• 29.02.2016 kl. 20:22

IVYREVEL


DRESS FROM IVYREVEL

Her har dere lørdagens antrekk -  Jeg fikk låne kjolen av Synne, og jeg elsker den! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 28.02.2016 kl. 20:32

SWEET 16SWEET 16

Gratulerer med dagen Synne! Kvelden i går var kjempekoselig. Vi sang, danset og spiste god mat! Som sagt kom vio til meg før besøket og vi gjorde oss klar sammen. Det var utrolig koselig. Videoen vi skulle filme til dere kommer, men den blir nok ikke helt som vi ønsket. Vi hadde sinnsykt mye problemer med kameraene i går - så vi får se hvordan den blir. Planen idag var å vise dere antrekket mitt fra kvelden, men bildene er på violeta sitt kamera, så jeg får ikke vist de før imorgen. Her får dere hvertfall se hvordan jeg gikk i går, også kommer det bedre bilder etterhvert. 

I morgen skal jeg på trafikalt grunnkurs sammen med Trine og Amalie etter skolen. Jeg er litt spent på hvordan det blir, men vil gjette at det er dritkjedelig. Er vel bare godt å bli ferdig med det tenker jeg! Vi snakkes imorgen dere - med bedre oppdateringer og ny uke. Denne helgen har gått alt for fort! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen
 

 • 27.02.2016 kl. 12:52

DAGENS PLANER12:39

 Endelig nærmer det seg vår og da er alt så utrolig mye lettere. Bare det å klare å stå opp om morgenen fordi det er lysere er helt fantastisk spør du meg!  Jeg våknet for litt siden og skal snart få lagd meg noe mat og ta meg en lang dusj før jeg fortsetter med litt blogging og planlegging for uken. Senere kommer vio bort hit og vi skal gjøre oss klar til Synne sitt besøk sammen. Det er en stund siden jeg har pyntet meg ordentlig, så jeg gleder meg! Meg og vio har også planlagt en liten videoblogg for dere som vi skal filme i kveld! Så da får dere se antrekkene våres og litt hvordan vi sminker oss osv. Tror det blir kjekt. Jeg har funnet ut at jeg elsker å filme og redigere, så nå venter jeg bare på å få råd til nytt, bedre kamera så jeg endelig kan begynne å lage videoer til dere. 

Forresten - jeg klippet håret kortere i går! Bildene over ble tatt før jeg klippet det, men jeg tenker å vise dere litt bilder senere. Er ikke super stor forskjell, men jeg liker det. Vi snakkes senere! 

-M

JEG TREKKER VINNEREN AV UKENS BLOGG IMORGEN - MELD DEG PÅ HER


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 25.02.2016 kl. 13:08

TRENCHCOAT


CASUAL OUTFIT
TRENCHCOAT FRA CUBUS, GENSER FRA GINATRICOT, BUKSE FRA GINATRICOT, VESKE FRA CMYK, SKO NIKE

Gårsdagens antrekk! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene fra dere på de siste innleggene mine! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg. Dere gir meg så utrolig mye mer motivasjon til å blogge og jeg elsker det jeg driver med. Jeg tenker på bloggen uansett hva jeg gjør, og jeg elsker det. Jeg er så glad for å ha en hobby hvor jeg får gjøre det jeg er mest glad i - skrive og ta bilder. Bloggen er liksom mitt sted, så jeg kan poste akkurat det jeg vil innpå her. Noen ganger er det skummelt, som det innlegge jeg postet i går, og noen ganger er det ikke annet en gøy! Tusen takk. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen
 

 • 24.02.2016 kl. 00:28

REDD FOR Å VÆRE GLAD

Det er helt stille, jeg sitter inne på rommet mitt og det er mørkt. Klokken er 22:47, og jeg bør vel egentlig sove.

Jeg skroller gjennom noen gamle bilder og begynner å gråte. Ikke fordi jeg er trist, men fordi jeg er redd. Jeg ser på bildene og den jenten jeg ser smiler fra øre til øre. Jeg har vært inni en god periode nå de siste ukene, men jeg er redd for å fortelle det til noen og redd for å innse det selv - for jeg vet at hvis jeg er glad så kommer jeg til å falle ned igjen etterpå, og fallet vil være mye hardere. Jeg er redd for å være glad. Livredd faktisk. Det er så forbanna teit. Jeg skulle vært superfornøyd med å endelig ha det bra, eller bare ha en god periode - men jeg klarer ikke. REDD FOR Å VÆRE GLAD

Jeg skroller videre. Fler bilder, fler minner. Jeg får en klump i magen. Hvorfor skremmer det meg? Jeg stiller meg det spørsmålet. Hvorfor Marika? Hvorfor kan du ikke bare være glad for en gangs skyld? Det er håpløst, men svaret gir så mye mening. Jeg har lyst til å slå et hull i veggen, skrike i puten - men hva hjelper det? Jeg prøver så hardt. Jeg prøver så hardt å være en glad person for menneskene rundt meg og meg selv, men det er så vanskelig. 

Jeg smiler og jeg ler, men jeg er mest redd. Det er nesten som om jeg venter på at noe galt skal skje. Jeg forbereder meg oppe i hodet mitt, jeg skriver og jeg tenker. Hvorfor får jeg ikke lov til å være glad? Jeg tror jeg er redd for det ukjente. Redd for hvor hardt jeg kommer til å falle ned hvis jeg først kommer meg opp. Jeg ser det for meg, heletiden og jeg vil ikke tenke på det. 

Jeg begynner liksom å bli litt lei. Lei av å alltid tenke på hvordan jeg har det og hvor hodet mitt er.  

Jeg heter Marika og jeg er redd for å være glad.

 • 23.02.2016 kl. 15:07

KOM DEG UT AV DEPRESJONEN

Jeg vil starte dette innlegget med å si at jeg er ingen ekspert, så det kan godt hende at disse punktene ikke fungerer for akkurat deg. Punktene under er ting som har funket og funker for meg, og jeg tenkte at det ville være en fin ting å dele med dere. Å være deprimert eller har angst er så utrolig vondt og slitsomt, så jeg håper noen av disse rådene kan hjelpe hvertfall èn av dere. Det ville vært nok for meg. 

1. Skriv! Sitt deg ned med dagboken din, et blankt ark eller pcen og skriv. Skriv ned alt du holder på inni deg, føler, eller ikke føler. Skriv om regnet som dunker på ruten din, vinden i håret når du går ut døren og alt annet du legger merke til. Jeg har begynt å skrive dagbok hver dag, og det hjelper faktisk mer enn jeg trodde. Dagboken blir som et lite lager for tankene og følelsene mine.

2. Snakk med noen! Det hjelper alltid å snakke med noen. Enten det er besteveninnen din, foreldrene dine eller psykologen din. Det er vel ikke den enkleste tingen å gjøre, men du blir kvitt 10kg fra skuldrene når det er over. Jeg er ikke flink til å snakke med andre om følelsene mine, men psykolog har hjulpet meg og jeg føler meg alltid litt lettere når jeg går derfra. 3. Hør på musikk. Musikk er et språk alle forstår og jeg tror det er det som har hjulpet meg mest. Gå ned på rommet ditt, sett på høytaleren og syng for full hals! Vis alle følelsene dine. Gråt, le og skrik med hodet inn i puten. Ha musikken så høyt at du ikke kan høre tankene dine. Musikk har vært min måte å kommunisere på mange ganger - og det hjelper. Det hjelper virkelig. 

4. Gråt. Jeg tror mange er redd for å gråte, inkludert meg selv. Jeg har aldri turd å gråte foran andre med mindre det er noe trist på tv, men jeg kunne ønske jeg turde det. Å gråte er en så utrolig viktig ting. Gi deg selv lov til å gråte. Vit at det er greit. Jeg jobber med saken. 

5. Kom deg ut av huset! Ikke sitt alene på rommet ditt hver eneste dag. Da forsterker du bare angsten/depresjonen. Finn på noe gøy! Ta med deg en venn på kino, ha en jentekveld, dra på trening etc. Du kan utfordre deg selv, dra på et spennende eventyr eller gjøre noe du aldri har gjort før. Hvis du ikke vil dra til et sted hvor det er masse mennesker - ta deg en tur i skogen. Ta med deg kamera og ta bilder som du kan vise til resten av familien når du kommer hjem igjen. 

6. Finn deg en hobby. Finn deg noe du interesserer deg for. Det kan være mye. Baking, trening, blogging, tegning etc. En hobby som får deg til å tenke på noe annet og samtidig gjør deg glad!7. Le. Latter forlenger livet, er det ikke det de sier? Se på morsomme youtube klipp, ha en kosekveld med familien din eller finn på noe kjekt. Jeg elsker å le og tror at det er noe av det viktigste for at vi skal ha det bra. 

8. Få i deg nok søvn. Søvn er utrolig viktig og du må verken få for lite eller for mye av det. Hvis du ikke får sove? Stå opp! Ikke ligg i sengen å vent på at du skal sovne. Stå opp og ikke legg deg igjen før du kjenner at du er skikkelig trøtt. 

9. Ikke stress. Stress er utrolig slitsomt. Jeg slet lenge med stress pga skole, men det er bedre nå fordi jeg tok tak i det. Snakk med læreren din så kan dere sammen finne en løsning som gjør at du slipper alt stress med skolearbeid, prøver etc. Det aller viktigste er at du kommer deg på skolen! For å unngå stress andre steder er det andre ting som går an å gjøre. Planlegg - sett deg ned hver søndag og planlegg uken. Hva skal du gjøre, hvor skal du, og hvem skal du med?  

10. Finn tid til deg selv. Ta deg et bad eller en lang dusj, gre gjennom håret ditt, ta på deg neglelakk og smør deg inn med en god bodylotion. Ta på nytt sengetøy og les en god bok, så føler du deg mye bedre. Jeg pleier av og til å tenne duftlys på rommet mitt også bare for å få det litt mer koselig. Stå opp om morgenen og fortell til deg selv i speilet "jeg ser fantastisk ut idag" selv om du ikke mener det. Dette kan gi deg bedre selvitllitt og får deg til å føle deg ti ganger bedre når du går ut døren. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 22.02.2016 kl. 20:22

MINE SPOTIFY LISTER

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL SPILLELISTENEDenne spillelisten består av minner. Sanger jeg hørte på for noen år siden og har funnet fram igjen. De fleste sangene på denne listen får meg til å smile, selv om de ikke akkurat er gladsanger alle sammen - men de minner meg om en fin tid. 
 Jeg hører på denne listen hvis jeg er i godt humør. Det er vel ikke en "feelgood" liste slik som mangen andre ville gjort det - men det er gøyere musikk enn jeg vanligvis hører på. Det er behagelig musikk som gir meg en god følelse. 
 


Åh. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive denne listen. Definitivt favoritten min. Jeg hører på den hver dag, og jeg elsker den. En blanding av triste og gode sanger. Hvis jeg har en bra dag kan jeg fint høre på denne, og hvis jeg har hatt en ræva dag å hører på denne listen så gråter jeg. Men det er fint. Denne listen har hjulpet meg gjennom masse. ♥
 Dette er favoritt nummer to. Jeg elsker å høre på denne når jeg sitter på bussen om morgenen mens jeg stirrer ut vinduet og tenker over alt og ingenting. Den er så utrolig behagelig å høre på. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 21.02.2016 kl. 13:55

JEG VIL SKRIVE EN BOK


Jeg er en gammel sjel i en ung kropp. Det er ordene jeg svarer når noen spør meg hvordan jeg vil beskrive meg selv, og jeg tror det stemmer ganske bra. Jeg tenker mye, og det kan være helt forferdelig til tider, men samtidig så er jeg veldig glad for det. Jeg føler så mye mer. Selv om følelsene mine gjør meg utrolig sårbar, så er jeg glad for at jeg har de også. En dag vil beina mine slutte å bære kroppen min og drømmene jeg en gang har hatt vil bare forbli drømmer, eller minner. Bloggen vil bare være en gammel blogg og tankene vil bare bli enda en tanke. Eller jeg kan glemme alt. Hvem vet? Alle de tomme nettene med hodet mitt fullt av tanker. Alle nettene jeg føler meg håpløs, forelsket eller glad. Jeg vil skrive om de. Jeg vil skrive om de dagene jeg har en storm inni meg og ingenting er som det skal. De dagene jeg ikke føler meg sett og de dagene jeg ikke ser annet en mørket. Jeg vil skrive om de dagene jeg har så dårlig selvtillit at jeg ikke klarer å stikke foten ut døren, eller se andre mennesker. Jeg vil skrive om hvordan det var å vokse opp som "dritten i midten", hvordan det er å føle at du mangler noe og hvordan det er å leve uten å egentlig føle at du lever. Hvordan det er å miste seg selv.

Jeg vil også skrive om de fine tingene. De dagene jeg sovner med det største smilet på munnen fordi jeg har hatt en fin dag, de gangene jeg har vært så håpløst forelsket at jeg ikke har visst hvor jeg skal gjøre av meg og de dagene jeg utfordrer meg selv. Jeg vil skrive om meg selv som 12 åring, da jeg hadde den største Lil Wayne plakaten på rommet mitt og alt jeg ønsket i verden var å bli en kjent rapper eller hiphop danser. Hvordan det var å få en lillesøster da jeg var 8 år, som i dag er min aller beste venn, og hvordan tingene jeg opplever gjør meg sterkere. Jeg har vært gjennom så mye allerede nå som 15 åring. Både godt og vondt - og jeg vil dele det. Som jeg har sagt mange ganger før, så er livet som en berg- og dalbane. Vi har alle oppturer og nedturer, gode dager og dårlige dager. Jeg vil vise folk at det er greit. At det er greit å føle seg helt fortapt uten å vite hvorfor. At det er sånn det er å være menneske. For det er jo det vi alle er. Mennesker. Så like men samtidig så forskjellige. Vi er formet av forskjellige historier og erfaringer, og det er en bra ting. Det gjør oss unik på hver vår måte - vi tenker forskjellig og vi har forskjellige følelser. Det er greit det også. 

Jeg vil skrive en bok. De ordene har jeg hatt i hodet mitt så lenge nå. En dag, vil jeg utgi min egen bok om mitt eget liv. Jeg vil drømme meg bort, være alene og skrive om det jeg har erfart i livet. Jeg vil skrive om meg selv, men også alt og alle rundt meg. Jeg vil skrive en bok som er ærlig, trist og glad. En bok full av ekte følelser. Jeg vil at folk skal gråte, le, føle og tenke når de leser den. At de skal lære noe, og at de leser siste side med et tomt blikk. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 20.02.2016 kl. 22:56

UKENS BLOGGVIL DU BLI UKENS BLOGG?

Nå er det utrolig lenge siden jeg har hatt ukens blogg så jeg tenkte jeg skulle kjøre i gang en ny runde. Vinneren(e) vil få sitt eget innlegg her på bloggen. For å delta må du like facebooksiden min her og legge igjen en kommentar med bloggnavn. Lykke til! 

-M

 • 20.02.2016 kl. 14:42

BLI VAKKER

MAKEUP FROM BLIVAKKER.NOJeg kjøpte disse produktene på blivakker for en stund siden, men har helt glemt bort å vise de til dere. Den siste tiden så har jeg blitt mye mer interessert i sminke og skjønnhet, så jeg bestilte hjem noen øyenskyggekoster og de tre produktene over. Eye primeren er jeg utrolig fornøyd med! Jeg har blitt veldig glad i å bruke øyenskygge, og jeg merket utrolig stor forskjell med og uten den. Highlighteren er jeg også super fornøyd med. Jeg bruker den ikke hver dag, men liker å bruke den når jeg pynter meg eller skal noe spesielt. Den er faktisk veldig fin å bruke som øyenskygge også! Så har vi NYX matte lip cream. Jeg vet ikke hva jeg syns om denne. Jeg har ønsket meg en matt leppekrem lenge, så jeg var utrolig spent på hvordan denne ville se ut. Selve kremen liker jeg, men fargen var vel ikke helt slik jeg så for meg. Den er omtrent knall rosa og annerledes en hvordan den var på bildet, så det var litt dumt - men kanskje jeg får brukt den hvis jeg "roer" den ned litt. 

Jeg er ikke stor fan av å bruke penger på sminke, men denne gangen ble jeg ganske fornøyd! Hva syns dere? 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 

 

  

 • 19.02.2016 kl. 12:43

50 SPØRSMÅL

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
Hvilke sider jeg må lese på til en prøve neste uke.

2. Hva har du alltid i vesken? 
Tyggis, hårbørste, lipsyl, lommebok, ørepropper og kalenderboken min.

3. Hva bestiller du på kafé? 
Jeg kan ikke huske sist jeg var på kafè. 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
blogg.no, facebook, diverse blogger og youtube.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Lene! Jeg ringer alltid til henne hvis det er noe. 6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Blå. Alltid blå. 

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Det er fortsatt noen år igjen til jeg trenger å tenke på slikt. Heldigvis!

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Jeg har hatt veldig mange kjæledyr. Katter, fisker, kaniner og hamstrer. Vi har vært fosterhjem til en del katter også har vi to selv. Shakira og Diva ♥

9. Har du noen piercinger? 
Jeg har ikke annet enn øredobber hvis de kan regnes som piercinger, men jeg har planer om å ta en sånn industrial piercing ganske snart. 

10. Norge på sitt beste?
Norsk sommer er noe av det vakreste jeg vet. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

11. Hva gjør deg lei deg?
Hvis jeg skuffer meg selv eller menneskene rundt meg. 

12. Hva gjør deg glad? 
Reising, god mat og å oppnå målene mine.  

13. Hvor mange søsken har du? 
To søstre.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
Nei, det gjør jeg ikke. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Kinamat på China palace. 

16. Liker du kinesisk mat?
Jeg vet egentlig ikke. Er veldig kresen når det kommer til mat, så pleier alltid å bestille kylling når jeg er på kinaresturant. 

17. Når var du i kirken sist? 
Sist jeg var i kirken var dagen jeg konfirmerte meg. Lenge siden. 

18. Hvor gammel er du om 5 år?
Om 5 år er jeg 20/21. Tiden går fort. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
Ja! Da jeg gikk i barnehagen løp jeg ned rusjebanen på en varm sommerdag og dunket hodet  i kanten på sandkassen. Jeg besvimte og våknet opp på sykehuset. 

20. Hvor høy er du? 
165, i think!

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Det kommer helt an på hvor god tid jeg har. Hvis det er lenge til bussen går kan jeg gjerne slurve litt mer og bruke litt lenger tid, men jeg klarer meg fint med bare 15 minutter også. 

22. Banner du ofte?
Jeg banner sjeldent og syns det er utrolig stygt. Men hvis jeg blir skikkelig forbanna kan det komme et banneord her og der. Jeg blir også litt påvirket av noen av vennene mine i enkelte sammenhenger. - Hvis du er i en samtale med flere som bruker banneord, er det vanskelig å ikke banne.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
Fire eller fem dager tror jeg. Hver sommer siden vi var ganske liten har jeg og noen venninner teltet ute i hagen, eller nede på stranden. 

24. Hva er drømmejobben din? 
Jeg aner ikke! Noe som inneholder reising. 26. Hvor mange steder har du bodd? 
Jeg har bare bodd i Bergen og i dette huset siden jeg ble født. 

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 
Hmm, vanskelig. Beina mine kanskje? 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Jeg har mange kroppsdeler jeg ikke er fornøyd med. De verste er vel knærne mine og skuldrene mine pga mye arr etter sår og kviser. 

29. Er det viktig å feire bursdager? 
Absolutt! Jeg elsker å feire bursdager.

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Nei, ingen jeg kommer på. Men vet at kusinene mine har noen som jeg hadde da jeg var mindre. 

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
De dagene jeg ikke har noe å blogge om, eller når bildene ikke vil samarbeide. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Det varierer veldig. Kan drikke fra 1-5 glass hver dag. 

33. Når legger du deg om kvelden? 
Elleve tiden, men sovner ikke før timer senere.  

34. Favorittfag på skolen?
Engelsk. 

35. Potetgull eller smågodt? 
Potetgull ♥ 

36. Siste filmen du så? 
Jeg husker virkelig ikke! Ser filmer heletiden, så henger ikke helt med. 

37. Det mest romantiske du har gjort? 
Har vel ikke gjort noe romantisk.

38. Hva er ditt favorittsted?
Utenom sengen?

39. Hvor gammel er pappaen din?
Han er 42 år.

40. Har du vært i avisen? 
Ja, var i avisen for litt siden pga noen spørsmål om hvilket skjermbilde jeg hadde på telefonen osv haha. Har vært i avisen når jeg var liten også. 

41. Et sitat du liker? 
Det er utrolig mange sitat jeg liker, men favoritten er vel "Your only limit is you". 42. Hvilken farge liker du best på neglene? 
Nude, svart eller hvit. 

43. Hvem er forbildet ditt? 
Anniken Jørgensen.

44. Hva er din beste egenskap?
Jeg er omtenksom. 

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
Jeg har veldig lyst til å vinne i lotto! haha. Utenom det så har jeg veldig lyst til å reise langt og mye.

46. Har du vært gift eller forlovet? 
Haha, nei.

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
Klær. 

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
Jeg føler meg vel kanskje litt eldre enn det jeg er, men noen ganger kan jeg ta meg selv i å være skikkelig barnslig også. 

49. Hvilke uvaner har du? 
Jeg bruker altfor mye penger, peller mye, spiser aaltfor mye usunt og jeg blir utrolig fort sint. 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
Nå skal jeg ta meg et glass med pepsi max og skrive fler blogginnlegg! 

 • 18.02.2016 kl. 19:31

TAKKTUSEN TAKKTusen tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått i det siste både her på bloggen og andre steder. Jeg merker selv at jeg av og til glemmer å vise hvor takknemlig jeg er, så det er noe jeg skal bli flinkere til! Det er rart hvordan et lite klikk innpå kommentarfeltet på bloggen kan gjøre dagen min bedre. Jeg har det bra om dagen, og jeg tør endelig å innrømme det. Det er som en berg- og dalbane. Noen ganger har jeg det bra, og andre ganger ikke. Men det er greit. Det viser meg bare at jeg er et menneske, som alle andre. Bloggen er med meg uansett. Tusen takk for at dere gjør meg glad. ♥

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen
 

 • 18.02.2016 kl. 18:28

SMÅ INNKJØPNEW INLitt nytt i klesskapet slår aldri feil! Jeg kjøpte disse toppene og smykket på bikbok, og er storfornøyd. Jeg elsker hvordan et par små innkjøp kan gjøre meg så happy. Smykket har jeg allerede brukt, og dere kan se det i mitt forrige antrekksinnlegg (her). Jeg elsker det! Det er veldig sjeldent jeg går med smykker, men nå i det siste har jeg gjort det litt oftere og jeg digger det. Antrekket fullføres med litt ekstra tilbehør. 

Toppene er jeg også superfornøyd med. Jeg hater å gå med bh, det kjenner vel de fleste jenter seg igjen i? Så disse toppene er kjempedeilig å gå med under en lett genser eller tskjorte. De kommer definitivt til å bli brukt mye framover, og jeg har planer om å kjøpe flere om ikke så altfor lenge. 

-M
 


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER.

 • 17.02.2016 kl. 21:57

JEG TRENGER KAMERAHJELPI NEED YOUR HELP

Jeg har tenkt lenge på å kjøpe meg nytt kamera. Det jeg har nå, canon eos 1100D funker veldig bra, men det mangler noen funksjoner som jeg gjerne skulle hatt.  Siden jeg ikke er noe særlig ekspert på kameraer og slikt, så lurer jeg på om det er noen av dere som kan anbefale meg et bra kamera? Jeg vil ha et kamera med autofokus, både til bilder og film og så har jeg veldig lyst på et kamera med flip screen hvis jeg skal begynne å lage videoer. Det aller viktigste er vel at kameraet tar gode bloggbilder til f. eks antrekk og at det har autofokus og filmfunksjon. 

Jeg har funnet mange kameraer som jeg har tenkt på å kjøpe, men så er det så utrolig mange å velge mellom, så jeg sitter litt fast. Hadde vært greit med et til en litt rimelig pris også, slik at jeg får kjøpt det snarest mulig. Hvis det er noen som har et bra kamera å anbefale så hadde jeg satt suuperstor pris på litt hjelp! 

-M

 • 17.02.2016 kl. 13:47

RIPPED JEANS

LEATHER JACKET & RIPPED JEANSJakke fra cropp, genser fra vero moda, bukse fra pull & bear, sko fra bianco

Her har dere gårsdagens antrekk! Kanskje ikke det rette antrekket siden det var så innmari kaldt, men det funket. I dag har jeg bare vært hjemme. Jeg la våken i hele natt helt opphovnet i fjeset pga allergier, så det ble ikke noe særlig søvn på meg. Jeg er fortsatt litt hoven, men ser mye bedre ut enn det jeg gjorde for noen timer siden. Det var ikke et vakkert syn for å si det sånn! Haha. Jeg ønsker dere alle en fin onsdag! Vi er allerede halvveis i uken og det er bare to dager igjen til helg. Det er vel ikke bare jeg som blir motivert av den tanken? Er heldigvis ikke såå lenge igjen til viter/påskeferie nå.  Hva syns dere om antrekket? 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER.

 • 16.02.2016 kl. 18:57

CHINA PALACE

zGOOD FOOD. GOOD COMPANY.I dag har jeg hatt en utrolig fin dag. Etter skolen dro meg og Violeta til byn for å ta noen antrekksbilder. Fy flate, dere skulle sett den vinden vi måtte ta bilder i. Vi klarte såvidt å stå på beina og fingrene våres hadde ingen følelser når vi var ferdig. Men det var verdt det, og antrekksbilder kommer på bloggen imorgen! Deretter dro vi på China Palace og spiste en god middag. Jeg har ikke spist der på veldig lenge, så det var utrolig koselig, og ikke minst utrolig god mat! Det er gøy å komme seg ut av huset litt innimellom og gjøre ting vi ikke pleier å gjøre - men jeg håper virkelig dette er noe vi kan gjøre oftere. Jeg har aldri tenkt på hvor koselig det egentlig er å sette seg ned på en resturant eller cafe med venner og bare snakke, spise god mat og slappe av. Dette har vært en bra dag. Hvordan har din dag vært? 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 
 
Follow

 • 15.02.2016 kl. 16:26

NY UKE


 HAPPY MONDAY 

Mandag igjen! Jeg føler de to siste ukene har gått veldig raskt, noe jeg syns er utrolig positivt. Jeg har lyst å si at jeg har det bra akkurat nå, men hver gang jeg forteller noen, eller meg selv, at jeg har det bra så går det rett nedover - så jeg skal ikke si det rett ut. Dere skjønner hva jeg prøver å si. Mandag, mandag, mandag - jeg vet ikke helt hva jeg syns om mandagen, men jeg vil påstå å si at dette begynner å bli en ukedag jeg liker, kanskje favoritten. Ny uke, ny energi. Eller tar jeg helt feil? Jeg liker tross alt fredagen ganske godt også. 

♦♦♦♦♦♦

Jeg har faktisk laget noen planer for denne uken! Jeg er en person som liker å ha alt planlagt, så i går fikk jeg avtalt noen planer med et par av venninnene mine. I dag tok meg og noen venninner turen bort på ikea etter skolen hvor vi spiste litt og bare snakket om alt og ingenting. Jeg har også fikset brynene mine i dag, noe jeg virkelig trengte. Har spart en stund nå, så det var deilig å få orden på de igjen. Resten av uken har jeg planer om å blogge, jobbe med skolearbeid, trene, være med venninner og så blir det kanskje en liten jentekveld til helgen. Kanskje jeg finner på noe mer å gjøre etterhvert også. Jeg syns det er mye lettere å komme meg på skolen hvis jeg har noe å glede meg til når jeg er ferdig, så vi får se hva jeg finner på! 

Jeg ønsker dere alle en super mandag! Målet mitt for de kommende ukene er å bli mer positiv - husk at bare et lite smil eller en hyggelig hilsen kan hjelpe veldig mye på humøret. Enten det er til foreldrene dine når du står opp om morgenen eller en fremmed du går forbi på gaten. Ha det i bakhodet, så kan du gjøre noen glad! Vi snakkes. 

-M

 • 08.02.2016 kl. 20:41

TOPPEN AV BAKKEN

Jeg går oppover den lange bakken, trekker et dypt pust. Det er en tidlig vinter morgen og gradstokken viser minusgrader. Kaldt. Jeg vet ikke om jeg liker det, når dagene er så mørk og kald. Det gjør meg tristere. Litt tristere. 

Jeg fortsetter å gå oppover. Bakken er lang. Egentlig så hater jeg den, men jeg pleier å gå her når jeg tenker. Ofte later jeg som at angsten min er på toppen av bakken og at jeg må komme meg til toppen hvis jeg skal klare å overvinne den. Folk har gått forbi mange ganger, og flere har spurt om det går bra med meg. Jeg pleier å si ja, selv om det ikke er helt sant. Jeg liker ikke å lyge, men dette er min kamp, og jeg trenger å overvinne denne kampen selv. Meg, alene.

Jeg tar meg en liten pause. Sitter meg på gjerdet, ser rundt meg. Alt føles så feil. Hvorfor skal alle rundt meg få lov til å smile, mens jeg sitter her helt tom? Hvorfor skal alle rundt meg få lov til å ha meningsløse samtaler, når jeg ikke klarer å fortelle noen hva jeg har på hjertet? Det plager meg. 

Jeg fortsetter å gå. For hvert skritt jeg tar, er jeg et skritt nærmere. Alt jeg vil er å overvinne denne angsten, men jeg er litt redd, for den har vært en del av livet mitt siden jeg var ganske liten. Tenk om jeg ikke er noe uten angsten. Tenk om angsten er meg. Det skjærer seg i magen, men jeg fortsetter å gå. Folk snakker om angst som om det ikke er noe, tenker jeg. Men angst er ikke bare angst, det ligger så mye mer bak det. Alle de slitsomme tankene, følelsen av å aldri være god nok og følelsen av å ikke klare å si det du vil si. Når en ikke snakker, da danner menneskene rundt deg sin egen tolking. De lager sine egne historier, og veldig sjeldent er disse historiene sanne.Nå ser jeg toppen litt bedre, men den er fortsatt langt unna. Beina begynner å bli sliten og jeg er svimmel, men jeg kan ikke gi opp nå. Ikke enda. Jeg kan ikke gi opp igjen, for jeg har troen på at jeg kan klare dette. Jeg kan ikke gi fra meg den troen på meg selv.

Da kommer jeg ingen vei. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 
 
Follow

 

 

 

 • 07.02.2016 kl. 01:28

10 TING DU IKKE VISSTE OM MARIKA


 For en stund siden spurte jeg søsteren min, Sanne, om hun hadde lyst å skrive et innlegg her på bloggen og det sa hun ikke nei til. Jeg kjenner jeg blir litt flau når jeg leser gjennom punktene under, men nå får dere hvertfall bli litt bedre kjent med meg! Tusen takk Sanne ♥ Du er ikke så verst du heller. 

Det kommer en "del to" av dette innegget hvor noen av venninnene mine har skrevet ned noen funfacts om meg.  1. Marika er en skikkelig raring! Etter klokken har passert 19.00, er Marika i sitt ess. Det er da du får se henne for den hun egentlig er; en galning uten stil og hemninger!! Hun sitter på gulvet med en frisyre som ligner Einsteins mens hun forteller meg de mest usammenhengende og bisarre ting. Og midt i samtalen så vil hun gjerne komme på å fortelle og demonstrere til meg at hun kan rape alfabetet (noe hun definitivt IKKE kan!).

 2.  Marika sier hun ikke liker farger.. Men grønn (liker hun bare innenfor 4 vegger), fargen blå (bare tilbehør og motiv) og noen nyanser av rød går fint fordi det er ikke "ordentlige" farger i følge henne...

 3. Hun er så glad i hester at hun og venninnen bygget sine egne hester (av planker), ga dem navn og "red" på dem. Dette sluttet de først med for knappe 4 år siden :D2012

 4. Marika kjøper ting hun synes ser fine ut selvom jeg prøver å fortelle henne at den kommer hun ikke til å bruke, det er ikke hennes stil osv. Disse plaggene ligger nå strødd utvoer rommet med merkelappene på. Og unnskyldingen/bortforklaringen låter slik; "jeg kommer jo kanskje til å få bruk for de(t) og det er jo ikke sååå stygt, Sanne". Hybelkaninene under sengen din takker deg for deres nye hus som også er kalt den svarte ståhatten du bare MÅTTE ha! :p

5. Marika er veldig perfeksjonist på hvordan bildene på bloggen ser ut, hvilken vinkel de ble tatt fra og hvilket lys det er. Det er det dere ser! Og her er hva jeg får se:6. Marika HATER tær! Hun får frysninger bare noen nevner ordet. Hun går aldri uten sokker, men hvis,  og bare HVIS det er et tilfelle der hun ikke hadde har sokker tilgjengelig, så putter hun dem inn i ett teppet eller under en pute.

7. Hun er utrolig flink til å danse! Marika har alltid vært opptatt av sang og har hatt lidenskap for det, men de siste årene har lideskapen vokst over til dans. Og i tillegg til å danse på idrettslag med jevnaldrene, så er hun også danselærer/koregraf for Dans 10-12 (år).

8. Marika mumler MYE. Hun kan begynne en setning helt normalt, men etterhvert som ordene strømmer ut så blir det vanskligere å forstå og noenganger helt umulig! Det verste er ikke AT hun mumler, det som er frusterende er når du spør om hun kan gjenta hva hun sa... Hun blir nemlig irritert på at vi "ikke hørte etter" eller hun begynner å le fordi hun synes det er uforståelig at vi ikke forstår hva hun sier.9. Marika og en venninne gikk "halloween-bukk" én dag før halloween for ca 3 år siden. Det verste er at de ikke fant ut det var feil dag før de minst hadde gått innom 3 hus, OG de kom faktisk hjem med snop i posen.

10. Siste punktet folkens. Dette innlegget har hittil handlet om hva DU ikke visste om Marika, så jeg tenkte jeg skulle fortelle deg og Marika noe hun ikke er klar over selv. Marika er ett helt fantastisk menneske, hun er utrolig vakker på  både innsiden og utsiden! Dette er noe hun ikke er klar over selv...(dessverre). Hun har en fantasktisk klesstil, smittende smil, nydelige øyne, lange ben, utrolig personlighet og er en av de morsomste jeg kjenner. (Og dette er bare en brøkdel av hva Marika består av!) Hun er rett og slett fantastisk. - Sanne


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 
 
Follow

 • 06.02.2016 kl. 12:00

HVEM INSPIRERER KLESSTILEN MIN

FASHION IS ART AND YOU ARE THE CANVAS 

Jeg elsker mote, men jeg har ikke helt funnet stilen min enda. Som de fleste jenter så føler jeg ikke at jeg har noe som helst klær, så det å planlegge et antrekk for hver dag er ikke alltid så lett. Jeg vil beskrive stilen min som casual og basic. Jeg går gjerne for de enkle plaggene også er jeg ikke så veldig glad i farger, andre en marineblå og militærgrønn. Kanskje rød innimellom også.

Jeg liker å pynte meg ved anledninger, men ellers er jeg veldig opptatt av at klærne jeg går med skal være behagelig å gå med i tillegg til å være komfortable.Hvilke klær jeg går med kommer helt an på dagshumøret mitt. Hvis jeg en dag har dårlig tid og tar på meg noe jeg ikke føler meg helt komfortabel i så kan det ødelegge mye av dagen min. Det kan være ganske slitsomt til tider, men samtidig er jeg glad for det - da slipper jeg å se ut som en slask hver dag.Jeg har mange klær jeg elsker men nesten aldri har brukt, og siden jeg aldri vært noe fan av oppmerksomhet, så jeg har vel egentlig aldri turd å komme på f.eks skolen med de klærene, selv om jeg gjerne vil bruke de. Jeg har insett nå at det er verdens dummeste tankegang og at jeg skal gå med akkurat det jeg vil, så jeg har satt det som et mål for dette året. Å kunne gå med akkurat det jeg vil, når jeg vil. Det er jo tross alt jeg som skal gå med det og jeg som skal føle meg fin og komfortabel i det.

Stilen min er litt delt føler jeg. Jeg kan ha noen dager jeg liker å kle meg litt «finere» også har jeg de dagene jeg liker å gå med litt stor bomberjakke eller en skjorte rundt livet. Jeg har vel alltid vært litt opptatt av mote og hvordan jeg kler meg, men det var først for noen år siden da jeg begynte å lese blogger at jeg skjønte at mote faktisk var et tema og en hobby.

Stilen min er ofte inspirert av andre bloggere. Anniken Jørgensen, Fanny Lyckman og Angelica blick er de som har inspirert meg mest såvidt jeg husker. Jeg digger stilen deres og elsker måten de setter sammen antrekk på. Klesstilen min er fortsatt litt ukjent for meg, men jeg finner ut av den samtidig som jeg finner ut av meg selv. Jeg tror mote kommer til å være noe jeg alltid vil ha interesse for, så jeg skal bare fortsette å utforske stilen min og se hvordan den utvikler seg. Hvem inspirerer klesstilen din? 

-MJeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 
 
Follow

 • 04.02.2016 kl. 14:51

2015/16 VIDEOBLOGG

Jeg har prøvd å rydde pcen min litt de siste dagene og funnet mange videoklipp jeg aldri har vist på bloggen før. Jeg har samlet litt videoer fra 2015 og litt fra 2016 å laget en videoblogg. Å redigere videoer er noe jeg syns er kjempegøy, så kanskje jeg får laget litt flere om ikke så lenge. 

 

Mens jeg redigerte denne videoen kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å smile. Jeg elsker å ta vare på minnene på denne måten, så jeg kommer til å bli flinkere til å filme tingene jeg gjør og da blir det kanskje flere videoblogger også! Jeg håper dere liker videoen, så snakkes vi senere. ♥

-M

 • 03.02.2016 kl. 21:48

TØFFE VALG

Om ikke lenge må jeg ta et av de vanskeligste valgene jeg noensinne har tatt. Ungdomsskolen er snart over og i mars er siste fristen til å levere inn søknad til de skolene jeg vil søke på. Jeg friker ut, for jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig på ungdomsskolen. De aller fleste har jo bestemt seg for hvilke skoler de skal begynne på allerede, men jeg? Jeg vet ikke om jeg skal gå på skole etter sommeren. Som dere sikkert har lest altfor mange ganger i mine tidligere innlegg så suger skolen all livsgnisten ut av meg og det er det siste jeg trenger akkurat nå. Skolen har lært meg masse, men ingenting om hvordan jeg skal ta vare på meg selv og hvorfor det er så viktig. Jeg tror jeg trenger et år på å finne meg selv og finne ut hva og hvor jeg vil i livet. Jeg vil ikke lære i et klasserom. Jeg vil reise, oppleve, erfare og snakke med andre mennesker på veien. Jeg vil samle kunnskap og ikke føle jeg blir testet hver gang jeg lærer noe nytt. Jeg vil ikke miste interessen for det jeg liker fordi jeg bekymrer meg over skole og eksamener. Jeg trenger å gjøre noe annet. Noe som får meg til å føle meg som meg igjen. Noe som gir meg inspirasjon og mot til og fortsette. Det gjør ikke skolen. I hvertfall ikke nå. 

Det er en stor avgjørelse jeg må ta, og jeg må være 110% sikker på valget. Herregud, jeg blir gal. Jeg er redd for å skuffe noen, skikkelig redd, men jeg er nødt til å ta dette valget for meg og ingen andre. For en gangs skyld er jeg nødt til å tenke på meg selv og hva som er best for meg. Jeg har fortsatt litt tid igjen til å bestemme meg, men jeg blir gal av å tenke på det hele tiden. Jeg vil egentlig bare få det overstått slik at det ikke vil være en vei tilbake. 
Om jeg velger å ta et friår så vil jeg at folk skal forstå at dette er ikke noe jeg gjør fordi jeg er lei av skole, det tror jeg de fleste ungdommer er. Jeg gjør det fordi jeg sliten både psykisk og fysisk og jeg trenger noe som gir meg livsgnisten igjen. Jeg må lære meg hvem jeg er før jeg lærer alt annet. Jeg tror det er viktigere for meg. Jeg ville nok lært masse av erfaringen også. Så da er vel egentlig spørsmålet om jeg skal gå vgs eller ta et friår etter ungdomsskolen? Kanskje kan jeg kan gå på skole i utlandet for å få en forandring? Jeg får vel tenke på det en liten stund til før jeg tar noen avgjørelser. Hvis det er noen av dere som har hatt eller skal ha et friår så tar jeg veldig gjerne imot ideer eller tips til hva jeg kunne gjort et helt år. 

-M 

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits