg ikke blir skuffet. Så, her har dere mine mål for 2015; 

OPPLEVE MER 
Dette er virkelig NR 1 av målene jeg vil fullføre dette året. Jeg er så klar for å reiser, og oppleve nye ting! Jeg har virkelig lyst til å reise masse; roadtrips, sydenturer etc. I fjor var jeg bare på 2 reiser, men sånn skal det ikke bli i år. Jeg skal virkelig leve i nuet, reise mer og rett og slett bare oppleve mye mer. 

TRENE MER
Jeg har lyst til å bli mer fornøyd med kroppen min, og da er det vel ingenting annet å gjøre enn å trene? Jeg syns det er flaut å trene på treningssenter, så jeg har planer om å trene masse ute, og løpe i forskjellige terreng. Jeg danser jo også mye, men har planer mom å gjøre det enda mer. Dans er faktisk skikkelig god trening, samt noe jeg elsker, så det gjør at det blir litt gøyere. Trening innebærer også godt kosthold, noe som er vanskelig for meg. Jeg liker nesten ingenting "sunt", men jeg får håper der kommer når jeg blir litt eldre. 

FORBEDRE BLOGGEN
Jeg har er stort ønske om å forbedre bloggen. Jeg vet ikke helt hvordan, men jeg skal virkelig gjøre mitt aller beste! Jeg har vært skikkelig motivert på bloggfronten i det siste, og alt jeg ønsker er at leserne mine skal like det de leser og at det skal være gode bilder. Jeg skal blogge 1-2 ganger daglig og være veldig aktiv gjennom bloggen. Høres det bra ut? 

 

SPARE
Jeg MÅ bli flinkere å spare. Har jeg penger må jeg lære meg å legge de vekk, og ikke bruke de med en gang. Penger for meg resulterer i masse unødvendige ting, og klær jeg aldri kommer til å bruke. Så jeg skal bli mye flinkere på den fronten. 

TA TING SOM DET KOMMER
Jeg er virkelig en planleggings frik. Jeg trenger å vite nøyaktig når, hvor, hvem etc. Dette kan være veldig slitsomt til tider, så jeg må lære meg å ta ting som det kommer. :-) 

BYGGE OPP SELVTILLITTEN
Jeg har fått mye bedre selvtillitt det siste halvåret, men jeg føler jeg fortsatt har mye å bygge på. Så jeg vil jobbe hardt med det, og bli den personen jeg ønsker å være. Det vil ikke si at jeg ønsker å være en annen, men at jeg vil bli en enda bedre versjon av meg selv. Ga det mening? Jeg krysser fingrene.  

Jeg tilfører fler ting til listen om jeg kommer på noe mer. Hva er deres mål for 2015?

 • 01.01.2015 kl. 14:41

NEW YEARS EVE

Det er rart å tenke på at vi allerede er i 2015. Hvor ble 2014 av? Året gikk så fort føler jeg, men jeg er ganske klar for å ta det nye året med storm. Jeg har veldig mye å se fram til dette året: Jeg får strengen av, endelig haha. Londontur i februar sammen med konfirmasjons folkene. Jeg skal konfirmere meg i mai. Mitt første stevne som dansetrener, i mai/juni. Så kommer jo sommerferien!! Jeg har store planer om å reise mye dette året, og jeg er spent på om jeg klarer det. Hadde vært mye lettere om jeg ikke gikk på skole, og hadde en bil. -Men jeg får heller gjøre det beste ut av det, haha. Bloggen vil jeg også forbedre, så jeg skal gjøre mitt beste med bilder, tekst og alt annet som innebærer i en blogg. Jeg har mange venninner som gjerne vil hjelpe meg med bildene, også har jeg jo også to flinke søstre som stiller opp av og til. Den nye kameralinsen kommer over helgen, og jeg gleder meg til å teste den ut! Håper den er like god som jeg har blitt fortalt. :-) 

Vi hadde en fin nyttårsfeiring igår, med god mat og fine mennesker. Vi spiste deilig pinnekjøtt i fem-seks tiden, og etter det bare snakket og lo vi fram til klokken ble 00:00. Utrolig koselig, og ikke minst deilig å vite at nå er det et nytt år; en ny start. Jeg blogger gjennom pappa sitt 4G nett fra ipaden hans nå, så jeg skal ikke skravle så mye. Jeg håper dere alle hadde en flott nyttårsfeiring igår, og at dere er 100% klar for å ta 2015 med stil. Klem

 

 • 31.12.2014 kl. 11:39

NEW YEAR´S RECAP LIST

Jeg fant denne listen på bloggen til Kenza, og fant ut at jeg ville gjøre det samme. Såå here you go: 

Beskriv året med tre ord.
Svar: Trist, fint & utfordrende

Beste kjøpet?
Svar: Uff, det er vanskelig, men jeg tror det må bli denne macbooken som je gkjøpte for noen dager siden.

Hvilke sanger vil minne deg på 2014?
Svar: Mange sanger!! Men jeg tror de sangene som vil minne meg mest om 2014 må være "A drop in the ocean - ron pope", "If you could see me now - The script" og mange andre sanger som jeg ikke kommer på for øyeblikket. Kan kanskje lage et "2014 in songs" innlegg? Vi får se. 

Hvem har du vært mest med?
Svar: Familien såklart, og mine nærmeste venner. 

Hvor har du reist i 2014?
Svar: Jeg har ikke reist så mye dette året. I januar var jeg i London med Sanne & pappa, og i sommerferien var jeg i Tyrkia med mamma, leah og noen andre som vi reiste med. Utenom det har vi reist på  mange hytteturer. Hva var din største tabbe i 2014?
Svar: Jeg kan ikke komme på noen store tabber dette året. Men det er vel mange ting jeg angrer på, som å si nei til å være med folk etc. 

Hva ser du på som de største hendelsene dette året?
Svar: ehmm.. At klump i halsen innlegget mitt ble så godt tatt imot. Jeg kommer aldri til å glemme at jeg skrev det innlegget og alle de gode tilbakemeldingene jeg fikk! Londonturen er også en stor hendelse for meg dette året, jeg hadde så lyst til å shoppe i London, og så tok pappa oss med. Det er noe jeg ikke glemmer :-)

Har du blitt bedre på/til noe?
Svar: Jeg har blitt bedre til å tenke mer postiv. Å leve i øyeblikket. Jeg har også blitt mye mindre sjenert, noe som jeg er ufattelig glad for! 


 Hva var ekstra dårligt med året?
Svar: Alle har vel sine nedturer, og jeg var ikke helt på topp i begynnelsen av året. Jeg gikk gjennom mye, og alt var bare ganske vanskelig egentlig. Men det er sånn jeg prøver å legge bak meg, og bare glemme for alltid. 

Hva var ekstra bra med året?
Svar: Alle feriene, nye mennesker, tilbringe mye tid med familien, at jeg ble friskere. -Har alt i alt vært et veldig lærerikt år. 

Har du blitt kjent med noen nye mennesker?
Svar: Ikke så mange, siden jeg ikke er en veldig utadvent person. Men jeg har selvfølgelig blitt kjent med noen fine folk! 

Gjorde du noe i 2014 som du aldri har gjort før?
Svar: Ikke noe jeg kommer på, utenom min første Londontur. 

Var det noe/noen som gjorde deg veldig glad?
Svar: Familie & venner. Hva var din største suksess på jobb i 2014?
Svar: Jobben min er jo dansetrener, i tillegg til at jeg ser på skolen som jobb. Dansetrener har jeg ikke vært så lenge, så det har ikke skjedd så mye der. Men på skolen gjør jeg det mye bedre, og jeg kan vel kalle det en suksess for meg selv? 

Største framgang i det private livet?
Svar: At jeg har vokst som person. Jeg har jobbet hardt for å bli kvitt angsten, og jeg klarte å overvinne den. Jeg er faktisk skikkelig stolt av meg selv! :-) 

Hvem har du savnet?
Svar: Jeg har alt av familie & venner rundt meg, men det er klart at jeg savner de ofte likevel. 

Hvilke tanker har du om 2015?
Svar: Jeg skal jobbe hardt, og bli en enda sterkere person. Jeg har også lyst å oppleve fler ting en jeg har gjort i 2014. -Det vil si at jeg må lære meg å spare penger. Haha. 

Tror du 2015 kommer til å bli like bra?
Svar: Jeg tror det kommer til å bli bedre. 

Hva kommer du til å savne fra 2014?
Svar: Ingenting som jeg kommer på. 

Hva ønsker du at du hadde gjort mer av?
Svar: Jeg kunne ønske jeg hadde blitt kjent med fler folk, og opplevd fler ting.

Hva brukte du mest penger på?
Svar: Mat....

Og til slutt; planene for 2015?
Svar: Jeg tar det som det kommer. Men som sagt så har jeg lyst til å oppleve masse nytt!

Hva sier du til deg selv for 2015?
Svar: Ta vare på personene rundt deg, sett pris på hver eneste dag, og ta ting som det kommer!! 

GODT NYTTÅR!! Jeg ønsker dere alle det beste.

 

 • 30.12.2014 kl. 16:53

NEW COAT / HAPPY BIRTHDAYHa-ha-ha. Måtte du kjøpe ny jakke, Marika? Virkelig?? Å, joda. Jeg kjøpte, som dere sikkert forstod, en ny jakke/kåpe igår. Jeg har sett på den lenge, men aldri vært helt sikker på om jeg skulle kjøpe den eller ikke. Da jeg var innom senteret i går kveld, kunne jeg ikke la vær å kikke på den igjen, og da var den nedsatt til 199!! Da er det vel lov å bruke litt penger? Teknisk sett brukte jeg ikke mine penger på den, men pengene på gavekortet fra julenissen. Tusen takk, nissen 
 Nå, om 15 min får vi besök av farmor & Johnny som kommer hit for å spise taco. Det blir kos! Så vi snakkes imorgen. Jeg har forhåndspublisert et innlegg til dere, i tilfelle jeg ikke rekker å blogge imorgen. Kameraet blir selvfølgelig med til tanten min på nyttårsaften, så det kommer bilder!

Jeg vil også gratulerere verdens beste person, pappa, med dagen idag! Jeg er mer en takknemlig for at jeg har en så god, ærlig og «kul» person i livet mitt!! Du har lært meg å sette pris på de ordentlige verdiene i livet, og jeg er uendelig glad i deg. Hurra!! :-) 
 • 29.12.2014 kl. 19:06

NYE SANDALER

Hei og hopp! Jeg sitter for øyeblikket i bilen å blogger med delt internett fra telefonen. Plutselig bestemte nettet seg hjemme for å ikke funke lenger, og jeg har ikke 3G på telefonen heller hjemme, så da kunne jeg likegodt ta bloggingen på vei til senteret, haha. Vi er på vei bort for å bytte noen julegaver, siden det ikke blir så god tid til det imorgen. 

Sandalene over fikk jeg av pappa for ikke så lenge siden, og jeg tenkte bare å vise dere bilde av de! nei, det er ikke birkenstock (?), men de funker bra for meg! Sinnsykt bra faktisk, haha, jeg elsker å ha noen sko å vandre rundt i hjemme i stuen, så disse blir brukt fram til sommeren når jeg heller skal bruke de til lette sommerkjoler ute. Snakker om sommeren, jeg har allerede startet nedtelling på telefonen min. Kjenner jeg savner sommeren ufattelig mye. Jeg skal ikke drømme meg bort, hva syns dere om sandalene? 

 

 • 29.12.2014 kl. 11:53

PHOTOBOOTH-de obligatoriske photobooth bildene, sammen med min vakreste Siri-

08:00: Alarmen til Amalie ringer, og sånn fortsetter det hvert femtende minutt til klokken ti. Så da stod vi opp! Gjett om det var irriterende da, haha. Alle var så lat at vi ikke orket å slå den av, og svaret Amalie brukte til forsvar var "jeg trenger god tid til å våkne" Haha, håpløst. Dagen igår gikk til filmtitting og skravling, derfor fikk jeg ikke oppdatert dere senere på kvelden. Jeg syns det er viktigere å prioritere litt andre ting en bare bloggen av og til, så jeg skal ikke beklage meg.

Vi hadde en kjempekoselig kveld igår, og vi skravlet til langt på natt. Jenter, vet dere. Lenge etter de andre hadde sovnet fikk jeg latterkrampe, er ikke det typisk? Så jeg sovnet ikke før i 4 tiden dessverre. Trøtt som jeg er, skal meg, Amalie og Siri snart bort på senteret og få byttet noen julegaver samt litt andre ting som må gjøres. Senere kommer også pappa og henter meg, så får vi kjøpt den nye kameralinsen. Gjett om jeg gleder meg! Bloggmotivasjonen er virkelig på topp for øyeblikket, og jeg har bare lyst å gjøre bloggingen bedre og bedre. Det skal vi vel klare, eller? Mye av motivasjonen kommer fra dere, gode mennesker. Jeg hadde ikke orket å blogge om jeg ikke hadde fått litt tilbakemeldinger på det jeg driver med, så det er jeg evig takknemlig for! Jeg kan vel si at jeg har verdens beste "hobby"

Nei, nå skal jeg ikke skrive mer. Går heller for å gjøre meg klar til en liten sentertur! Vi snakkes senere, og denne gangen lover jeg!

 

 • 28.12.2014 kl. 12:49

28th OF DECEMBER


-some inspo from tumblr, follow me here-

God "morgen". Hvordan har dere det? 

Jeg våknet for en halvtime siden, og skal snart gjøre meg klar for dagen. Snøen er fortsatt ute, og jeg krysser fingrene for noen fine antrekksbilder! Senere drar jeg mest sannsynlig til Siri for å overnatte der sammen med malla. Jeg tar med kameraet og pcen så jeg får oppdatert dere litt senere i kveld også. 

Jeg holder fortsatt på med å lære meg denne macbooken, og det er et par ting jeg ikke skjønner. -Hvis jeg redigerer et bilde i photoscape eller picasa, hvorfor kommer ikke redigeringen inn i iphoto da? argh, det irriterer meg grønt, for jeg vil endre skrift i photoscape, og redigere selve bildet i iphoto, men det går jo ikke?? Haha, jeg vet ikke om det bare er jeg som er dum, eller om det faktisk ikke er mulig, men om noen av dere vet noe om det hadde jeg ikke sagt nei til hjelp.. hehe.

Nei, vi snakkes senere! Klem

 • 27.12.2014 kl. 16:33

IT´S MINEEndelig er jeg eieren av en macbook! Dere aner ikke hvor lenge jeg har hatt lyst på en, haha. Jeg holder fortsatt på å lære meg litt om programmene, men jeg tror det kommer ganske kjapt. Grunnen til at jeg ville ha en macbook er fordi jeg har hørt mye bra om de, og jeg trengte et litt bedre redigeringsprogram for videoer. Så om jeg klarer å lære meg imovie, så kommer det garantert litt fler videoer på bloggen. 

Idag har jeg vært ute å akt med Leah og pappa. Det var kjempekos! Er altfor lenge siden jeg har akt nå, så det var gøy å være litt barn igjen. Planen idag var egentlig å vise dere julegavene jeg fikk, men siden det er en del ting jeg skal bytte vil jeg heller vente litt med det. Det kommer ihvertfall i løpet av uken! 

God helg 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1463291975"

 • 26.12.2014 kl. 14:22

IT'S FINALLY SNOWING

Himmelen åpnet seg i natt, endelig. Nå er det allerede et tykt lag med snø ute, og jeg kan nesten ikke vente til jeg får akt senere i kveld, eller imorgen. Det er jo tross alt ganske gøy, eller??

Nå har vi nettopp åpnet julegavene som vi har fått fra pappa sin side. Jeg er utrolig fornøyd med alle julegavene jeg har fått i år, og kunne virkelig ikke spurt om noe mer. <3 Vi skal snart bort til farmor å spise god middag sammen med tante, fetter og kusiner. Det blir nok skikkelig koselig! Jeg gleder meg.

Jeg holder på å forberede meg til 2015. Er det bare jeg som stresser litt med to do listen? Haha, jeg har så mye som skjer framover og jeg føler jeg har utrolig mye jeg trenger å gjøre før nyåret. Men jeg får bare ta det som det kommer! Imorgen blir det innkjøp av ny datamaskin (hvis jeg er heldig, haha), og om ikke lenge skal jeg også få kjøpt meg en 50mm linse til kameraet mitt, så da satser jeg på bedre bilder. Om det er noen som vet noen andre enda bedre linser, for antrekks bilder etc, så tar jeg gjerne imot tips!

 • 25.12.2014 kl. 13:48

CHRISTMAS EVE


Sanne, meg og mamma

Hadde dere en fin feiring igår?? Vi var hos mormor & morfar allerede klokken halv 3. Vi så litt på julefilmer før vi spiste god middag i fem tiden. Jeg har virkelig lengtet etter den julemiddagen altsåå. -Fy søren så godt det er med pinnekjøtt!! Etter vi hadde spist gjorde vi klart med dessert, hadde quiz og spilte heads up. Vi bestemte oss å legge vekk alt av telefoner, og bare fokusere på dagen, og hverandre. Vi åpnet også pakker litt senere på kvelden, og jeg er kjempefornøyd med alt jeg fikk! Kommer til å vise det i et innlegg etter vi har feiret julaften imorgen hos pappa, så får jeg vist alt sammen samtidig. 

Jeg håper dere koste dere masse igår, og tok godt vare på hverandre. Husk at det ikke er alle som får feiret jul, eller har noen å feire det med ♥ Nå går turen snart opp til mormor & morfar igjen, hvor vi skal spise god middag og kose oss. Ha en fin dag, også snakkes vi kanskje senere. 

 • 24.12.2014 kl. 14:01

MERRY CHRISTMAS

dagens detaljer

Jeg ville bare titte innom for å ønske dere en GOD jul!! Ta godt vare på deres nære & kjære, og kos dere masse. Vi snakkes vel imorgen eller senere i kveld.

 • 23.12.2014 kl. 15:36

LATEST BUY

fra ginatricot

Klarte ikke å gå ut av butikken igår uten å ta med meg denne fine cardiganen. Jeg har vel fem, om ikke seks cardigans fra før av, men det er noe jeg aldri får nok av! De kan jo brukes til alt. Denne tenkte jeg å bare bruke utenpå julekjolen min imorgen, for å holde varmen, haha. Jeg er alltid en av de som fryser ihjel på julaften, så da er det en enkel løsning. 

Jeg kom nettopp hjem fra butikken, og nå skal vi straks til pappa. Siden vi ikke får feiret jul med han imorgen skal vi kose oss sammen med han idag. Jeg håper julestemningen kommer idag altså, for en jul uten julestemning er egentlig ikke så veldig gøy. Ikke fra min side ihvertfall! Jeg ønsker alle dere vakre lesere en GOD jul, og et fantastisk nyttår! ♥ Dere hører sikkert fra meg imorgen, om jeg ikke er for opptatt. 

 • 23.12.2014 kl. 00:57

"JEG ER REDD"

Bloggen er min dagbok, og et sted jeg bruker til å få ut tankene mine. Og nå er en sånn stund, hvor jeg har mye på hjertet og trenger å skrive det ned. For jeg er sliten. Jeg er lei. Jeg har blitt mye bedre. Mye, mye bedre faktisk, men det vil alltid være en del av meg som ikke tør. Nye mennesker, nye steder og nye opplevelser. -Det er så vanskelig for meg, og det er ikke noe jeg ønsker selv, men det er tankene mine som styrer alt. Hele tiden, hver dag, hvert minutt må jeg høre på tankene mine som forteller meg hva jeg skal gjøre, hva jeg skal føle. Og jeg er mer en redd for at ting brått skal snu tilbake til sånn det var for noen måneder siden.

Det er slitsomt, ufattelig slitsomt å være meg. Jeg må veldig ofte si nei til å være med folk, og det er rett og slett bare fordi jeg ikke tør. Jeg er redd for store folkemengder, fordi jeg føler jeg har så mye mindre makt en alle andre, jeg føler meg innestengt. Jeg er redd for mørket, fordi jeg ikke vet hva som gjemmer seg i det. Jeg er redd for å være redd. Jeg går rundt å bekymrer meg for hver eneste minste ting, og er alltid redd for hva folk skal si om meg. Det er verdens teiteste ting, for jeg skal ikke bry meg om hva andre sier, eller syns. Men jeg gjør det allikevel. Gir det mening? Nei. 

De siste ukene har det vært mye fram og tilbake i hodet mitt. Tanker, glede, sorg, hat, stort savn og så altfor mye mer. Jeg klarer ikke helt å sette ord på hva som foregår, eller hva jeg føler, men jeg vet det tapper meg for energi. Nå har jeg heldigvis en hel dag imorgen, så jeg kan få fyllt opp energitanken på før julaften. Så har jeg noe å se fram til hvertfall. Tusen takk for at dere lar meg dele disse tankene, uten å klage ♥ 

 • 22.12.2014 kl. 13:45

COZYGod formiddag! Jeg tar snart turen bort på senteret med Amalie og kjøper noen siste julegaver. Kom på igår at jeg hadde glemt noen (kriise) så da får jeg ta det nå i siste liten. Jeg tar ikke med eg kameraet, siden det er ganske slitsomt å bære på, men om det fortsatt er lys å se ute når jeg kommer hjem, så kommer det antrekksbilder! Jeg har også tenkt  ta bilder av julekjolen min idag, men som sagt får vi se om lyset vil samarbeide eller ikke. Lille julaften er allerede imorgen! Jeg tror ikke vi skal noe spesielt da, siden vi allerede har pyntet juletre og alt, men jeg skal iallefall kose meg masse. Jeg gleder meg også ekstremt mye til pinnekjøttet, gaver og julemorgenen på onsdag. Jeg syns julemorgenen er noe av det mest koselige med julen. Når vi våkner opp til snop i julesokken, morgengaver, og julefilmer  ååh, nå skal jeg slutte å drømme meg bort og heller bare være tålmodig  2 dager til!  Hva skal dere idag? 

 

 • 21.12.2014 kl. 17:30

77

Dette var en av plaggene jeg mottok fra junkyard i posten igår! Jeg er egentlig ikke noe fan av farger, men denne grønnfargen likte jeg utrolig godt. Syns den var enkel og kul, og kan brukes til mye. 

wææ, nå gleder jeg meg utrolig mye til jul og nyttår!! Jeg har sett litt julefilmer idag og igår, og pakket inn de siste gavene. Nå skal de bare deles ut til venninner, så er alt i boks! Jeg pleier å åpne venninnegaver om morgenen også gavene fra familie litt senere. Er en grei løsning for meg som er så utålmodig med gaveåpningen, haha. Det er jo bare 3 dager igjen nå. Har faktisk null julestemning for øyeblikket, men jeg får vel fortsette med julefilmene også snakkes vi imorgen. Hva syns dere om den nye genseren min?


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1463291975"

 • 20.12.2014 kl. 17:53

JUNK I POSTENHeyoooo! Jeg har vært på juleverksted hos mormor & morfar idag og jeg klarte selvfølgelig å glemme kameraet mitt der oppe.. Så typisk! Jeg får heldigvis hentet det imorgen, så det er ikke krise.Pakken min kom i posten idag også, så nå har jeg nettopp hentet den. Wii!! Jeg elsker junkyard mer en noe annet, haha neida. Men nesten ;-) er kjempefornøyd med klærne jeg mottok, så dere vil nok få se de i litt antrekk framover. Jeg fikk ikke tatt ordentlige bilder av de nå pga jeg ikke har kameraet, men dere får klare noen mobilbilder til imorgen. Hva syns dere? God helg, mine skjønne 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 • 19.12.2014 kl. 20:28

TUMBLR INSPIRATION

Jeg bruker fortsatt tumblr veldig mye, og syns det er en fantastisk inpsirasjonskilde. Jeg følger ikke så mange, siden jeg sliter litt med å finne kontoer jeg liker, og derfor lurte jeg på om dere ville legge igjen deres tumblr, eller noen andre tumblr'e dere liker? Da hadde jeg blitt super glad! Dere finner min her. 

 • 19.12.2014 kl. 15:07

CASUAL OUTFITEndelig, dagen vi alle har ventet på. Det er juleferie folkens!! Jeg gikk ut skoledøren idag med god samvittighet. Syns virkelig vi fortjente en ferie nå, haha. Nå er det ikke lenge igjen til jul, og jeg gleder meg. Føler ikke helt enda at det er ferie, men det kommer vel. Vi skal feire jul hos mormor og morfar i år, så det kommer til å bli veldig koselig♥ Julegavene er i boks, og nå trenger jeg bare å gi de til venner og familie. 

Dagens outfit består av: dongerijakke fra only, skjerf fra ginatricot, genser fra bikbok, bukse choies.com, sko bianco
Jeg kjørte en enkel outfit idag. Kjenner jeg trenger litt nye klær nå, så gleder meg til å motta pakken fra junkyard og kanskje få noen nye klær på julaften! Hva syns dere om antrekket? 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 

 

 • 18.12.2014 kl. 20:49

TODAYS MAKEUP

Sminken min idag er det Siri som har gjort. Jeg har vært hos henne i hele dag sammen med Malla (aka amalie). Vi har ikke gjort annet en å se på friends og sminke hverandre, som var ganske kjekt. Imorgen er det juleferie dere!! Jeg gleder meg innmari mye og kan nesten ikke vente til julaften. Der ser dere, julestemningen kom! Er det for tidlig å ønske dere en god jul?? Isåfall sier jeg GOD JUL til dere alle, vakre, gode leserne mine. Vi snakkes imorgen :-) hva syns dere om sminken?

 • 17.12.2014 kl. 20:17

WISHLIST

Det irriterer meg grønt at jeg ikke får hvit bakgrunn på alle bildene, men jeg skal prøve å lære meg det til neste gang. Jeg er ikke så veldig erfaren med bilderedigering, haha. 

Over kan dere se ønskelisten min. Jeg har plukket ut noen ting jeg ønsker meg. Ikke bare til jul, men sånn generelt. Adidas sekken bestilte jeg rett etter jeg lagde denne collagen faktisk! Det må vel være lov til kjøpe en liten gave til seg selv også, eller? Jeg digger sekken, og valgte den i blå rett og slett fordi jeg elsker fargen. Så nå er kameralinsen det jeg ønsker meg mest. Jeg har sagt at jeg ønsker meg en 50mm linse, siden jeg har hørt at de funker bra til antrekksbilder. Men om det er noen som vet om noen bedre linser, så hadde jeg blitt super happy om dere ville komme med tips!! 

Hva er deres nr 1 på ønskelisten?


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 • 17.12.2014 kl. 17:11

NEW SWEATER: LES RUES DE PARIS


I love this new sweater from bikbok. 
 
Hei og hopp!  Har dere hatt en fin onsdag? Jeg har vært på julegudstjeneste med klassen, som var utrolig koselig. Etter det dro meg og Amalie litt rundt på senteret imens vi ventet på bussen. Jeg fikk dratt med meg en genser hjem, som jeg har sett på mange ganger før. Har ønsket meg denne genseren lenge, og fikk endelig kjøpt den. Syns den er veldig classy og fin, og den kan vel brukes til det meste? 

Nå blir det baking av kakemenn sammen med min søster og pappa, også holder jeg på med å lage et innlegg med ønskelisten min. Og vet dere hva? Jeg har faktisk blogget hver dag i 9 dager. Blogg motivasjonen er helt på topp, og dere er grunnen! Jeg blir så utrolig glad når jeg ser lesertallet stiger og dere kommer med masse fine tilbakemeldinger ♥ Tusen hjertelig takk


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 

 • 16.12.2014 kl. 21:52

SMÅ INNKJØPDisse munnsprayene fra bikbok er helt genial. Jeg fant meg også en kortholder som var litt "finere" en mange andre jeg har sett på før. Jeg kjøpte i tillegg et helt enkelt smykke og en ring, som dere vil få se nærmere senere.Heyooo! Åssen går det? Jeg skrev faktisk et innlegg tidligere idag, med antrekksbilder og alt, men jeg slettet det kort tide etterpå fordi jeg ikke var helt fornøyd. Perfeksjonist sier dere? haha. Kom hjem for ikke lenge siden etter litt julegavehopping med pappa og søstrene mine. Jeg er endelig ferdig med alle julegavene, og julen nærmer seg med stormskritt. Julestemningen kommer litt etter litt, og jeg gleder meg masse til 2015. Tror det kommer til å bli et dødsbra år! 

Over ser dere litt småting jeg dro med meg hjem fra senteret idag. Når jeg først har penger kan jeg virkelig ikke la de ligge.. Noe som er ganske kjipt i grunn, men jeg har iallefall blitt flinkere til å bruke pengene på ting jeg trenger eller har ønsket meg lenge. Og flinkere skal jeg nok bli! Er dere i gang med juleshoppingen? 

 

 • 15.12.2014 kl. 18:35

OMBRE HAIR
Altså... Jeg tror jeg har en alvorlig avhengighet av å farge håret. Jeg har hatt rødt hår, blondt, mellomblondt, mørkebrunt, blått også har jeg hatt ombre en gang før, og det på bare 1-2 år! Men som jeg har sagt før, så er jeg vel i den fasen hvor jeg liker å eksperimentere litt å finne ut hva som kler meg best. Nå er planene å la den naturlige hårfargen vokse ut, også stripe det sånn som jeg hadde da jeg var litt mindre. Så ombre var bare et alternativ sånn at jeg skulle slippe å farge etterveksten. Jeg tenker å lage et "hårhistorie" innlegg i løpet av denne uken om det kunne vært interessant? Jeg syns selv det er morsomt med sånne innlegg. Men deree, hva syns dere om håret? 

 • 15.12.2014 kl. 13:57

NEW HAIR; SNEAK PEEK

Jeg sitter på skolen og venter på at pappa skal hente meg. Vi fikk gå tidligere idag siden læreren ikke kom. Såå derfor tenkte jeg å vise dere en liten sneek peak på den nye hårfargen min som jeg fortalte dere om igår! Jeg er helt greit fornøyd og har ikke planer om å gjøre noe mer med håret på en stund. Vi får se hvor lenge jeg holder med den påstanden, haha.

Jeg gikk for en ómbre look igjen. Bedre bilder kommer selvfølgelig når jeg er hjemme! Jeg skal også handle litt på junkyard senere idag, så kanskje jeg viser dere hva jeg bestiller :-) Vi snakkes senere!

 • 14.12.2014 kl. 17:42

SNAPSHOTSEtt par snapshots fra dagen. Vi stod opp tidlig idag for å sjekke hvordan det stod til med hytten før vi dro på Sartor senter for å kikke litt. Uheldigvis trodde vi senteret åpnet 12, men der tok vi feil. Vi satt i bilen i nesten to timer å ventet, noe som var nokså kjedelig. Etter en stund på senteret kjørte vi hjem igjen og nå sitter jeg her å slapper av. Hjemturen var skikkelig ekkel, fy flate. Her i bergen er det enormt mye vind og regn nå, og vi måtte over 2 broer på vei hjem. Dere kan tenke dere! Jeg trodde seriøst vi skulle fly over gjerdet i løpet av det neste sekundet. Det fikk meg til å tenke over livet, haha. Neida. Joda. 

Jeg sitter faktisk med hårfarge i nå, og må straks hoppe i dusjen. Hva jeg har gjort med håret nå skal dere få se imorgen! Dere har vel merket at jeg farger det veldig ofte? Ja, vi kan vel bare si jeg er i den fasen nå hvor jeg liker å eksperimentere litt og finne ut hva jeg kler best. Jeg tenkte jeg kanskje skulle lage et innlegg med "hårhistorien" min? Kanskje jeg gjør det også imorgen! 

Har dere hatt en fin helg? ♥ 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 • 13.12.2014 kl. 23:35

MIN JULEKALENDER

Dette er det jeg har fått i julekalenderen hittil. Jeg har kalenderen fra kicks som jeg faktisk er ganske fornøyd med! Jeg ser nå at jeg har glemt å ta bilder av et par ting som jeg også har fått i kalenderen, men jeg kan vise dere flere bilder når det nærmer seg jul. Tenk dere at det bare er 11 dager igjen til jul! Jeg kjenner at jeg begynner å glede meg mer og mer nå som snøen har kommet. Jeg sa før idag at jeg var usikker på hvor lenge snøen ville holde, men nå ser det faktisk ut som at den har lagt seg! Endelig. 

Hvilken julekalender har dere i år da? 


 • 13.12.2014 kl. 17:31

DAGENS ANTREKK

wow så blek jeg så ut på disse bildene. Skal ikke klage på at det er redigeringen som har gjort det sånn, for jeg har faktisk ikke redigert bildene noe særlig, haha. Jeg får vel bare innse at brunfargen fra i sommer dessverre er borte.  Ellers har vi vært på butikken idag og handlet inn lørdagskos. Og  vet dere hva?? Det begynte å snø idag! Er veldig usikker på om det kommer til å fortsette, men nok en gang krysser jeg fingrene. 

Igår satt jeg i over to timer å kikket på junkyard sin nettside. Jeg har funnet meg masse klær jeg skal bestille når jeg får penger i løpet av uken. Så da kan jeg krysse av julegave til meg selv på listen min, haha neida. Joda. Hva syns dere forresten om dagens antrekk da? Jeg kjørte det helt enkelt idag siden vi bare skulle en liten tur på butikken. Er helt forelsket i de nye, enkle, adidas t-skjortene vi fikk av mamma når hun kom hjem fra syden. Jacket from bikbok / tee from adidas / jeans from ginatricot / shoes from skoringenHva er planene deres idag da? Ha en FIN lørdagskveld kjære lesere 

 • 12.12.2014 kl. 21:44

BLVCK


Genser fra bikbok / bukse fra choies.com / sko fra skoringen / ringer fra ginatricot/bikbok

GOD FREDAGSKVELD flotte lesere ♥ Hvordan går det?

Vi har nettopp kommet inn døren etter en tur bort til farmor. Vi så begynnelsen av idol der borte (farmor er nesten naboen vår) og nå sitter vi her hjemme klar til å se hvem som vinner. Hvem heier dere på da? Jeg må si jeg heier på Jørn. Syns begge finalistene er flinke, men jeg føler han synger mer sånn musikk som passer til  2014... Om det går an å si det, haha.  

Imorgen tenkte jeg å vise dere hva jeg har fått i julekalenderen så langt. Tenk det er bare tolv dager igjen til jul!! 12 DAGER liksom. Synes desember går altfor fort, og jeg har ikke en eneste følelse av julestemning enda. Det er egentlig ganske kjipt, men jeg krysser fingrene for at snøen kommer snart og at jeg vil få litt julestemning.


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 • 12.12.2014 kl. 17:40

NEW SHOESEller nye og nye.. Jeg fikk disse skoene for en stund siden fra mormor og morfar, men har glemt å vise de til dere. De er vel en etterligning av nike force 1, men jeg digger dem! Jeg syns det er så greit å ha ett par helt hvite, enkle sko sko som ikke er converse. Disse kan jeg bruke til alt, og de er faktisk ikke så vond å gå i heller. 

Nå sitter jeg i sofaen og har nettopp spist middag. Tar snart turen bort til farmor sammen med søstrene mine. Vi skal være der til Idol er ferdig, så jeg regner med det blir en veldig koselig kveld. Jeg kommer også til å legge ut dagens antrekk litt senere i kveld, så hold dere oppdatert! God helg mine vakre lesere ♥ 


 Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 • 11.12.2014 kl. 15:54

#RYGGENTILPELSDet skjærer i ørene mine når jeg hører ordet pelsdyroppdrett. Jeg ser daglig flere mennesker vandre rundt med SVEA jakkene sine. Og det gjør meg så trist at folk ikke skjønner hva de egentlig går med. For hva ligger egentlig bak disse pelsjakkene? Jo, dyre tortur. 

Jeg har sett videoer om hvordan de driver med pelsdyroppdrett og hvordan de lager pelsjakkene som er så populær idag. Og det gjør meg så ufattelig trist at vi, i 2014 fortsatt holder på sånn. Hvor mange ganger må dette tas opp i media før det blir forbud mot pelsoppdrett i Norge? Jeg syns rett og slett at dette blir for gale. Jeg kommer aldri i hele mitt liv, til å kjøpe noe med ekte pels. Det kan jeg si med hånden på hjertet.

 http://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/MDUP11001814/09-12-2014

Jeg blir så sint!! Er det mulig. På tirsdag viste programmet Brennpunkt en episode som handlet om pels. Over kan dere se bilder fra videoen, sammen med en link. Jeg oppfordrer dere alle til å se den, for det ga meg virkelig et helt annet syn på pelsdyroppdrett. Jeg har alltid vært imot ekte pels, men at det var så gale? Nei, det visste jeg ikke. Jeg kjenner jeg får vondt i hele kroppen. Gi disse stakkars dyrene litt fred. 

Jeg vil oppfordre dere alle til å snu #ryggentilpels og bidra til å få en stopp på dette: 

1. Ta et bilde av deg selv hvor du står med ryggen til eller på andre måter viser tydelig at du tar avstand fra pelsdyroppdrett.

2. Post og tagg bildet på Instagram, Facebook og/eller Twitter med hashtaggen #ryggentilpels
og oppfordre dine følgere til å gjøre det samme. Bruk også gjerne bildet som profilbilde.  

Nå håper jeg virkelig vi klarer å bekjempe denne kampen, og at det blir slutt på alle pelsdyrdiskusjonene. Om dere har litt tid til overs kan dere skrive under her og gi din signatur til pelsdyrene 

 

 • 10.12.2014 kl. 19:21

TODAY'S OUTFIT

God ettermiddag  I dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg dro ikke på skolen siden jeg ikke var helt i form, men siden jeg ble bedre etterhvert dro jeg bort på nr1 fitness med mamma og Amalie for å jobbe på et danseproskjekt. Jeg kan sikkert fortelle mer om det senere engang.

Cardigan from bikbok / t shirt from adidas / jeans from ginatricot / shoes from nike

Nå har jeg nettopp spist taco, og har planer om å bare slappe av litt med bloggarbeid og friends resten av kvelden. Jeg har også funnet ut at jeg skal selge den ene speilrefleksen min, sånn at jeg får kjøpt bedre linse. Da kan jeg love dere bedre kvalitet på bildene!

 • 09.12.2014 kl. 16:22

WHAT A WEATHER

Det drittværet altså... Sitter for øyeblikket å ser på Siri få på seg vippeextentions, mens jeg hører på stormen utenfor. Dere skulle sett oss på veien bort fra busstoppet, jeg er helt sikker på at dere ville fått dere en god latter! Vi var nødt til å løpe inn på Kiwi å vente der litt før vi fortsatte å gå, i håp om at det ville roe seg litt, men været er vel ikke helt på vår side idag..

Jeg tok vippeextentions forrige uke, og Siri ville også ha det, så jeg ble bare med henne. Jeg er kjempefornøyd med vippene mine, og føler meg mye penere med de på faktisk! Jeg kan godt vise dere bilder om dere ønsker?

Ellers idag var jeg med mamma en tur ut. Vi kjøpte litt julepynt på europris før vi gikk bort på IKEA for å handle inn pepperkakedeig. Også tok vi selvfølgelig den obligatoriske hotdogen der borte. Er ikke bare meg som elsker IKEA sine hot dogs, vel? Haha. Planen idag var å ta antrekksbilder, men jeg hadde ingen til å hjelpe meg, i tillegg til at jeg hadde vært nødt til å klamre meg fast i gjerdet om jeg hadde satt foten min ut, haha. Men det kommer så snart jeg har tid!! Ha en fin dag fine lesere 

 

 • 08.12.2014 kl. 18:01

I'M NICE BUT PEOPLE HAPPEN

Herregud, de derre menneskene ass. Er det noe som irriterer meg mer enn alt annet, så er det mennesker. Det er noen som virkelig ikke vet hvordan de skal ta hensyn til andre, og respektere folkene rundt dem. Det gjør meg så utrolig irritert, haha. Så idag tenkte jeg å lage et litt annerledes innlegg med bare noen av tingene som irriterer meg blant mennesker. 

Folk som absolutt skal først inn på bussen. Hvor vanskelig kan det være å vente et par sekunder? Jeg står ofte rett foran døren til bussen når jeg skal på skolen om morgenen, men så er det alltid en som skal dytte meg vekk for å komme seg inn først. Små skoleelever kan jeg skjønne er litt ivrig, men voksne mennesker seriøst? 

Røyking inni busstoppet. Respektløst. Jeg har ingenting imot det om du ønsker å røyke, men kan ikke du gå litt unna? Jeg går på en skole hvor det går mange små barn som står på busstoppet, og da syns jeg ikke det er greit å stå midt i folkemengden av barn med en røyk i hånden. I tillegg til at det lukter drit er det jo farlig for barn å bare puste inn litt av røyken også. Jeg har snakket til flere av disse folkene, men alt jeg får tilbake er et surt tryne. 

Folk som stirrer. Greit, jeg har sett det nå altså! Noe jeg virkelig ikke kan fordra er folk som stirrer, om du lurer på noe kan du ikke heller bare spørre? Slutt å stirre ihvertfall. 

Personer som tror de er så mye bedre enn andre. Det sier vel egentlig alt? Jeg opplever sånne personer hver dag, og jeg er på nippet til å brekke meg. Haha, neida, men jeg kan ikke beskrive med ord hvor motbydelige sånne personer kan være. Fy flate!

Når du forteller noen en av dine største hemmeligheter, og de forteller den videre. Det er ikke greit! Jeg har nettopp åpnet meg for deg og fortalt meg noe som jeg ikke har fortalt noen andre før, også er reaksjonen din å si det videre? Da kan du like godt bare forsvinne langt vekk.  

Gamle folk som tror at alle unge er drittunger. Det er faktisk noe jeg har lagt godt merke til. Gamle personer som ser stygt på meg eller vennene mine, og tror at vi kommer for å lage bråk. Det irriterer meg grenseløst, for sånn er det virkelig ikke. 

Jeg håper det ikke bare er meg som lar meg irritere av sånt! Det er så utrolig mye mer jeg kunne tilført på denne listen, så kanskje jeg lager en del 2. Vi får se ♥ Noe dere kjenner dere igjen i?

 

 

 • 08.12.2014 kl. 00:36

SOM FØR

Jeg sitter her og aner ikke hva jeg skal skrive. Hodet mitt er bare et stort rot, og jeg vet ikke om jeg skal gråte eller le. Jeg har hatt en kjempekoselig dag i dag, med juleoppvisning og lysmesse, men noen ganger sier det bare stopp. Jeg er så trøtt, sliten og lei av å ha falske forhåpninger. Hele tiden tror jeg ting kommer til å funke igjen, men alt jeg får tilbake er et slag i trynet. Jeg har mattetentamen på tirsdag, og gruer meg så sinnsykt mye. I det siste har jeg ikke klart å øve noe som helst, og jeg drukner bare i spørsmål uten svar. Jeg som person har det bra, men jeg blir faktisk sliten av å smile hele tiden. Jeg trenger en liten pause, for meg selv. Hvor alt rundt meg bare forsvinner for et lite øyeblikk, og jeg kan drømme meg tilbake til sånn ting var før. For jeg savner det, så innmari mye. 

Jeg vet ikke. Hva skal jeg gjøre, hva skal jeg si, hvordan skal jeg være så veldig positiv når ting rundt meg ikke er det? Jeg føler meg 10 kilo tyngre, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg vil skrike inn i puten og slå et stort hull i veggen, men hvorfor? Det skjønner jeg ikke. Jeg vil bare at ting skal bli som før. Venner, familien og meg. Jeg blir så sliten av å savne noen, hver eneste dag. 


Det er alt jeg ønsker meg, å skru tiden tilbake. Jeg kunne ønske jeg våknet opp imorgen og alt var bra. Dessverre er det ikke så lett, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal holde ut, men jeg har vel ikke noe valg. Jeg må ikke miste motet, og legge vekk de falske forhåpningene. For innerst inne vet jeg godt at tiden ikke kan skrus tilbake, og jeg vet godt at ting ikke kommer til å bli som før. Det ser iallefall ikke sånn ut. Men faen heller, jeg skal ikke la dette ødelegge meg. 

Det ble litt sent, men jeg trengte å få ut tankene mine. God natt verdens beste lesere ♥ 

 


 • 05.12.2014 kl. 22:28

En dag

Det er jo desember for svarte! Ingen tegn til snø her i Bergen enda, så julestemningen er nok ikke helt på plass. Men jeg er utrolig glad i høsten, så det gjør meg ingenting. Jeg fikk skikkelig blogginspirasjon da jeg leste blogginnlegget til Kristin, hvor hun fortalte om alle nominasjonene hun hadde fått i vixen. For om det er noe jeg har lyst å oppnå så er det å komme langt med bloggingen, jeg har lyst å komme dit en dag. En dag. Jeg har lyst å dele hverdagen min med dere, outfits og innlegg som kommer rett fra hjertet. Men samtidig er jeg veldig interessert i å høre hva dere vil lese? For det er jo dere som skal lese det jeg skriver, og da er det viktig for meg at det er noe som interesserer dere. 

Jeg har sett at mange av de personlige innleggene har falt i smak, og det er som oftest da statistikken stiger. Men jeg har det ganske bra nå, og det blir feil å måtte presse ut noe fra hjertet, bare for å oppnå høyere statistikk. Jeg vil at dette skal være min dagbok, hvor jeg kan dele både positive og negative ting med dere. For å klare det må jeg jobbe hardere med bloggingen, og finne noen som kan ta bilder. Har slitt litt med det faktisk, for jeg er så sjenert at jeg ikke tør å stille opp foran kamera om noen andre tar bildet, og om jeg velger å gå for selvutløser føler jeg bildene blir skikkelig dårlig kvalitet på. Et stort problem, haha 

Imorgen blir det bytur med mormor, morfar og søstrene mine. Kan hende det kommer antrekksbilder, men har ikke kamera så da blir det iallefall bilder fra telefonen. Vi snakkes!! 

 • 25.11.2014 kl. 12:33

//

Jeg har prøvd å starte på dette innlegget både to og tre ganger, uten noe resultat. Utrolig frustrerende! Men skal prøve å få ut noen ord om de siste dagene. I helgen var jeg på konfirmant leir, det var utrolig koselig. Vi gjorde masse forskjellig, og koste oss masse. Er så deilig å kunne være rundt vennene sine uten å tenke på skole og arbeid, og heller bare slappe helt av. Vi fikk til og med se snøen for første gang i år! Jeg fikk faktisk litt tårer i øynene i bilen på veien opp. Det kan høres veldig rart ut, for hvem gråter av snø, men med favorittsangen i bakgrunnen kunne jeg ikke la være. Det var så fint. Jeg har også fått endret design nå. For meg er det veldig viktig at designet ser bra ut, så derfor bytter jeg litt ofte til jeg finner et jeg liker skikkelig godt. Tror jeg kommer til å beholde dette i en god stund. Enkelt og greit. 

Hva syns dere om det nye designet? 

 

 • 17.11.2014 kl. 15:43

DAGENS ANTREKK

Nå begynner jeg å komme meg litt inn i det igjen! Kjenner jeg har lengtet etter å blogge jevnlig, så får bare håpe jeg klarer å fortsette sånn. Har lagt merke til at jeg kanskje bør investere i et nytt kamera snart, men fram til det må jeg bare beklage for dårlig kvalitet på bildene. 

I går fikk jeg unnagjort litt skole -og bloggarbeid også gikk meg, pappa og Leah en tur. Det er lett å merke at det er høst nå, og jeg kan ikke annet enn å elske det. Høstblader, kulde, tykke vinterjakker, store skjerf og regn. Jeg liker det. Smykke fra ? / Jakke fra only / topp fra bikbok / bukse fra ginatricot / sko fra converse

Idag har jeg vært ganske opptatt. Sluttet på skolen klokken tre og tok bussen hjem til Erica, hvor jeg fortsatt er. Siden vi er dansetrenere sammen (meg, Hanne og Erica) pleier vi å være med hverandre hver mandag etter skolen og lage et opplegg for treningen. Så vi har to-tre timer å planlegge på før vi må av gårde snart. Vi snakkes imorgen!

Hva syns dere om antrekket? 


 Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 

 • 16.11.2014 kl. 11:26

NYTT FRA CHOIES

 

sponset innlegg

PANTSHERE / SWEATER HERE

Jeg fikk disse fine klærne fra choies.com - Har faktisk leitet etter en bukse som dette lenge, så denne falt i smak hos meg med en gang. Noe jeg ikke var klar over når jeg bestilte den var at det er glidelås på høyre side av buksen, silkestoff og lommer på sidene.  Men for meg var det jo bare et ekstra stort pluss, jeg hater å gå rundt uten lommer, og stoffet var bare kjempedeilig. Genseren også, jeg er kjempefornøyd med den. Elsker enkle gensere med litt detaljer på, som denne. Også likte jeg godt at den gikk innover på midten. Syns det var utrolig kult, og litt utenom det vanlige. Dere kan skjekke ut choies ved å trykke her.

Hva syns dere da?  

 • 15.11.2014 kl. 18:20

FARGET HÅRET RØDT

Mye skolearbeid, mye som skjer for tiden, mange tanker = en sliten Marika. Jeg vet egentlig ikke helt hva som har skjedd i det siste. Jeg prøver skikkelig hardt å skrive noe til dere, men det er så forbanna vanskelig. Inspirasjonen har forsvunnet skikkelig og jeg drukner i skolearbeid og travle dager. Kroppen min er så skikkelig sliten, og jeg sliter med å holde hode høyt. Kjenner jeg kunne trengt en liten pause. Jeg har så lenge vært innstilt på at jeg aldri skal være negativ til noe, men om man er positiv for lenge kommer alt det negative kastet rett i trynet til slutt. Det er iallefall sånn det føles. 

Men uansett, over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Dere har sikkert skjønt det allerede ved å lese overskriften? Jeg har farget håret rødt!! Er faktisk superfornøyd med fargen og satser på at jeg kommer til å holde det sånn en stund framover. Jeg var ganske nervøs når jeg hadde kjøpt hårfargen, men jeg tenker heller alltid at "hår er bare hår, det vokser ut igjen" og det er vel den samme tanken som strømmer gjennom hodet mitt hver gang jeg skal gjøre noe med håret mitt. Jeg bestemte meg på torsdag at jeg skulle farge det, også kjøpte vi hårfargen på fredag. Så jeg bestemmer meg alltid ganske brått, og nøler ikke med å gjennomføre det heller. Nå er jeg spent, hva syns dere om den nye hårfargen? 

 

 • 09.11.2014 kl. 16:54

091114


følg @marikabentzen på instagram for oftere oppdateringer.

Jeg har null peiling på hva jeg skal skrive. Jeg har så lyst til å være en god blogger, som kommer med gode innlegg og bilder hver dag. Men blogglysten forsvant vel med sollyset. 

 • 05.11.2014 kl. 14:53

OUTFITJeg har ikke rukket å ta bilder til dere idag, så det blir en liten throwback outfit. Jeg savner sommeren så innmari mye, men elsker høsten så det er egentlig ganske greit. Beklager for et ikke så veldig "positivt" innlegg igår, men som sagt er dette min dagbok, og jeg bruker den til å skrive om alt og ingenting. Jeg er utrolig sliten for tiden, både på grunn av skolearbeid, men også fordi det er en del som har skjedd i det siste. 

Idag har jeg vært på byvandring med klassen i byen, det var veldig deilig å gjøre noe litt annet enn å sitte med hodet i bøkene og lære ting som vi ikke har bruk for. Jeg vil også si tusen takk til dere som fortsatt leser bloggen og kommer med fine tilbakemeldinger. Jeg blir så glad, dere aner ikke! Håper virkelig dere skjønner hvor mye tilbakemeldingene deres betyr for meg, for det er mye. Jeg setter så stor pris på hver og en av dere. 

kyss og klem

 

 • 04.11.2014 kl. 19:49

SÅ FORBANNA SLITENJeg er så ufattelig sliten for tiden. Sliten, trøtt og egentlig ganske tom for ord. 

 • 25.10.2014 kl. 16:54

SVART OG HVITT

Musikk i ørene, lyden av regn, høst. Jeg elsker det. Vinden blåser, og tankene forsvinner med den. Det er så fint 

Hei og god lørdag, fine lesere! Vil starte med å si tusen takk for de fine tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget igår, og jeg er veldig glad for å høre at det er noen som kanskje kunne tenke seg å delta i dokumentarserien. (dere kan lese innlegget her.) Å få den muligheten til å hjelpe andre, gjør meg mer glad en alt annet. Jeg er så glad for at jeg får lov til å bidra.


Var en tur på butikken med mamma og Leah idag, og kom hjem for ikke så lenge siden. Nå ser jeg The kardashians på tv, og tenker å bare slappe av resten av dagen, om jeg ikke finner på noe annet. Har noen skoleoppgaver jeg trenger å bli ferdig med også, så det kan godt hende jeg sitter med ned å gjør de ferdig. Vi snakkes imorgen. 

Q hva skal dere idag?

 

 • 24.10.2014 kl. 19:02

SØKER UNGDOMMER TIL NY DOKUMENTARSERIE "GENERASJON PRESTASJON"

For tre dager siden fikk jeg en mail som gjorde meg så ufattelig glad. Dere vet den følelsen når man har klart noe man lenge har ønsket og faktisk får det til? Den fikk jeg da. For nøyaktig 16 dager siden skrev jeg innlegget "klump i halsen" noe som var veldig vanskelig for meg å dele med dere, men jeg gjorde det, og jeg nådde ut til mange mennesker. Det betyr så mye for meg å vite at folk bryr seg om det jeg skriver om, for det er jo tross alt mitt liv og mine tanker jeg deler med dere. Jeg har vært gjennom en vanskelig tid i livet mitt, og nå er det ingenting jeg ønsker mer enn å hjelpe andre. Hjelpe andre med å forstå at det er greit, det er greit å ikke ha det helt bra. 

Mailen jeg mottok var fra Nordisk film tv. De søker ungdom til en ny dokumentarserie "generasjon prestasjon" hvor de ønsker å følge ungdommer i deres hverdag, forstå hvordan de har det og finne ut hva som muligens kan hjelpe de ut av det.  Og da kan jeg ikke si nei til å dele det her på bloggen, for jeg vet at mangen av dere som leste innlegget jeg skrev også kjente dere godt igjen. Så om du kjenner veldig på det å prestere og være perfekt på alle fronter kan kanskje dette være noe for deg? Jeg legger ved kontaktannonsen under her, også får dere ta kontakt om dere ønsker å delta i dette. 

Gjerne del innlegget videre også, så er det kanskje noen flere som ønsker å prøve seg. 

 

 

 • 22.10.2014 kl. 17:57

STRIPER

Idag startet dagen med litt kjapp øving til prøve, før jeg løp til bussen. Prøven gikk sånn helt fint, men jeg føler jeg burde øvd litt mer. Haha, det får vel bli neste gang ;-)

Ellers slet jeg skikkelig med å holde øynene åpen i timen idag, var rett før jeg sovnet. I tillegg er det dødskaldt på skolen, og når jeg er kald blir jeg ekstra trøtt. Tenk dere, jeg satt i klasserommet med boblejakke og ullskjerf, men likevel satt jeg å skalv. Skjønner ikke hvordan det kan være lov å ha det så kaldt på skolen, så kanskje jeg må ta med meg termometer, måle gradene selv og overbevise lærerne at det ikke går an å ha det sånn!

Dagens antrekk består av en topp fra sheinside og en bukse fra Bikbok. Enkelt og greit.

Q Hva syns dere?

 • 21.10.2014 kl. 19:37

NY VINTERJAKKE!

Jakke fra Vero moda

Denne fine jakken fikk jeg fra mamma og pappa i forrige uke, og jeg er så fornøyd med den. Er sjelden jeg finner vinterjakker som jeg liker, men denne falt skikkelig i smak hos meg. Og så sitter den så fint på! 

Dere skulle bare visst hvor lenge jeg stod foran kamera å prøvde å få til et vellykket bilde hvor jeg kastet bladene opp i luften, OG de kom i fokus. Bildet over var det beste resultatet, så da skjønner dere kanskje at jeg ikke fikk det helt til, haha. Må le litt av fjeset mitt der også, skulle jo nesten tro at jeg er redd for bladene eller noe. 

Idag var det en kort skoledag, så når jeg var hjemme satt jeg meg ned å begynte å øve til prøven vi skal ha imorgen. Eller nesten med en gang, måtte selvfølgelig spise middag og se home & away først! Men nå sitter jeg altså her og øver mens jeg blogger til dere. Skulle egentlig poste dette innlegget tidligere idag, men jeg har ikke fått til å laste opp bildene, i tillegg til nettverksproblemer, men det så ut til å ordne seg nå.  

Hva syns dere om den nye jakken min?

 

 • 15.10.2014 kl. 18:34

BLACK SHOES BLUE JEANS

Favorittbuksen min! Jeg sverger til molly buksene fra ginatricot. Har den i svart også, og elsker begge to. Jeg har slitt i flere år med å finne bukser som passer til meg fordi jeg er både lang og tynn, så de blir alltid for kort eller for lang. Sikker på at det er mange andre med det samme problemet også, så da kan jeg anbefale disse buksene. Jeg har min i xs om noen skulle lure, og den er high waist. 

Idag har jeg vært på havforskingsinstituttet på fagdag. Jeg syns det var ganske lærerikt faktisk, men det er absolutt ikke noe jeg kunne tenke meg å jobbe som i framtiden. Jeg har allerede framtidsplanene mine klare, og det er null tvil hva jeg vil jobbe som. Jeg er bare 14 år, så det kan godt hende det endrer seg, men jeg tror og håper jeg fortsatt vil bli det samme om 3-4 år, men vi får se. Jeg kom hjem i tre tiden idag, og har fått gjort litt lekser og sett home and away. 

Nå ligger jeg i sofaen (suprise!!) med kattene helt oppe i fjeset. Er i grunn ganske koselig, men jeg tåler ikke katter så sitter her og får såvidt puste, mens jeg klør meg godt i øynene og snyter meg hvert femte sekund. Jaja, nå tenker jeg å gjøre meg ferdig med lekser og gjøre litt bloggarbeid før jeg skal se idol og farmen senere i kveld.

Q Noen av dere som har molly buksene?

 • 15.10.2014 kl. 10:15

JUST A LITTLE INSPIRATION

Litt inspirasjon på en fin onsdag. Ha en fin dag dere!

 • 14.10.2014 kl. 19:54

ANTREKK: SVART, GRÅTT & BLÅTT


Cardigan fra bikbok / bukse fra ginatricot / sko fra nike / skjerf fra cubus / solbriller fra junkyar

Flinke lillesøsteren min stilte opp som fotograf idag♥ 

Goood tirsdagskveld! Har dere hatt en bra dag? Jeg er helt blank på hva jeg skal skrive til dere idag. Tenker det ikke er så spennende å høre om dagen min, i og med at jeg ikke har gjort annet enn å være på skolen. Jeg bør virkelig bli flinkere til å komme meg ut litt. Føler jeg sitter foran dataskjermen hele dagen og ikke gjør noen verdens ting, men det skal jeg fikse på. -Eller iallefall prøve, hehe. Uansett, vi snakkes imorgen!

Q Hva syns dere om antrekket?

 

 • 12.10.2014 kl. 14:37

ROOM DETAILS

Nå er rommet mitt nesten ferdig, så her har dere litt av det. Jeg mangler bare lister på den ene veggen min, og en svart hylle over sengen. Hyllen skal henges opp allerede imorgen, så jeg vil nok vise dere den også ganske snart. Jeg tenkte jeg kanskje skal starte med litt interiør innlegg her på bloggen i og med at jeg interesserer meg veldig for det. Men vi får se. 

Q Hva syns dere?


 Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 • 11.10.2014 kl. 22:29

EN FIN LØRDAG


God kveld! Har vært hos mormor og morfar i nesten hele dag. Min kjære morfar fyller snart 60 år, så vi feiret det med en god middag. Vi var på vei hjem i seks tiden, men meg og mamma fant ut at vi heller skulle ta en liten tur bort på ikea. Jeg fikk kjøpt inn litt ting til rommet mitt, som jeg skal få på plass imorgen, så da tror jeg det kommer en liten "room tour" i løpet av uken, om det er noe dere ønsker. Annet enn det har jeg vel ikke hatt tid til idag, men det gjør meg ingenting. Elsker å tilbringe tid sammen med familien! 

Q Noen som ønsker en liten "room tour?"

 • 10.10.2014 kl. 21:52

ANTREKK
raincoat from sparekjøp / dress from h&m / shoes from converse

Hva syns dere? 

 • 09.10.2014 kl. 18:53

TUSEN HJERTELIG TAKK.

Tusen tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg "klump i halsen". Det betyr så utrolig mye for meg, dere aner ikke. Jeg har lest gjennom alle meldingene som har kommet inn på facebook, alle kommentarene og de fine ordene deres. Jeg føler meg mye lettere. Det kjennes ut som et par kilo har forsvunnet fra kroppen min, og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile. Det er så innmari godt å føle seg forstått, og vite at mange setter pris på hva jeg deler. 

Jeg var skikkelig usikker på om jeg var klar for å publisere innlegget igår, eller ikke. Det som står i det innlegget forteller så mye om meg og livet mitt. Men når jeg leste tilbakemeldingene ble jeg helt varm inni meg. Jeg ble helt overveldet, helt stum. Liksom, hvordan klarte jeg, en jente på 14 år å nå ut til så mange? Jeg ble veldig glad for å høre at så mange likte innlegget, og det ga meg virkelig en bekreftelse på at nå har jeg det bra, nå har jeg virkelig fått det til. Likevel fikk jeg litt vondt inni meg av å høre at det er så mange som har/har hatt det på samme måten, men jeg vil mer enn gjerne hjelpe. Før gikk jeg alltid å trodde at jeg hadde det så mye verre enn andre, men det viser seg at det er like vondt for alle. Mitt beste tips er å være positiv, uansett hva. Om du står i en vond situasjon, gjør det til en bra en.

Tusen millioner takk  

 • 08.10.2014 kl. 16:13

YESTERDAY'S OUTFIT

Cardigan fom weekday (takk for lånet Siri!!) / genser from sheinside / bukse from ginatricot / sko from nike

Dette gikk jeg med igår! Ser unaturlig blek ut på disse bildene. Det skyldes redigeringen og delvis fordi det nærmer seg vinter og brunfargen har bestemt seg for å svikte meg. Triste greier altså, hehe! Men jeg skal ikke sutre. Hadde en kjempefin dag i byn med vio igår. Vi gikk litt rundt å kikket, bablet, tok bilder og bare koste oss. På vei hjem tok vi oss en liten tur innom senteret også, hvor vi traff søsteren min og kjæresten før det var på tide å dra hjem. Skal si man blir sliten av å vandre i flere timer, men det var absolutt verdt det. 

Q Hva syns dere om gårsdagens antrekk? 

 • 08.10.2014 kl. 12:31

KLUMP I HALSEN

Barneskolen. Det er noen år jeg aldri kommer til å glemme, og alle folkene betyr så utrolig masse for meg enda. Barneskolen var fylt med både oppturer og nedturer. Jeg var helt innstilt på at jeg skulle bli rapper og hiphop danser, så antrekkene fra 3-5/6 klasse bestod for det meste av en babyrosa bendit snapback, sammen med alt for store joggeklær og skatesko. Jeg følte meg så kul der jeg gikk i friminuttene sammen med bestevennen min mens vi jaget guttene. Det var en fin periode, men jeg kjenner jeg nesten blir litt flau av å nevne det, he he. Senere i 5/6-7 klasse ble stilen min helt forandret, og jeg gikk fra altfor store joggeklær til stramme bukser og trange singletter. Men med buksen nesten brettet opp til knærne, singletten aaaltfor langt ned og en cardigan som såvidt rakk hoftene, er nok ikke det min beste periode heller. Hvertfall ikke innen klær. Alt annet var mer enn bra på den tiden! Men i syvende klasse ble det mange forandringer. Både positive og negative. Jeg ble mer interessert i å lære, fant ut hvem som var mine ekte venner, stilen min forandret seg (takk og lov!!) og jeg hadde en fin tid siste året av barneskolen. Eller iallefall halvveis. Plutselig vokste det et hardt skall rundt meg. Jeg ble mer sjenert, hadde altfor mange bekymringer og hadde det rett og slett ikke helt bra. Jeg hadde aldri med meg gymtøy fordi jeg ikke turde å dusje, jeg gjorde alt for å prøve å slippe unna framføringer men det som er mest vondt er at jeg ikke turde å framføre en presentasjon om meg selv for klassekameratene mine siste skoledag. Jeg begynte å gråte og endte opp med å aldri ha den framføringen for noen andre enn læreren min. Kan dere tenke dere? Jeg har gått på skole med disse fine menneskene i 7 år, så hvorfor klarer jeg ikke å ha en framføring om meg selv? De visste jo hvem jeg var, og det gjør de jo enda. Jeg kjenner en stor klump i halsen når jeg skrivet det, for det er noe jeg alltid har lurt på. Hva skjedde med den selvsikre Marika som hadde en drøm om å bli verdenskjent hiphopdanser -og rapper? Hvordan i huleste skulle jeg klare det når jeg ikke en gang kunne snakke sammen med menneskene jeg har gått syv år på skole med? Skoleslutt var noe av det tristeste, og mange begynte på forskjellige skoler, men jeg visste at jeg hadde fått meg venner for livet, så jeg var egentlig ikke redd for å miste noen. Men, jeg mistet meg selv. 

Jeg mistet meg selv, sammen med drømmene mine. Det gikk flere uker hvor jeg følte meg ensom, trist og bare helt glemt. Jeg så bilder av alle vennene mine sammen på instagram og snapchat og lurte så innmari på hvorfor de ikke hadde spurt om jeg ville være med. Det var da jeg begynte å tenke litt for mye. Vil de ikke være med meg fordi jeg er så sjenert? Hva om de ikke liker meg, men ikke vil si det? Tankene strømmet gjennom hodet mitt, og ingenting kunne stoppe det. Det var en vond følelse. Jeg følte meg mislykket, uansett hvor fælt det er å si det. Men det er sannheten. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, eller hvordan jeg skulle gjøre noe som helst. Jeg følte jeg ikke passet inn noen steder, og at uansett hva jeg fortalte til vennene mine var svaret "det kommmer til å gå bra, Marika"  Men søren heller, det gjorde jo ikke det. Jeg følte ingen forstod meg og jeg kunne ikke helt forstå meg selv heller. Dette var i begynnelsen av ungdomsskolen. 

Jeg var ikke på skolen den første uken fordi jeg var i Tyrkia, så det ble en dobbel så stor utfordring for meg å starte. Men likevel møtte jeg opp og hadde en utrolig bra "første skoledag." Jeg fikk utdelt bøkene mine, fikk en plass i klasserommet og møtte lærerene og de nye klassekameratene. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å fortelle mamma hvor fint jeg hadde hatt det og hvor mye jeg gledet meg til å starte med "ordentlige" skoledager.  Det snudde fort. Etter bare en uke var jeg redd for å dra på skolen. Ikke fordi jeg ikke likte lærerne, ikke fordi jeg ikke likte medelevene mine, men fordi jeg var redd for å snakke høyt foran klassen, redd for å rekke opp hånden og rett og slett redd for hva de andre syntes om meg. Jeg var kommet inn i et ukjent miljø, og en sosial angst startet sakte men sikkert å bygge seg opp. Men det visste jeg ikke da, jeg var helt sikker på at jeg bare var dum og sjenert. 

Jeg turde ikke å si ifra til noen om hvordan jeg følte. Så jeg kom opp med unnskyldninger som at jeg var syk, vondt i hodet etc. noe jeg selvfølgelig ikke var. Jeg fikk  skikkelig dårlig samvittighet for at jeg løy til lærerne mine på den måten, men mest av alt dårlig samvittighet fordi jeg løy til mamma og pappa. Jeg følte jeg skuffet de totalt, og da ble jeg dobbelt så skuffet over meg selv. Men hva i huleste skulle jeg gjøre da? Jeg gjorde ingenting. Jeg gikk ikke på skolen om vi hadde noen fag eller framføringer jeg ikke likte. Noe som resulterte i at jeg var på skolen ca. annenhver dag, kanskje ikke det engang. Ofte dro jeg hjem fra skolen rett før vi skulle ha noen fag jeg gruet meg til, for jeg turde ikke å fortelle noen hvor redd jeg var. Jeg sa bare at jeg var dårlig. For jeg ville ikke bli stemplet som "hun som ikke tørr å framføre noe for klassen", "hun som ikke rekker opp hånden i timen", eller "hun som ikke snakker"  Det var det jeg fryktet mest av alt. Men etterhvert tror jeg læreren merket at alt ikke var som det skulle og han tok meg ut fra timen for å snakke med meg. Jeg kjente klumpen i halsen med en gang og hendene ristet som aldri før. Har jeg gjort noe galt? Skal han kjefte på meg fordi jeg ikke er aktiv i timen? Er jeg for dårlig? Det var det heldigvis ikke. Han spurte meg med en rolig stemme om jeg trivdes på skolen. Jeg hadde så lyst til å bare gråte og skrike, men det turde jeg ikke, så jeg presset fram et lite nei. Det gjorde så jævlig vondt. 
Jeg startet å gå til rådgiveren på skolen noe som ikke hjalp meg veldig mye. Ikke fordi rådgiveren ikke er flink, men fordi jeg ikke klarte å åpne meg selv. Det første spørsmålet han stilte meg var tør du å gråte foran andre? jeg svarte kjapt ja, men merket at jeg svarte altfor fort, for det egentlige svaret var nei. Jeg har aldri turt å gråte foran andre, fordi jeg liker ikke at andre skal se at jeg har det vondt, men mest fordi jeg er redd for at det ikke skal stå noen ved siden av å trøste meg. Skolerådgiveren var flink til å hjelpe meg med skolerelaterte problemer, men da vi skjønte at dette ikke bare var på skolen fant vi ut at jeg trengte annen hjelp. Mamma og pappa hadde lenge spurt meg om vi ikke skulle få henvisning til bup (barne -og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) men først da skjønte jeg selv at jeg trengte hjelp. Jeg trengte noen som jeg kunne snakke med, som ikke var familie eller venner. 

Det tok en liten stund før jeg fikk brevet om at jeg kunne møte opp på bup, og dere kan bare tenke dere hvor mye jeg gruet meg. Hvordan skulle det gå? Får jeg hjelp? Hodet mitt var overfylt av tanker, og jeg var så innmari nervøs, men veldig positiv. "Marika Bentzen" hørte jeg komme fra damen i døren, og jeg hadde aldri kjent hjertet mitt dunke så fort før. Jeg gjorde noen tester og hun fortalte meg at jeg hadde sosial angst. Heldigvis gikk møtet mye bedre enn forventet, og jeg fikk vite litt hva jeg skulle gjøre de neste ukene. En gang i uken møtte jeg opp på bup med en positiv innstilling og et smil om munnen. Jeg visste at det gikk rett vei, og var så sinnssykt motivert til å nå målet mitt. Tallene som viste hvor høy angsten min var gikk nedover, og jeg kjente meg mye lettere. Skolen ble lettere, å være med venner ble lettere og å være Marika ble lettere. 

Nå er det en stund siden jeg hadde min siste time hos bup, men jeg skal snart tilbake for å ta en liten gjennomgang og finne ut om jeg skal fortsette eller ikke. Det er forsatt mye jeg kan jobbe med, og jeg er enda litt sjenert. Men jeg tenker det er en naturlig ting, og ikke lenger en angst! For første gang på lenge føler jeg meg faktisk lykkelig. Jeg har det bra, menneskene rundt meg har det bra(eller pappa har brukket foten, men jeg regner med han har det bra likevel, haha) og alt er bare bra bra bra. 
Selv om dette har vært en tøff motbakke, har det vært en lærerik tid i livet mitt og jeg hadde aldri klart det alene uten all verdens støtte fra min kjære familie og fantastiske venner. Jeg er så uendelig glad i dere 

 

 • 07.10.2014 kl. 16:36

FASHIION-RUNAWAY

Det er absolutt ingenting jeg liker bedre enn å drømme meg gjennom bilder på tumblr. Jeg får så mye inspirasjon derfra, og elsker å dele bildene jeg selv liker. I det siste har det vært litt dødt i tumblr feeden min, og jeg er ikke så veldig flink til å finne folk å følge, så om noen av dere ville vært så snill å legge igjen tumblr adressen nedenfor hadde jeg blitt superhappy. Trenger virkelig noen nye å følge! Min tumblr finner dere her.

Q bruker du tumblr? 

 • 07.10.2014 kl. 10:19

BYN'

Goood morgen! Om to timer tar jeg bussen til terminalen for å treffe vio, også drar vi til byen. Tror ikke jeg skal kjøpe noe idag, men bare vandre litt rundt i gågatene og spise litt. Tar med kameraet, så skal se om vi får tatt noen antrekksbilder! Jeg syns det er utrolig flaut å ta bilder i offentligheten, fordi jeg føler alle stirrer på meg. Men hva gjør man ikke for bloggen? hehe. Slenger med et bilde av meg og vio som vi tok for en liten stund siden. Bilder av dagen kommer senere i kveld eller imorgen. 

Q hva er deres planer for dagen da? 

 • 06.10.2014 kl. 19:32

ANTREKK; KIMONO
kimono from boohoo.com / t-shirt from junkyard / jeans from ginatricot / shoes from new look

Tenkte egentlig jeg skulle fortelle dere hva jeg har gjort siden sist, men med min hukommelse husker jeg såvidt hva jeg gjorde igår. Har likevel hatt en kjempefin helg med overnatting, filmtitting og venner, såpass husker jeg ;pp Idag var planen å være med venner, men jeg fant fort ut at jeg heller skulle ta det litt rolig idag, og bli hjemme. Så jeg har dessverre ikke noe spennende å fortelle dere idag. Håper dere har hatt en fin helg alle sammen, og god høstferie til dere som har fri denne uken! 

Q Likte dere antrekket? 

 

 • 26.09.2014 kl. 19:55

LIVET SMILER

Nå er det altfor lenge siden sist. Jeg har hatt en liten pause fra bloggingen, men merket etter bare noen dager at jeg bare ville sitte meg ned foran dataskjermen og skrive noe til dere. Sånn ble det altså ikke, haha. Jeg valgte å ta en litt lenger pause denne gangen, bare for å ikke blogge i noen dager og så miste motivasjonen igjen, noe som hender alt for ofte. Men nå tror -og håper jeg at bloggingen kommer til å bli bra framover, jeg skal iallefall prøve mitt aller beste. 

Høsten er her, det er kaldere i luften og jeg vasser i blader når jeg går til bussen om morgenen. Ååh, eg har det sinnsykt bra! Tror dette er en fin tid å starte med bloggingen etter den pausen jeg har hatt. Jeg har savnet å ta antrekksbilder til dere, og fortelle dere hva jeg har på hjertet. 

Uten om det har har jeg vel ikke gjort noe spennende siden sist. Dagene går for det meste til skole, treninger, slappe av med venner, lekser og konfirmasjons forbredelser. Kjenner jeg har det veldig bra for tiden, og alt er bare helt supert. Jeg gleder meg til å blogge framover, vi får bare se hvor lenge denne motivasjonen holder, haha. Men ja, jeg har det bra og jeg håper dere har det på akkurat samme måten. Det er virkelig noe jeg unner hver og en av dere. 

Livet smiler.Tee Vero Moda / pants cubus / shoes Nike air max


 • 21.09.2014 kl. 19:15

.
 • 08.09.2014 kl. 20:05

Ukens blogg - vinner

Det var mange fine blogger påmeldt i ukens blogg, så jeg valgte ut 2 favoritter. 

AIDANA

Adiana sin blogg er bare helt fantastisk. Jeg elsker bildene, antrekkene og designet, og selvfølgelig jenten! Syns alle burde ta en titt HER.

ISELINN


Jeg kan vel si akkurat det samme om denne jenten! Bildene og designet er sååå fint. Bloggen finner dere HER

Leser dere noen av disse bloggene? 


 • 07.09.2014 kl. 13:30

påminnelse

Ville bare kjapt minne dere på ukens blogg. Trekker vinneren i kveld! Dere kan melde dere på i DETTE innlegget. 

 

 • 06.09.2014 kl. 23:21

Favorittstedet mitt

God kveld! Sitter i sofaen på hytten med et teppe pakket godt rundt meg, og skal straks gjøre meg klar til å lyse krabber, faktisk.

 

Dagen idag har vært så fin. Vi stod opp tidlig og satte turen mot hytten så snart vi var klar, og siden det har vi bare slappet av, fisket og kost oss! Som jeg har sagt før så eelsker jeg å være på hytten, jeg trives så sinnsykt godt her. Føler meg så fri, og det er så lett å bare legge alle tanker og bekymringer bak seg. Dette er definitivt favorittstedet mitt.

 

Men jeg får vel komme meg av gårde nå, også snakkes vi imorgen med en litt bedre oppdatering.

 

 

 • 06.09.2014 kl. 00:24

Nothing new

ENDELIG helg. Har dere hatt en fin uke? Her har det ikke skjedd noe nytt siden sist, annet enn skole, trening og en pakke i posten som jeg viser dere når jeg har tid. Har gått ganske greit på skolen denne første "ordentlige" uken, og jeg har troen på at det vil fortsette sånn. 

På torsdag var det årets første dansetrening. Vi brukte vel mye tid på å bare snakke og planlegge sesongen, men fikk også gått litt gjennom noen dansetrinn, og jeg kan nesten ikke vente til vi begynner for real. Er så giraaa! På mandag blir min første dag som dansetrener sammen med Hanne og Erica også, noe jeg gleder meg skikkelig til. Tror det kan bli en spennende og fin utfordring for meg. 

Men nå skal jeg ikke plage dere med altfor mye unødvendig snakk om alt og ingenting, så vi får snakkes imorgen, OM vi ikke drar på hytten. Da blir det iallefall å sove der fra lørdag til søndag. God helg fine lesere!! 

IMG_5355

Q har dere noen planer for helgen? 

 • 03.09.2014 kl. 18:31

Antrekk augustSiden jeg ikke har noe å fortelle dere idag, fant jeg fram antrekkene mine fra august. Trodde virkelig jeg hadde mange fler, hehe, men det betyr vel bare at jeg bør bli litt flinkere, og ta antrekksbilder oftere. 

Q hvilket antrekk likte dere best?

 • 02.09.2014 kl. 18:49

Antrekk

Skinnjakke, belte og topp fra bikbok / bukse fra bershka

Q hva syns dere?

Follow on Bloglovin

 • 02.09.2014 kl. 15:44

Jeg har farget håret!

Vet dere hva jeg gjorde igår? Jeg farget håret, igjen.. Det vises ikke så godt på bildene og det er heller ikke så veldig stor forskjell i virkeligheten, men jeg har hvertfall farget det askeblondt. Er veldig fornøyd med fargen, og tror nok det blir en stund til jeg farger det igjen. Har farget håret alfor mye i det siste, så nå får det holde, hehe! 

Ellers har jeg hatt en grei skoledag idag. Vi sluttet litt før ett, så det var ikke lang dag, noe som er greit i og med at det er første skoledag. Eller nesten iallefall. Antrekksbilder kommer litt senere, så vi snakkes! 

Q liker du den nye fargen på håret mitt? 

 Follow on Bloglovin

 • 01.09.2014 kl. 16:32

Something newskjorte fra carlings / bukse fra ginatricot

Tusen takk for de fine tilbakemeldingene på gårsdagens innlegg. Dere er så gode 

Meg og mamma tok oss en liten tur bort på senteret idag og jeg fikk kjøpt meg litt nytt. Buksen dere ser på bildet over må være en av de beste buksene i universet, haha! Jeg har den i blå også, og den sitter helt perfekt. Modellen heter forresten "Molly" om noen skulle lure. 

Imorgen er det skole igjen, streiken er over. Jeg kunne godt tenkt meg en uke til med fri, men har lengtet etter rutiner og døgnrytme en stund nå, så det skal bli godt å finne tilbake til det. -Men nå skal jeg legge meg ned på sofaen og se en episode med home & away, så vi snakkes litt senere! 

Hva syns dere om innkjøpene? 

 • 31.08.2014 kl. 20:50

Jeg vokser

For noen år siden likte jeg ikke det jeg så i speilet. Jeg likte ikke hvordan jeg så ut eller hvordan kroppen min var. Jeg ble mobbet når jeg var yngre fordi jeg var så tynn, og det gjorde at jeg rett og slett syns det var vanskelig å godta meg selv. Dette gjorde noe med meg som fikk meg til å føle meg usikker på meg selv og jeg tror det er en stor del av grunnen til at jeg fortsatt er usikker og sjenert den dag idag. Jeg følte lenge at jeg ikke var verdt like mye som alle andre og at jeg ikke fortjente å være glad. Det var helt vanlig for meg, og jeg tenkte at alle hadde det på samme måte.

Dette problemet ble enda verre da jeg begynte på ungdomsskolen i fjor sommer. Noen dager var jeg så sliten og lei at jeg ikke kom meg på skolen, og ofte kom jeg med unnskyldninger til mamma og pappa om at jeg følte meg dårlig, og var syk. Jeg gjorde hva som helst for å ikke snakke om det. Jeg klarte ikke, og klarer fortsatt ikke å åpne meg for folk.

Men heldigvis lærte jeg meg å se framover, og ikke bry meg om de andre som ikke likte hvem jeg var. Jeg lærte meg å være fornøyd med hvordan jeg så ut. Greit nok, jeg har langt ifra det vakreste utseendet, men jeg er ikke stygg heller. Alle er fine på sin egen måte, er det ikke det dem sier? Det er altfor mange idag som sliter med å godta seg selv. Det er utrolig trist, men samtidig så skjønner jeg det godt. I dagens samfunn er det jo et enormt press, som påvirker hvordan mange ser på seg selv. Det dårlige selvbildet henger fortsatt litt igjen, men troen på meg selv vokser sammen med meg, og drømmene mine. 

 • 31.08.2014 kl. 17:00

Antrekk

"Don't lose who you are, in the blur of the stars"Skjorte cubus / shorts levis 501 / ringer ginatricot / sko bianco

Har ikke så mye å fortelle dere, så vi får heller snakkes i kveld.

Q hva syns dere?

 • 30.08.2014 kl. 20:13

Sminken jeg bruker


Jeg har skrevet Lash øyenbryns gele, fordi jeg liker å bruke den for å rette brynene, men det er egentlig for vippe extentions!! Hehe.


Dette er sminken jeg bruker! Beklager så mye for dårlige bilder, men jeg måtte skynde meg å ta de før kameraet gikk tom for strøm. Er det noe dere lurer på så er det bare til å spørre ;-) 

Q Hva syns dere? 

 • 29.08.2014 kl. 23:01

UKENS BLOGG

Hei vakre lesere! 

Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på "ukens blogg" hvor en, eller to av dere kan vinne ett innlegg med bilder fra bloggen deres, hvorfor jeg liker den, og selvfølgelig en link med bloggadressen! Vinneren trekkes neste fredag. 

Det dere må gjøre for å delta er å like facebooksiden min HER (link).


MELD DEG PÅ! 

 • 29.08.2014 kl. 21:35

navy blue and gold


Jakke fra bikbok / Genser fra vero moda / skjørt pieces / solbriller ray ban / sko ?

Beklager så masse for at jeg ikke har fått oppdatert dere tidligere idag, jeg har dessverre ikke hatt tilgang til pcen. MEN jeg fikk tatt noen outfit bilder da, og det er vel bedre at de kommer litt sent, enn at de ikke kom i det hele tatt, ikke sant? 

Begynner å bli litt lei streiken nå, så jeg håper det blir skolestart igjen på mandag. Føles helt feil og si jeg savner skolen, men jeg gjør faktisk det nå. Trenger og komme inn i rutiner igjen, og få døgnrytmen på plass. Treningene begynner hvertfall igjen etter helgen, og jeg gleder meg sinnsykt mye. Skal forresten bli dansetrener også nå, sammen med to andre - noe som kommer til å bli både spennende og kanskje litt utfordrene også! 

Q Hva syns dere om antrekket? 

 • 28.08.2014 kl. 13:55

all grey

Har ikke orket å ta på meg sminke idag, så jeg får vel bare beklage mitt usminkede fjes, hehe.


topp fra shana / skjørt fra cubus / ringer fra bikbok og ginatricot 

Har ingen planer idag, så tenker jeg bare skal slappe av, se litt på tv, rydde litt og forhåndsskrive noen innlegg for de dagene jeg vet jeg er opptatt, og kanskje ikke rekker å blogge. 

Jeg er forresten på jakt etter ny linse til en av kameraene mine. Kanskje det er noen av dere som har noen gode tips? Jeg bruker canon 1100D og Nikon D3000. Jeg ønsker meg en linse som gir "blurry" bakgrunn på bildene mine, og gjerne litt bedre kvalitet. Jeg er heller ikke noe god innen kamerainstillinger, så kanskje en linse som funker bra på auto.

Ellers vil jeg bare gratulere min kjære venninne Lene med dagen idag. Jeg er super glad i deg 

Q Likte dere antrekket? 

 

 • 27.08.2014 kl. 18:51

BLACK SHOES


her | 2 her | 3 her | 4 her | 5 her | 6 her | 7 her | 8 her | 9 her | 10 her | 11 her | 12 her


Jeg får aldri nok av sko. Over kan dere se mine favoritter fra boozt.comJeg kunne så inderlig ønske at jeg bare kunne klikket alle sammen hjem i posten, men sånn er det dessverre ikke.

Sko samlingen min blir bare større og større, og neste gang tror jeg at det blir et par med sandaler som skal bestilles. -Sandaler er vel kanskje ikke det beste innkjøpet nå som høsten og vinteren nærmer seg, men jeg kan heller la vær å bruke de på de aller kaldeste dagene.

Q Likte dere skoene?

 

 • 27.08.2014 kl. 16:36

weheartit

Noe jeg virkelig elsker er å klikke meg innom weheartit og drømme meg gjennom de inspirerende bildene enten når jeg våkner, eller rett før jeg skal legge meg om kvelden. Følg meg på weheartit her - legg gjerne igjen ditt weheartit brukernavn i kommentarfeltet, også skal jeg followe deg.

Idag har meg og pappa vært en tur på hytten for å fiske litt. 24 grader og sol slår aldri feil. Jeg elsker å være på hytten. Det er favorittplassen min. En plass hvor jeg kan være meg selv uten å tenke på hvordan jeg ser ut, eller hva jeg går med. Et sted hvor jeg kan legg alle tanker og hendelser bak meg, hvor jeg ikke trenger å bekymre meg for noe, og et sted hvor jeg er trygg. Åh, det er så herlig. 
 

Q Noen av dere som liker å drømme dere gjennom inspirasjonen på weheartit? 

 • 27.08.2014 kl. 11:12

Hvitt, grått og svart

Hatt ? / cardigan, topp og bukse bikbok / sko converse

Q Liker dere antrekket? 

 • 25.08.2014 kl. 22:10

-

Var en ganske vanskelig avgjørelse og ta, men nå er jeg tilbake på blogg.no. I noen måneder har jeg blogget på marikabentzen.com og selv om jeg følte det var mer profesjonelt og mer seriøst, så det ikke noe for meg. Jeg skal blogge masse framover, og kommer til å oppdatere dere daglig! For dere som ikke har lest bloggen min før, så blogger jeg om mote og hverdag.

Jeg har sinnsykt mye motivasjon nå. Både innen blogging, skole og trening. Og det skal utnyttes så godt som mulig! Virkelig. 

Q Kommer du til å følge bloggen min videre? 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12773207/?claim=egxxg8rudst">Follow my blog with Bloglovin</a>

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits