• 10.01.2015 kl. 14:33

OUTFIT 100115

-jeans from ginatricot, tee from bikbok, shirt from carlings, backpack from primark-

Hei lovelies! hvordan går det? Jeg drar snart av sted for å få nye vippe extentions. Har hatt det en del ganger nå, og er veldig fornøyd! Kanskje jeg skulle lagd et "fordeler & ulemper med vippe extentions" innlegg, haha. Kreativt. Men uansett, jeg syns det er så deilig å slippe å bruke tid på mascara om morgenen, i tillegg til at jeg ikke "tåler" vanlig mascara heller, så da er vipper en fin løsning. Senere drar jeg hjem til mamma en liten tur. -Vi har fått besøk av tremenningene(?) våre fra England (er usikker på om det er der de kommer fra, men tror det.) så idag spiser vi middag der. Jeg har aldri møtt de før, eller visst om de egentlig, så det blir sikkert hyggelig. 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 

 • 09.01.2015 kl. 22:20

PICUTRES & THROWBACKSSiden jeg kom hjem så sent idag, og ikke har hatt tid til å blogge før nå, fant jeg fram noen gamle bilder fra de forrige bloggene mine, og arkivet på pcen. Det er virkelig noe av det beste med blogg. -At du bare kan bla i arkivet å finne ut hva du gjorde sommeren for 1 år siden. Det er fint å ha et sted å dele tanker & meninger, bilder og hverdagsinnlegg. Jeg har også bestemt meg for at jeg skal ha et foto innlegg en gang i måneden hvor jeg viser dere alle bildene nedover. God helg, mine fine 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 • 08.01.2015 kl. 20:13

MEANINGLESS

Om jeg skulle illustrert bloggingen min de siste dagene ville det sett sånn ut: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomt. Meningsløst. Ikke sant? Det kan da umulig være gøy å lese om at jeg ligger å slasker på sofaen hele dagen, eller at det var en ok skoledag. Jeg skal bli bedre på denne bloggingen, men jeg er så tom for energi om dagen, og da orker jeg ikke å gjøre noe. Jeg ser i tillegg helt ræv ut, fordi jeg ikke orker å sminke meg eller kle på meg fine klær, så jeg føler ikke for noen antrekksbilder heller. Men det kommer seg etter noen dager, vil jeg tro. Fra mandag av har jeg tenkt å bare starte året helt på nytt igjen, sånn at jeg får en litt bedre start. Haha, håpløst! 

Jeg vurderer forresten å kanskje ha litt mer foto på bloggen. Nå i det siste har jeg blitt veldig glad i å ta bilder, så kanskje jeg deler noen med dere etterhvert. Da vil det hvertfall bli en ny kategori for foto. :-) hadde det vært noe? 

Bare litt inspirasjon for å friske opp innlegget, det slår aldri feil. Kan nesten ikke vente til sommeren. Bare et par måneder igjen da dere ;pp Vi snakkes imorgen, forhåpentligvis med litt antrekksbilder, men jeg kan ikke love noe. Xx

 • 08.01.2015 kl. 14:56

NEW IN

-from h&m-


Jeg kjøpte denne treningstightsen igår fra hm. Den sitter perfekt på, og jeg gleder meg til å få testet den ut! Jeg dro hjem til Siri etter skolen igår, og kom ikke hjem før sent på kvelden. Vi jobbet med en presentasjon nesten hele dagen, så vi fikk unnagjort det vi skulle. Hva syns dere om tightsen?

 • 06.01.2015 kl. 19:10

KIMONO-Messy hair, don´t care-

På forrige innlegg hvor jeg hadde bilder av kimonoen min, fikk jeg et spørsmål om jeg kunne begynne å skrive hvor tingene på bildene mine er fra, og selvfølgelig kan jeg det! Om det var kimonoen du lurte på, så har jeg bestilt den på boohoo her. :-) 

Jeg fikk endelig den nye kameralinsen i posten idag, og har allerede fått testet den ut! Er kjempefornøyd så langt, men gleder meg til å få testet den ordentlig i dagslys. I nuet sitter jeg å spiser kvelds sammen med Leah, mens vi hører på litt musikk. Koselig! I morgen drar jeg hjem til Siri etter skolen, for å jobbe på en presentasjon som vi skal ha neste uke. Er litt usikker på når jeg kommer hjem, så er usikker på om det blir noe blogginnlegg eller ikke, men vi får se. Vi snakkes. 

 • 05.01.2015 kl. 15:30

A DIFFERENT OUTFIT

God mandag! Jeg kom hjem fra skolen for en halvtime siden ca. Skole dagen har faktisk gått overraskende fort idag, og jeg håper virkelig det fortsetter sånn resten av uken. Jeg kjenner jeg er bittelitt trøtt, men det er ikke så gale som jeg trodde det ville bli.Jeg satt oppe til klokken tre i natt også, bare fordi jeg ikke kunne gi slipp på boken jeg leser -Et helt halvt år- åh, jeg har ikke noe mer å si om den boken annet en at den er perfekt. Har bare noen få kapitler igjen, men har egentlig ikke lyst til å bli ferdig med den. Isåfall får jeg gi noen nye bøker en sjanse. Haha, jaja. Hanne & Erica kommer straks hjem til meg sånn at vi får planlagt dansetreningene framover. Første trening idag! Vi snakkes, superstars 

(PS: Jeg får ikke noe bra bilder med den linsen jeg har nå, sliter litt med å få de slik jeg vil. Den nye linsen kommer i posten snarest, og jeg lover dere bedre bilder da. Mye bedre.) 

Hva syns dere om antrekket? 

 • 04.01.2015 kl. 16:29

TODAYS

Jakke ginatricot / t skjorte spania / bukse cubus / sko nike

Jeg kan nesten ikke vente på å få den nye linsen. Merker bedre og bedre hvor dårlig standardlinsen er! Det er bare noen dager til jeg får den, så vi får holde ut så lenge. Idag sov jeg lenge, nok en gang, også måtte jeg ut til pappa hvor jeg hadde glemt telefonladeren min. For ikke lenge siden kom meg og Sanne inn fra en liten outfit shoot, som var veldig gøy. Når naboene kom forbi var det første mann å gjemme seg, haha, det er jo så utfattelig flaut! 

Uansett, imorgen er det første skoledag, og jeg kjenner jeg virkelig ikke er klar. En ekstra uke med ferie hadde virkelig ikke gjort noe. Men ferien får vente, og skolen må fullføres uansett hvor kjipt det er. Jeg håper dere alle har hatt en fin juleferie, også snakkes vi imorgen! Klem

 • 03.01.2015 kl. 12:45

ET HELT HALVT ÅR Jeg fikk denne romanen til jul, og jeg elsker den. 
"Da jeg var ferdig eg denne romanen, ønsket jeg ikke å anmelde den, jeg ønsket å lese den på nytt" 
-Lies Schillinger, anmelder i New York Times 
 God morgen, solstråler. Alarmen ringte klokken ti, fordi jeg skulle få litt mer ut av dagen, men sånn ble det ikke.. Jeg satt oppe til klokken tre i natt, å leste i "et helt halvt år". Og da er det ikke så lett å våkne klokken ti. Jeg tror jeg har funnet meg favorittboken min, og jeg kan ikke vente til filmen kommer ut. Jeg hopper i dusjen, straks jeg er ferdig med dette innlegget, så får vi se hva dagen bringer! Kanskje jeg finner på noe å gjøre, eller jeg bare blir liggende resten av dagen å ser på netflix. Det er deilig å fikse seg litt uansett. Forresten, når vi snakker om netflix. Jeg har blitt skikkelig avhengig av å se på Super natural. Noen andre som også følger med på det? Jeg syns det er dødsspennende, og de kjekke hovedpersonene gjør det ikke akkurat noe kjedeligere å se på heller, haha. Jeg har planer om å se The vampire diares og Skins også, men jeg har bestemt meg for å ta en serie om gangen. Ellers blir det så mye styr.

Uansett, er det noen som har lagt merke til det nye designet mitt? Jeg bestemte meg brått igår for at jeg ville bytte igjen, og jeg liker det veldig godt faktisk! Jeg har også byttet bloggnavn til marikabentzen.no, men blogg.no adressen min funker fortsatt. Nå kommer jeg også til å dele innleggene i kategorier, for at det skal bli lettere for dere, og meg såklart, å finne fram. Hva syns dere?? Nei, nok ord fra min side. Vi snakkes senere!

 • 02.01.2015 kl. 13:43

2015, GOALS

Hei på dere! Dere er sikkert drittlei alt snakket om det nye året -2015- nå, så dette vil bli mitt siste. Jeg tenkte å lage en liten punktliste med mål jeg har satt for meg selv dette året. Å sette mål for meg, har faktisk blitt en viktig del av hverdagen. Da har jeg alltid noe å jobbe mot, samtidig som jeg setter meg realistiske mål, som det faktisk er mulig at jeg kan fullføre. Jeg har passet på å ikke sette for høye krav til meg selv, slik at jeg ikke blir skuffet. Så, her har dere mine mål for 2015; 

OPPLEVE MER 
Dette er virkelig NR 1 av målene jeg vil fullføre dette året. Jeg er så klar for å reiser, og oppleve nye ting! Jeg har virkelig lyst til å reise masse; roadtrips, sydenturer etc. I fjor var jeg bare på 2 reiser, men sånn skal det ikke bli i år. Jeg skal virkelig leve i nuet, reise mer og rett og slett bare oppleve mye mer. 

TRENE MER
Jeg har lyst til å bli mer fornøyd med kroppen min, og da er det vel ingenting annet å gjøre enn å trene? Jeg syns det er flaut å trene på treningssenter, så jeg har planer om å trene masse ute, og løpe i forskjellige terreng. Jeg danser jo også mye, men har planer mom å gjøre det enda mer. Dans er faktisk skikkelig god trening, samt noe jeg elsker, så det gjør at det blir litt gøyere. Trening innebærer også godt kosthold, noe som er vanskelig for meg. Jeg liker nesten ingenting "sunt", men jeg får håper der kommer når jeg blir litt eldre. 

FORBEDRE BLOGGEN
Jeg har er stort ønske om å forbedre bloggen. Jeg vet ikke helt hvordan, men jeg skal virkelig gjøre mitt aller beste! Jeg har vært skikkelig motivert på bloggfronten i det siste, og alt jeg ønsker er at leserne mine skal like det de leser og at det skal være gode bilder. Jeg skal blogge 1-2 ganger daglig og være veldig aktiv gjennom bloggen. Høres det bra ut? 

 

SPARE
Jeg MÅ bli flinkere å spare. Har jeg penger må jeg lære meg å legge de vekk, og ikke bruke de med en gang. Penger for meg resulterer i masse unødvendige ting, og klær jeg aldri kommer til å bruke. Så jeg skal bli mye flinkere på den fronten. 

TA TING SOM DET KOMMER
Jeg er virkelig en planleggings frik. Jeg trenger å vite nøyaktig når, hvor, hvem etc. Dette kan være veldig slitsomt til tider, så jeg må lære meg å ta ting som det kommer. :-) 

BYGGE OPP SELVTILLITTEN
Jeg har fått mye bedre selvtillitt det siste halvåret, men jeg føler jeg fortsatt har mye å bygge på. Så jeg vil jobbe hardt med det, og bli den personen jeg ønsker å være. Det vil ikke si at jeg ønsker å være en annen, men at jeg vil bli en enda bedre versjon av meg selv. Ga det mening? Jeg krysser fingrene.  

Jeg tilfører fler ting til listen om jeg kommer på noe mer. Hva er deres mål for 2015?

 • 01.01.2015 kl. 14:41

NEW YEARS EVE

Det er rart å tenke på at vi allerede er i 2015. Hvor ble 2014 av? Året gikk så fort føler jeg, men jeg er ganske klar for å ta det nye året med storm. Jeg har veldig mye å se fram til dette året: Jeg får strengen av, endelig haha. Londontur i februar sammen med konfirmasjons folkene. Jeg skal konfirmere meg i mai. Mitt første stevne som dansetrener, i mai/juni. Så kommer jo sommerferien!! Jeg har store planer om å reise mye dette året, og jeg er spent på om jeg klarer det. Hadde vært mye lettere om jeg ikke gikk på skole, og hadde en bil. -Men jeg får heller gjøre det beste ut av det, haha. Bloggen vil jeg også forbedre, så jeg skal gjøre mitt beste med bilder, tekst og alt annet som innebærer i en blogg. Jeg har mange venninner som gjerne vil hjelpe meg med bildene, også har jeg jo også to flinke søstre som stiller opp av og til. Den nye kameralinsen kommer over helgen, og jeg gleder meg til å teste den ut! Håper den er like god som jeg har blitt fortalt. :-) 

Vi hadde en fin nyttårsfeiring igår, med god mat og fine mennesker. Vi spiste deilig pinnekjøtt i fem-seks tiden, og etter det bare snakket og lo vi fram til klokken ble 00:00. Utrolig koselig, og ikke minst deilig å vite at nå er det et nytt år; en ny start. Jeg blogger gjennom pappa sitt 4G nett fra ipaden hans nå, så jeg skal ikke skravle så mye. Jeg håper dere alle hadde en flott nyttårsfeiring igår, og at dere er 100% klar for å ta 2015 med stil. Klem

 

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits