• 13.03.2016 kl. 20:46

SVAR PÅ SPØRSMÅL (VIDEO)

Lene kom bort til meg i dag morges og vi filmet videoen til dere! Jeg har redigert i noen timer nå, og er endelig ferdig. Failsene på begynnelsen varer veldig lenge, og jeg fant nettopp ut at jeg ikke la inn noe bakgrunnsmusikk der, så hvis det blir for kjedelig så er det bare til å spole litt fremover. Enjoy! 

  


 


 

 


 

 • 11.03.2016 kl. 17:24

SPØRSMÅLSRUNDE - LENE SVARER PÅ VIDEOSPØRSMÅLSRUNDE - VI SVARER PÅ VIDEO

Jeg har ikke vært aktiv på bloggen de siste dagene, rett og slett fordi jeg har ikke helt vært fornøyd. Jeg jobber mye med blogginnlegg og bilder, men i det siste har jeg vært ganske misfornøyd med kvaliteten på bildene mine og det har gjort at jeg har mistet all motivasjon. Bare følelsen av å jobbe i flere timer med noe man ikke blir fornøyd med gjør at jeg mister litt lysten til å sette meg ned for å skrive eller redigere bilder. Jeg skal heldigvis få kjøpt meg et nytt kamera om ikke lenge, så da satser jeg på at motivasjonen stiger igjen. Jeg elsker jo å blogge, men jeg hater å ikke være fornøyd. 

Uansett - For å gjøre opp for de siste dagene tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde hvor dere kan stille spørsmål til meg som Lene kommer til å svare på! Hun/vi svarer på video som vi tenker å filme på søndag, så jeg kommer til å poste videoen med en gang jeg har redigert den.

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 04.03.2016 kl. 19:34

HVILKE VIDEOER VIL DERE SE?VIDEOER & INDUSTRIAL PIERCING

I dag har jeg tatt en industrial piercing (er ikke helt sikker på om det er det som er navnet, så rett meg gjerne om det er feil). Har hatt lyst til det dødslenge men aldri hatt tid eller mot til å tørre det. Jeg er kjempeglad for at jeg endelig gjorde det - og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det var utrolig vondt når jeg gjorde det og ganske vondt en god stund etter. Nå er det en del timer siden jeg tok den, så det begynner å bli litt bedre og jeg gleder meg til å vise den til dere forhåpentligvis i morgen. 

Mamma filmet også når jeg tok den, så jeg lurer på om dere vil se videoen? Eller er ikke det interessant i det heletatt? Jeg har lyst å filme litt andre videoer denne helgen også, men det må være noen hvor jeg bare sitter rett foran kamera, da jeg dessverre ikke har autofokus. Har dere noen tips til videoer dere vil se, eller syns er spennende? Jeg tar i mot alle forslag med åpne armer! Ha en super helg alle sammen ♥ 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 01.03.2016 kl. 17:30

JEG GRÅT, JEG FØLTE OG JEG FORTALTE

I dag gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Jeg gråt, jeg følte og jeg fortalte. Jeg fortalte mamma og pappa hva som er vanskelig. Og vet dere hva? Jeg er så forbanna stolt. Stolt over meg selv. Jeg har aldri vært en person som er flink til å snakke med andre om følelsene mine, men det er noe jeg alltid har ønsket å gjøre. Når man sitter med en storm inni seg er det ingenting som hjelper mer en å fortelle. Hvertfall ikke for meg.  

Jeg har gått til bup en god stund nå, og mye av tiden har vi snakket om det som er vanskelig for meg og forberedt hva jeg skal si til mamma og pappa. Jeg har gruet meg innmari mye fordi jeg har vært redd for å bli misforstått, men jeg vil at de skal vite og i dag fortalte jeg dem litt. Det er fortsatt mer jeg må fortelle, men jeg må ta det steg for steg. Det er ikke lett å fortelle menneskene du er mest glad i at du har det vondt, eller hvorfor du har det vondt. 

Jeg er evig takknemlig for at jeg har to så fantastiske og unike foreldre. Det kan ikke være lett å forstå meg når jeg ikke forteller. Jeg har alltid ønsket at de skal se ting fra mitt perspektiv, og forstå, men i dag innså jeg at jeg kanskje bør se det litt fra deres perspektiv også. 

Jeg føler meg ti kilo lettere. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits