• 12.04.2016 kl. 17:07

PIKNIK


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VIOLETA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAT, PEPSI MAX & GODT SELSKAP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meg og vio bestemte oss for å dra på en piknik i går. Vi dro til byn, handlet litt mat og satt oss i parken. Jeg har ikke vært på en piknik siden jeg var liten, så det var koselig å gjøre det igjen. Det er rart det der, hvorfor vi bare slutter å gjøre slike ting. Det er mye koseligere å dra i parken på piknik enn å dra på kino for eksempel. Jeg føler alle har blitt så mye dårligere på å sette pris på de litt mindre tingene, inkludert meg selv - så det er noe jeg definitivt skal bli flinkere til! 

-MJEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER. 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN

YOUTUBE - HER 

 • 10.04.2016 kl. 13:54

BASIC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUNDAYNå er jeg akkurat ferdig med å spille inn en sminkevideo til dere som kommer på Torsdag. Jeg er ikke sikker på hvordan den ble enda, men jeg satser på at den er brukbar! 

Nå skal jeg straks gjøre meg klar til å dra til byn med familien for å feire farmor sin bursdag. Har ikke sett henne på lenge, så det blir nok veldig koselig. Jeg tar med meg kameraet også, så får vi se om det kommer noen bilder i morgen. Senere i dag skal jeg filme enda en video, og slappe av litt. Jeg har også en eksamen i engelsk fordypning i morgen som jeg må få øvd meg litt til. Denne helgen har gått altfor fort, men jeg tenker at hver skoledag er en dag nærmere sommerferien. Haha, håpløst. Vi snakkes kanskje senere dere! Ha en fin søndag ♥

-M 


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 09.04.2016 kl. 15:37

9 FROM INSTAGRAM


FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MARIKABENTZEN

Noen bilder jeg har postet på instagram den siste tiden - er det bare meg som er helt avhengig av den appen? Jeg kan sitte å scrolle gjennom bilder i evigheter uten å tenke på noe som helst annet. Usikker på om det er en bra ting,  haha. Hva heter du på instagram?

***

Jeg ble vekket i halv tre tiden av mamma i natt og hun fortalte at det var stor brann borte hos naboen. Herregud så redd jeg ble. Jeg kledde på meg så fort jeg bare kunne og løpte ut for å se hva som foregikk. Huset der det brant er helt ødelagt dessverre, men det gikk heldigvis bra med alle sammen. Det er det viktigste. 

Senere i dag skal jeg i besøk til en venninne. Jeg gleder meg til å pynte meg igjen, for det har jeg ikke gjort på evigheter. Har faktisk gått uten sminke i nesten to uker nå, om jeg ikke tar helt feil! Jeg har kjøpt en ny foundation som jeg gleder meg til å prøve. Har tenkt å filme en 'get ready with me' eller en sminkevideo til dere som kommer på torsdag - så stay tuned! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 08.04.2016 kl. 17:59

TRE TING JEG SER FREM TIL


SHAWN MENDES KONSERT

22.april skal meg og mamma på Shawn Mendes konsert! Konserten er i Oslo, så jeg skal vlogge hele turen. Vi drar på konserten på fredagen også drar vi hjem litt sent dagen etter. Jeg har aldri vært på noe ordentlig konsert før, så jeg gleder meg masse! 


KRETA 
Gjett om jeg ble glad når mormor og morfar spurte om meg og Sanne vil være med de til Kreta ♥ Jeg gleder meg kjempemasse til denne ferien, og tror det kommer til å bli skikkelig avslappende og deilig. Vi reiser tidlig i Juli og blir dere en uke. Når vi kommer hjem igjen er det to uker til vi skal  til...


KROATIA
Jeg gleder meg vilt til denne ferien sammen med familien - vi har aldri vært i Kroatia før, så jeg er veldig spent på hvordan det er der nede. Vi har sett litt rundt på nettet etter ting å gjøre og jeg tror vi finner på masse kjekt. Vi skal til en øy som heter Orebic hvor det er lokal folk som styrer resturantene osv. Vi pleier bare å være i syden i en uke, men denne gangen skal vi være i to uker, i tillegg til at jeg skal til Kreta noen uker før. Klarer nesten ikke å vente! 

Det er heldigvis ikke lenge igjen til sommerferie, så jeg prøver å være så positiv som mulig og satse på at tiden går fort! Tror dette kommer til å bli den beste sommeren på veldig lenge - jeg er skikkelig giret på å oppleve nye ting og steder, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det er tanken på disse feriene som får meg til å fungere om dagen, og ikke minst konserten som jeg er skikkelig spent på. Bare 14 dager til! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 06.04.2016 kl. 13:13

BACK & BETTERMY NEW BABYNå har jeg endelig fått kameraet mitt, og jeg er klar til å begynne å blogge igjen! Har hatt lyst på dette kameraet i evigheter, så det sitter en skikkelig fornøyd Marika og skriver til dere nå. Målet mitt nå er å bli bedre på denne bloggingen og å poste en video til dere en gang i uken. Jeg er ikke helt sikker på hvilken dag det blir, men det finner jeg fort ut av. Har planlagt et par videoer som jeg skal filme, men hvis jeg skal poste en video i uken så kommer jeg helt sikkert til å gå tom for ideer ganske snart, så hvis dere har noen video ideer dere vil jeg skal filme, enten alene eller med venninner osv. så må dere bare skrike ut! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 28.02.2016 kl. 20:32

SWEET 16SWEET 16

Gratulerer med dagen Synne! Kvelden i går var kjempekoselig. Vi sang, danset og spiste god mat! Som sagt kom vio til meg før besøket og vi gjorde oss klar sammen. Det var utrolig koselig. Videoen vi skulle filme til dere kommer, men den blir nok ikke helt som vi ønsket. Vi hadde sinnsykt mye problemer med kameraene i går - så vi får se hvordan den blir. Planen idag var å vise dere antrekket mitt fra kvelden, men bildene er på violeta sitt kamera, så jeg får ikke vist de før imorgen. Her får dere hvertfall se hvordan jeg gikk i går, også kommer det bedre bilder etterhvert. 

I morgen skal jeg på trafikalt grunnkurs sammen med Trine og Amalie etter skolen. Jeg er litt spent på hvordan det blir, men vil gjette at det er dritkjedelig. Er vel bare godt å bli ferdig med det tenker jeg! Vi snakkes imorgen dere - med bedre oppdateringer og ny uke. Denne helgen har gått alt for fort! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen
 

 • 27.02.2016 kl. 12:52

DAGENS PLANER12:39

 Endelig nærmer det seg vår og da er alt så utrolig mye lettere. Bare det å klare å stå opp om morgenen fordi det er lysere er helt fantastisk spør du meg!  Jeg våknet for litt siden og skal snart få lagd meg noe mat og ta meg en lang dusj før jeg fortsetter med litt blogging og planlegging for uken. Senere kommer vio bort hit og vi skal gjøre oss klar til Synne sitt besøk sammen. Det er en stund siden jeg har pyntet meg ordentlig, så jeg gleder meg! Meg og vio har også planlagt en liten videoblogg for dere som vi skal filme i kveld! Så da får dere se antrekkene våres og litt hvordan vi sminker oss osv. Tror det blir kjekt. Jeg har funnet ut at jeg elsker å filme og redigere, så nå venter jeg bare på å få råd til nytt, bedre kamera så jeg endelig kan begynne å lage videoer til dere. 

Forresten - jeg klippet håret kortere i går! Bildene over ble tatt før jeg klippet det, men jeg tenker å vise dere litt bilder senere. Er ikke super stor forskjell, men jeg liker det. Vi snakkes senere! 

-M

JEG TREKKER VINNEREN AV UKENS BLOGG IMORGEN - MELD DEG PÅ HER


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 22.02.2016 kl. 20:22

MINE SPOTIFY LISTER

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL SPILLELISTENEDenne spillelisten består av minner. Sanger jeg hørte på for noen år siden og har funnet fram igjen. De fleste sangene på denne listen får meg til å smile, selv om de ikke akkurat er gladsanger alle sammen - men de minner meg om en fin tid. 
 Jeg hører på denne listen hvis jeg er i godt humør. Det er vel ikke en "feelgood" liste slik som mangen andre ville gjort det - men det er gøyere musikk enn jeg vanligvis hører på. Det er behagelig musikk som gir meg en god følelse. 
 


Åh. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive denne listen. Definitivt favoritten min. Jeg hører på den hver dag, og jeg elsker den. En blanding av triste og gode sanger. Hvis jeg har en bra dag kan jeg fint høre på denne, og hvis jeg har hatt en ræva dag å hører på denne listen så gråter jeg. Men det er fint. Denne listen har hjulpet meg gjennom masse. ♥
 Dette er favoritt nummer to. Jeg elsker å høre på denne når jeg sitter på bussen om morgenen mens jeg stirrer ut vinduet og tenker over alt og ingenting. Den er så utrolig behagelig å høre på. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 19.02.2016 kl. 12:43

50 SPØRSMÅL

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
Hvilke sider jeg må lese på til en prøve neste uke.

2. Hva har du alltid i vesken? 
Tyggis, hårbørste, lipsyl, lommebok, ørepropper og kalenderboken min.

3. Hva bestiller du på kafé? 
Jeg kan ikke huske sist jeg var på kafè. 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
blogg.no, facebook, diverse blogger og youtube.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Lene! Jeg ringer alltid til henne hvis det er noe. 6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Blå. Alltid blå. 

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Det er fortsatt noen år igjen til jeg trenger å tenke på slikt. Heldigvis!

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Jeg har hatt veldig mange kjæledyr. Katter, fisker, kaniner og hamstrer. Vi har vært fosterhjem til en del katter også har vi to selv. Shakira og Diva ♥

9. Har du noen piercinger? 
Jeg har ikke annet enn øredobber hvis de kan regnes som piercinger, men jeg har planer om å ta en sånn industrial piercing ganske snart. 

10. Norge på sitt beste?
Norsk sommer er noe av det vakreste jeg vet. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

11. Hva gjør deg lei deg?
Hvis jeg skuffer meg selv eller menneskene rundt meg. 

12. Hva gjør deg glad? 
Reising, god mat og å oppnå målene mine.  

13. Hvor mange søsken har du? 
To søstre.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
Nei, det gjør jeg ikke. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Kinamat på China palace. 

16. Liker du kinesisk mat?
Jeg vet egentlig ikke. Er veldig kresen når det kommer til mat, så pleier alltid å bestille kylling når jeg er på kinaresturant. 

17. Når var du i kirken sist? 
Sist jeg var i kirken var dagen jeg konfirmerte meg. Lenge siden. 

18. Hvor gammel er du om 5 år?
Om 5 år er jeg 20/21. Tiden går fort. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
Ja! Da jeg gikk i barnehagen løp jeg ned rusjebanen på en varm sommerdag og dunket hodet  i kanten på sandkassen. Jeg besvimte og våknet opp på sykehuset. 

20. Hvor høy er du? 
165, i think!

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Det kommer helt an på hvor god tid jeg har. Hvis det er lenge til bussen går kan jeg gjerne slurve litt mer og bruke litt lenger tid, men jeg klarer meg fint med bare 15 minutter også. 

22. Banner du ofte?
Jeg banner sjeldent og syns det er utrolig stygt. Men hvis jeg blir skikkelig forbanna kan det komme et banneord her og der. Jeg blir også litt påvirket av noen av vennene mine i enkelte sammenhenger. - Hvis du er i en samtale med flere som bruker banneord, er det vanskelig å ikke banne.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
Fire eller fem dager tror jeg. Hver sommer siden vi var ganske liten har jeg og noen venninner teltet ute i hagen, eller nede på stranden. 

24. Hva er drømmejobben din? 
Jeg aner ikke! Noe som inneholder reising. 26. Hvor mange steder har du bodd? 
Jeg har bare bodd i Bergen og i dette huset siden jeg ble født. 

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 
Hmm, vanskelig. Beina mine kanskje? 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Jeg har mange kroppsdeler jeg ikke er fornøyd med. De verste er vel knærne mine og skuldrene mine pga mye arr etter sår og kviser. 

29. Er det viktig å feire bursdager? 
Absolutt! Jeg elsker å feire bursdager.

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Nei, ingen jeg kommer på. Men vet at kusinene mine har noen som jeg hadde da jeg var mindre. 

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
De dagene jeg ikke har noe å blogge om, eller når bildene ikke vil samarbeide. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Det varierer veldig. Kan drikke fra 1-5 glass hver dag. 

33. Når legger du deg om kvelden? 
Elleve tiden, men sovner ikke før timer senere.  

34. Favorittfag på skolen?
Engelsk. 

35. Potetgull eller smågodt? 
Potetgull ♥ 

36. Siste filmen du så? 
Jeg husker virkelig ikke! Ser filmer heletiden, så henger ikke helt med. 

37. Det mest romantiske du har gjort? 
Har vel ikke gjort noe romantisk.

38. Hva er ditt favorittsted?
Utenom sengen?

39. Hvor gammel er pappaen din?
Han er 42 år.

40. Har du vært i avisen? 
Ja, var i avisen for litt siden pga noen spørsmål om hvilket skjermbilde jeg hadde på telefonen osv haha. Har vært i avisen når jeg var liten også. 

41. Et sitat du liker? 
Det er utrolig mange sitat jeg liker, men favoritten er vel "Your only limit is you". 42. Hvilken farge liker du best på neglene? 
Nude, svart eller hvit. 

43. Hvem er forbildet ditt? 
Anniken Jørgensen.

44. Hva er din beste egenskap?
Jeg er omtenksom. 

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
Jeg har veldig lyst til å vinne i lotto! haha. Utenom det så har jeg veldig lyst til å reise langt og mye.

46. Har du vært gift eller forlovet? 
Haha, nei.

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
Klær. 

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
Jeg føler meg vel kanskje litt eldre enn det jeg er, men noen ganger kan jeg ta meg selv i å være skikkelig barnslig også. 

49. Hvilke uvaner har du? 
Jeg bruker altfor mye penger, peller mye, spiser aaltfor mye usunt og jeg blir utrolig fort sint. 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
Nå skal jeg ta meg et glass med pepsi max og skrive fler blogginnlegg! 

 • 17.02.2016 kl. 21:57

JEG TRENGER KAMERAHJELPI NEED YOUR HELP

Jeg har tenkt lenge på å kjøpe meg nytt kamera. Det jeg har nå, canon eos 1100D funker veldig bra, men det mangler noen funksjoner som jeg gjerne skulle hatt.  Siden jeg ikke er noe særlig ekspert på kameraer og slikt, så lurer jeg på om det er noen av dere som kan anbefale meg et bra kamera? Jeg vil ha et kamera med autofokus, både til bilder og film og så har jeg veldig lyst på et kamera med flip screen hvis jeg skal begynne å lage videoer. Det aller viktigste er vel at kameraet tar gode bloggbilder til f. eks antrekk og at det har autofokus og filmfunksjon. 

Jeg har funnet mange kameraer som jeg har tenkt på å kjøpe, men så er det så utrolig mange å velge mellom, så jeg sitter litt fast. Hadde vært greit med et til en litt rimelig pris også, slik at jeg får kjøpt det snarest mulig. Hvis det er noen som har et bra kamera å anbefale så hadde jeg satt suuperstor pris på litt hjelp! 

-M

 • 16.02.2016 kl. 18:57

CHINA PALACE

zGOOD FOOD. GOOD COMPANY.I dag har jeg hatt en utrolig fin dag. Etter skolen dro meg og Violeta til byn for å ta noen antrekksbilder. Fy flate, dere skulle sett den vinden vi måtte ta bilder i. Vi klarte såvidt å stå på beina og fingrene våres hadde ingen følelser når vi var ferdig. Men det var verdt det, og antrekksbilder kommer på bloggen imorgen! Deretter dro vi på China Palace og spiste en god middag. Jeg har ikke spist der på veldig lenge, så det var utrolig koselig, og ikke minst utrolig god mat! Det er gøy å komme seg ut av huset litt innimellom og gjøre ting vi ikke pleier å gjøre - men jeg håper virkelig dette er noe vi kan gjøre oftere. Jeg har aldri tenkt på hvor koselig det egentlig er å sette seg ned på en resturant eller cafe med venner og bare snakke, spise god mat og slappe av. Dette har vært en bra dag. Hvordan har din dag vært? 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 
 
Follow

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits