• 28.01.2016 kl. 20:02

INSPO /


INSPO / TUMBLR
 • 27.01.2016 kl. 21:05

DETTE VIL JEG GJØRE I 2016

Nå er vi snart ferdig med den første måneden i 2016. Jeg vet egentlig ikke hva jeg syns så langt, blandede følelser. Men et nytt år er det, og det er ingenting jeg kan gjøre med det, så jeg har lagd en liten liste med ting jeg vil gjøre i løpet av året. Kanskje jeg tilfører fler ting på listen etterhvert. 

 - Lese flere bøker. Jeg har alltid vært skikkelig glad i å lese bøker, men det siste halvåret har jeg helt glemt det bort. Jeg har mange bøker på bokhyllen min som venter på å bli åpnet, så nå gleder jeg meg til å drømme meg vekk i en god bok. 


  Bilder fra weheartit

- Bli flinkere til å sminke meg. Jeg har fått masse ny sminke til jul og syns det har blitt mye gøyere, så jeg skal prøve å bli flink til å sminke meg og kanskje prøve ut litt nye ting. 

- Reise. Bare å skrive det ordet får det til å krible i fingrene mine. Jeg ELSKER å reise. Dette året håper jeg og få gjøre mye av det, og vi har allerede bestilt to sydenturer i sommerfeien så nå gleder jeg meg vilt til å dra. Heldigvis er det ikke så altfor lenge til. 

- Utfordre meg selv. Jeg vil prøve litt nye ting og gjøre ting som jeg ikke har turd før. - Godta ting slik som det er. Jeg er nødt til å bli flinkere til det. Det er greit å ha en dårlig dag, eller ti. 

- Ta bedre vare på minner. Jeg vil investere i nytt og bedre kamerautstyr, og flere kameraer sånn at jeg alltid får tatt det med meg. Jeg skal også bli flinkere til å ta bilder og sette de inn i album slik som var vanlig før. Jeg syns det er en mye finere måte å ta vare på minnene på! 

- Finne ut hvem jeg er. Dette er noe jeg virkelig håper å oppnå før året er omme. Det er ingenting jeg ønsker mer akkurat nå enn å finne ut hvem jeg er som person og hvor jeg er på vei. Hvor framtiden bringer meg og rett og slett. 

 Har dere noe dere vil gjøre i 2016?

-M

 • 27.01.2016 kl. 18:08

OUTFIT OF TODAY

Jakke og veske fra cropp, genser fra vero moda, bukse fra bikbok, sko fra nike,
(Ettervekst on fleek, eller?) 
- TODAYS OUTFIT -

God ettermiddag! Hvordan har dere det? Dagen min startet med en tur på senteret sammen med Lene. Vi kikket litt i butikker og shoppet et par ting før vi satt oss ned på maccen og bare snakket litt. Vi ble også intervjuet av bt idag, så nå er jeg skikkelig spent på hvordan bildet av meg kommer til å se ut. Haha, vi var jo ikke forberedt i det hele tatt, men det var jo gøy å bli intervjuet likevel! Jeg fikk kjøpt meg masse nye treningstopper med mamma i dag også, så nå gleder jeg meg til å trene i morgen sammen med Amalie. Ha en fin dag videre dere, så snakkes vi imorgen! 

-M

 • 26.01.2016 kl. 13:38

FINALLY


MAKE TODAY AMAZING

E n d e l i g -  min kjære mac har kommet hjem fra verksted! Jeg har gledet meg til å blogge igjen. Hvor skal jeg begynne? Jeg kjenner jeg har blitt litt dårligere med denne bloggingen, jeg har liksom aldri noe å fortelle dere. Kanskje det har noe med at jeg ikke gjør på noe spesielt, haha. Dagene går for det meste i skole og trening, så er ikke akkurat noen spennende å lese om. Jeg har lyst til å oppdatere dere med nytt og inspirerende innhold hver dag, og jeg skal prøve mitt beste. 

Jeg har mange nye ideer, som kommer etterhvert. Blandt annet videoer, men de tar litt tid da jeg ikke har autofokus på kameraet, så dere må bare holde ut med meg. Jeg har planlagt noen videoer jeg skal filme og noen innlegg som kommer, også skal jeg få tatt noen nye antrekksbilder så snart været blir venn med meg! Jeg ønsker dere alle en fin dag, gjør det beste ut av den! 

-M

 

 • 03.01.2016 kl. 14:32

LET'S TALK MAKEUP

Er det en ting som jeg virkelig hater å bruke penger på, så er det sminke. Det irriterer meg at hele lommeboken må tømmes hver gang jeg bare trenger et par nye ting å tilføre sminkemappen min. Derfor ble jeg veldig glad når jeg fikk en del sminke til jul av venner og familie, som jeg tenkte jeg skulle vise dere nå. Jeg har tatt bilder av produktene som jeg bruker hver dag, og skrevet litt om hva jeg syns om de. Jeg er absolutt ingen ekspert på dette området, så jeg skriver bare min mening og oppfatning av produktene. 


POWDER
Blush fra NYX, Compact powder fra Isadora, Bahama mama solpudder fra The Balm, foundationpudder fra bareMinerals. Om jeg er fornøyd med disse puddrene? Ja! Jeg fikk tre av de til jul og kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg pleier å bytte mellom å bruke bareMinerals foundationpudderet og vanlig foundation noe jeg syns fungerer veldig bra. Bahama Mama pudderet elsker jeg! Jeg har aldri hatt et bronzing/solpudder som gir en fin farge sånn som dette gjør og det samme med nyx sin blush som jeg elsker fargen på! FOUNDATION / PRIMER
Foundation fra Max Factor og primer fra Smashbox. Dette er to produkter jeg også er veldig fornøyd med. Foundationen begynte jeg nylig å bruke, og jeg liker den veldig godt da den er veldig dekkende og passe tykk. Jeg har masse urenheter i huden, men bruker sjeldent concealer hvis jeg skal bruke denne foundationen. Primeren har jeg brukt i to år, og det sier vel sitt? EYES
The nudes øyenskyggepalett og mascara fra Maybelline,  Brow plumper fra Loreal. Øygenskygge er noe jeg har brukt veldig mye av det siste halvåret og da er dette palettet fra Maybelline favoritten. Helt enkle farger som passer til alt! Mascaraen er også en favoritt, den gir vippene en fin lengde og er lett å påføre. Det er få ganger jeg fikser brynene mine, men de gangene jeg gjør det så pleier jeg å bare gå kjapt over med denne brow plumperen. Jeg elsker at det bare tar to minutter å påføre den! LIPS
Jeg er aavhengig av lipsyl. Jeg må ha en lipsyl med meg i lommen til enhver tid, uansett hvor jeg er. Uten den peller jeg på leppene og det ender opp med røde og såre lepper. En dårlig uvane. Nivea sin lipsyl er alltid med meg, og jeg elsker den - men er det dager jeg vil ha litt mer farge så pleier jeg å bruke Isadora sin twist-up matt lips. Den er enkel å ta på, og har en fin nude farge. 


Dette er min hverdagssminke! Jeg har blitt veldig glad i å sminke meg i det siste, så jeg kommer sikkert til å teste ut litt nye ting etterhvert, men dette er produktene jeg bruker nå og jeg er skikkelig fornøyd! Jeg hadde lyst å filme en sminkevideo til dere, så jeg skal få høre med noen av venninnene mine om de har et kamera med autofokus som jeg kan låne for å filme. Forhåpentligvis får jeg investert i et bedre kamera ganske snart, og da blir det forhåpentligvis videoer innimellom. 

-M

 • 02.01.2016 kl. 14:34

FORANDRINGER

Jeg starter året med nytt design og forhåpentligvis ny bloggmotivasjon. Som jeg har sagt før så elsker jeg å blogge, og bloggen har blitt som en dagbok for meg, så jeg skal prøve å oppdatere oftere. Jeg skal sette opp en plan om hva jeg kan blogge om framover, også følge den så godt jeg kan. Det er utrolig vanskelig å finne ting man kan skrive om, men jeg skal prøve å finne den kreative siden min. Hvis det er mulig da. 

Forandring - et stikkord som skal være med meg mye i 2016. Det er så mye jeg ønsker å forandre dette året, både ting med meg som person og andre ting som bloggen, skolen og slike ting. Jeg skal bli flinkere til å holde motivasjonen oppe og prøve å være litt mer positiv. Det kan bli en utfordring, men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg er fortsatt ikke helt klar for det nye året, men nå har jeg ikke annet valg enn å bare hoppe i det, så jeg tar utfordringen. Selv om det er masse tøffe valg som skal tas i år, så er det også ting jeg ser fram til. Reise, finne ut hvem jeg er, bli ferdig med ungdomsskolen, lese flere gode bøker og oppleve nye ting. Jeg håper virkelig jeg klarer å finne ut hvem jeg er dette året og bli fornøyd med meg selv. 

-M

 • 01.01.2016 kl. 03:25

NEW YEAR THOUGHTSHAPPY NEW YEAR

Dag 1 av 365. Jeg har blandede følelser for dette nye året. Tankene er egentlig ganske tomme og jeg har veldig lyst til å gråte. Jeg var ikke helt klar for dette året enda, for jeg vet at det kommer til å bli 365 nye dager og mange vanskelige valg og avgjørelser som skal tas. 2015 var ikke snill med meg og magefølelsen sier meg at 2016 ikke blir bedre. Jeg er ikke klar helt enda. Jeg er ikke klar for nye utfordringer og nye tøffe valg. Viktige valg. Ikke aner jeg hvor jeg er på vei heller, eller hvem jeg er. For hvem er egentlig Marika? Det har jeg veldig lyst til å finne ut av. Jeg skal prøve så godt jeg kan å komme meg gjennom siste halvåret av ungdomsskolen, så får vi se hvor livet fører meg. Jeg skal prøve å fokusere på meg dette året. Prøve å finne meg selv og legge andre ting litt til siden. Få nye erfaringer, både dårlige og gode. Erfaringer som jeg kan lære av og ta med meg videre. Finne ut hvem jeg er og hva jeg vil.

2016 jeg ber deg om å være snill mot meg. Vær så snill. 
 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits