• 18.02.2016 kl. 18:28

SMÅ INNKJØPNEW INLitt nytt i klesskapet slår aldri feil! Jeg kjøpte disse toppene og smykket på bikbok, og er storfornøyd. Jeg elsker hvordan et par små innkjøp kan gjøre meg så happy. Smykket har jeg allerede brukt, og dere kan se det i mitt forrige antrekksinnlegg (her). Jeg elsker det! Det er veldig sjeldent jeg går med smykker, men nå i det siste har jeg gjort det litt oftere og jeg digger det. Antrekket fullføres med litt ekstra tilbehør. 

Toppene er jeg også superfornøyd med. Jeg hater å gå med bh, det kjenner vel de fleste jenter seg igjen i? Så disse toppene er kjempedeilig å gå med under en lett genser eller tskjorte. De kommer definitivt til å bli brukt mye framover, og jeg har planer om å kjøpe flere om ikke så altfor lenge. 

-M
 


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER.

 • 06.08.2015 kl. 13:09

small purchasesNoen små innkjøp jeg har gjort de siste dagene. Jeg elsker hvordan sånne småting gjør meg så glad! 

 • 16.07.2015 kl. 14:09

FAV BIKINI


Jeg kjøpte denne bikinien på hm før jeg dro til spania, og jeg elsker den! Er den ikke fin? Jeg kommer til å bruke den mye i sommer hvis det blir bra nok vær.

Jeg var ute å spiste på Fridays med Siri og Erica igår. Jeg har ikke sett de på lenge så det var kjempe koselig. Vi hadde en del å snakke om, så jeg kom ikke hjem før sent i går kveld. <3 Planen idag er å få tatt noen antrekksbilder, fikse ny header og bare slappe av. Vi har litt sol ute idag, så kan godt hende jeg tar meg en liten tur ut. Vi snakkes! 

 

 

 • 08.07.2015 kl. 13:38

INNKJØP

New shoes from Nike - shorts from hmJeg fant disse Nike skoene endelig i min størrelse nede på kjøpesenteret i Spania. Har letet etter de lenge, men de har alltid vært utsolgt. Jeg får aldri nok av sko, og disse er både hvite og gode å gå i. En stk fornøyd Marika! 

Senere i dag blir det VG-lista sammen med Violeta og Mari. Vi drar kanskje ut for å spise når konserten er ferdig, men vi må se det litt an. Antrekksbilder skal jeg også få tatt før jeg drar, men de tror jeg ikke jeg får postet før i morgen så jeg forhåndspubliserer et annet antrekk som kommer litt senere. Vi snakkes senere! 

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits