• 23.07.2015 kl. 20:15

BUCKET LIST

Dra på backpackingtur - Meg og noen venninner har allerede planlagt at vi skal dra på tur sammen. Jeg elsker tanken på å bare reise rundt med en sekk på ryggen å oppleve nye steder og kulturer. 

Hjelpe mennesker - Meg og mamma har vel snakket om dette i noen år. Vi har lyst til å dra net til et fattig land i noen måneder for å hjelpe til med frivillighetsarbeid. 
Noe innen mote - Som de fleste vet, så er jeg veldig glad i mote. Drømmen er å en dag lage min egen kles kolleksjon og jobbe med noe innen mote. 
Tatoveringer - Jeg ELSKER tatoveringer. Tatoveringer med mening, som forteller hvem jeg er som person. Jeg skal aldri ta en tatovering bare fordi den er fin, men fordi den symboliserer noe for meg. Jeg har store planer allerede. 
Skrive en bok - Er ikke så mye mer å si på dette punktet. Å skrive en bok har lenge vært en drøm.

Ri på en elefant - Hvem har ikke lyst til å ri på en elefant? Det virker som en utrolig gøy opplevelse. 

Se the script live - Jeg elsker the script!! Å se de live er en listen drøm som må gjøres for jeg dør. 

Redde et liv - Trenger jeg å si noe mer?

Være alene i utlandet - Nei, da mener jeg ikke Sverige eller Danmark.. 

Cochella - Denne er jeg ganske sikker på at jeg ikke er alene om. Jeg hadde ikke hørt om festivalen før alle la ut bilder og videoer fra den i år. Festival antrekkene, musikken og stemningen. åhhh
Hoppe i fallskjerm - Jeg har alltid hatt lyst til å prøve det, men jeg tror aldri jeg hadde turd. Derfor står dette på bucket listen min, fordi jeg tror (og håper) at jeg kan klare det med litt ekstra mot. 

Svømme med delfiner - Igjen, hvem vil ikke svømme med delfiner? 

Bo i utlandet - Det jeg aller helst vil er jo å bo i et eksotisk land med palmetrær og krystallklart vann, men vi får se.
 • 23.07.2015 kl. 12:52

OUTFIT; TRENCHCOAT

trenchcoat fra cubus, topp fra bikbok, bukse fra monki, sko fra nike

Jeg syns det er så vanskelig å starte disse innleggene. Jeg har ikke egentlig noe spesielt å fortelle så da tenker jeg at det er bedre og heller la være å skrive noe under antrekksbildene enn å skrive en halvhjertet tekst. Xx

 • 22.07.2015 kl. 22:10

Sneak peek

Hele antrekket kommer imorgen! Xx

 • 22.07.2015 kl. 21:59

9 from instagram


Mine siste bilder fra instagram! Jeg er virkelig avhengig av den appen. Poster 1-2 bilder daglig (om ikke fler), så følg meg gjerne for oftere oppdateringer. Jeg er også veldig glad i å finne inspo på instagram, så legg gjerne igjen instagram navnene deres så skal jeg ta en titt. :)  

 • 21.07.2015 kl. 18:22

TODAYS OUTFITKåpe fra ginatricot, t-skjorte fra sheinside, bukse fra ginatricot, sko fra nike

 

 

 • 16.07.2015 kl. 14:09

FAV BIKINI


Jeg kjøpte denne bikinien på hm før jeg dro til spania, og jeg elsker den! Er den ikke fin? Jeg kommer til å bruke den mye i sommer hvis det blir bra nok vær.

Jeg var ute å spiste på Fridays med Siri og Erica igår. Jeg har ikke sett de på lenge så det var kjempe koselig. Vi hadde en del å snakke om, så jeg kom ikke hjem før sent i går kveld. <3 Planen idag er å få tatt noen antrekksbilder, fikse ny header og bare slappe av. Vi har litt sol ute idag, så kan godt hende jeg tar meg en liten tur ut. Vi snakkes! 

 

 

 • 14.07.2015 kl. 12:59

Kimono


kimono fra boohoo, topp fra bikbok, levis 501 fra batoko, sko fra bianco

 • 14.07.2015 kl. 02:03

A place where I can feel lost

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Hvor skal jeg starte? Jeg har stirret på denne skjermen i minst femten minutter nå, men fortsatt ikke klart å få ut noen ord. Jeg har noe på hjertet. Jeg har noe jeg vil si, men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal sette ord på det uten å høres ut som jeg er helt gal. 

Livet er en berg -og dalbane. Noen ganger går det oppover mens andre ganger går det nedover. Akkurat nå er jeg et sted i midten, men jeg kan falle ned når som helst. Det er så mye jeg ønsker å gjøre, ting jeg vil oppleve og ting jeg vil si som jeg ikke har muligheten til. Jeg vil leve. Jeg vil kjenne vinden i fjeset når jeg går ut døren. På en måte så føler jeg at verden venter på meg, uansett hvor dumt det høres ut. Jeg føler det er meningen at jeg skal være et annet sted. Jeg vil hjelpe og bidra, men er låst til skolebenken i fire år til. Det knyter seg i magen når jeg skriver det, og klumpen i halsen blir bare større og større. Jeg får lyst til å gråte. Jeg hater skolen mer enn alt på jord. Det er noe jeg tror mange ungdommer er enig i, men jeg føler jeg at mitt hat for skolen er på en annen måte. Jeg er redd for skolen, på samme måte som jeg er redd for mørket og redd for å møte nye mennesker. 

Det er rart hvordan jeg kan le og smile, mens med en gang lysene slukkes er jeg der igjen - i sengen min med tårer som renner ned over kinnene mine mens jeg stirrer ut i mørket. Jeg føler jeg ikke hører hjemme her. Jeg har så reiselyst. Jeg trenger å oppleve noe nytt for å forstå livet. Jeg vil dra et sted hvor jeg kan føle meg helt fortapt. For jeg tror på nettopp det, at man ikke finner seg selv før man har mistet seg helt. Det er en vondt følelse som ikke kan beskrives.

Jeg er så sliten. Sliten av å være her, sliten av å tenke på hvor mye jeg ikke vil være her. Det er 34 dager igjen til skolestart, og bare tanken gjør at jeg får lyst å forsvinne. Folk tar meg ikke seriøst når jeg sier jeg vil vekk, og det forstår jeg godt. Men jeg tror det er vanskelig for folk å forstå hvor mye jeg faktisk mener det jeg sier. Alt jeg ønsker er å bare forsvinne for en liten stund. Føle meg litt fortapt før jeg finner ut hvem jeg egentlig er. <3

" I don't want to learn in a classroom anymore. I want to travel and talk to people and learn that way. I want to learn as I go, gathering knowledge and not being rigorously tested on it. I don't want to lose passion in the things I like because of the worry of exams. I want to be fuelled by snippets of knowledge I gain from people and be inquisitive. School has stolen my passion for the things I'm interested in and I hate it for that."

-Anonymous

 • 12.07.2015 kl. 02:37

Fri som en fugl

Jeg får ikke sove, men for engangs skyld så gjør det ingenting. Akkurat nå er det helt greit å stirre i det hvite taket. Jeg kjenner følelsen av frihet. Det er den følelsen jeg alltid får når jeg kommer ut hit, på hytten. Jeg legger fra meg alt jeg har av bekymringer, stress og tanker. Vinden som uler utenfor vinduet får meg til å smile. Det er rart å tenke på hvor mye liv det er der ute. Fugler, insekter og så utrolig mye mer. Det er helt fantastisk.

Jeg har pakket meg godt inn i dynen, med snytepapiret i ene hånden. Forkjølet tror jeg, men akkurat nå gjør det ingenting. Det er ingenting som plager meg nå, ikke engang edderkoppen som henger nede ved sengekanten eller pappa som snorker i naborommet.

Jeg tenker på fuglene som synger så fint om morgenen. Jeg gleder meg til å våkne. En dag skal jeg være like fri som dem.

God natt.

 • 10.07.2015 kl. 13:14

OUTFIT


Genser fra sheinside, bukse fra new look, sko fra nike 

 

 • 09.07.2015 kl. 01:09

Å BLI KJENT MED NYE MENNESKERÅ møte nye mennesker er vanskelig, og jeg er sikker på at mangen kjenner seg igjen. Noen ber meg om å bare hoppe i det, men så enkelt er det ikke for meg. Å møte nye mennesker innebærer så utrolig mye mer. Det er en utfordring. Jeg får en klump i magen som vokser jo mer jeg tenker på det. Jeg får panikk og en enorm hodepine. Jeg forbereder hva jeg skal si, hvordan jeg skal gå, hva jeg skal gjøre og alt blir bare unaturlig. Jeg klarer ikke å være meg selv rundt nye mennesker og det er et stort problem for jeg vil jo selvølgelig ikke framstå som en person jeg ikke er. Jeg får meldinger av folk som spør om å være med meg, men jeg har blitt veldig flink til å utsette og til slutt blir det aldri noe av. Jeg er redd for å si nei, og det er så kjipt å alltid være den som avlyser eller utsetter. Folk som ønsker å bli kjent med meg, men så skyver jeg dem bare bort. Jeg føler meg så liten og dum. 

Jeg blir så utrolig frustrert, spesielt når det er personer jeg virkelig ønsker å bli kjent med. Men ting skal visst ikke være lett, haha! Det var dagens "rett fra hjerte" innlegg. Måtte bare få det ut. :) God natt. 

 • 08.07.2015 kl. 22:36

BROOKLYN

Genser fra bikbok, shorts fra Levis, sko fra Nike • 08.07.2015 kl. 13:38

INNKJØP

New shoes from Nike - shorts from hmJeg fant disse Nike skoene endelig i min størrelse nede på kjøpesenteret i Spania. Har letet etter de lenge, men de har alltid vært utsolgt. Jeg får aldri nok av sko, og disse er både hvite og gode å gå i. En stk fornøyd Marika! 

Senere i dag blir det VG-lista sammen med Violeta og Mari. Vi drar kanskje ut for å spise når konserten er ferdig, men vi må se det litt an. Antrekksbilder skal jeg også få tatt før jeg drar, men de tror jeg ikke jeg får postet før i morgen så jeg forhåndspubliserer et annet antrekk som kommer litt senere. Vi snakkes senere! 

 • 07.07.2015 kl. 19:31

DON'T LET THE WORLD TRANSFORM YOU

Genser fra sheinside, skjorte fra ginatricot, bukse fra bikbok, sko fra nike

Dagens antrekk! Jeg dro til byen med Mari i tolv tiden idag og kom hjem for litt siden. Vi gjorde ikke så mye spennende, bare så litt i butikker og spiste pizza på Venezia. Også var jeg på starbucks for første gang, haha. Har alltid hørt folk snakke om det og legge ut bilder av starbucks koppene sine, men jeg har aldri giddet å prøve det ut selv før idag. En kort oppsummering av dagen min. Jeg har ikke så mye på hjertet idag, så vi får heller snakkes imorgen. Skal ta bilder av mine siste innkjøp. Har vurdert video også siden jeg har kjøpt veldig mye siden sist, men jeg må tenke litt på det. Er ikke helt fan av å snakke til kamera. 

 • 06.07.2015 kl. 20:08

Dagens antrekk

*


Jakke fra hm, topp og bukse fra bikbok, sko fra nike

 

 

 • 06.07.2015 kl. 17:13

summer vacation

 

 (Følg meg gjerne på instagram. Der oppdaterer jeg mye oftere. @marikabentzen)

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her på bloggen. Jeg må si at jeg har savnet det noe helt enormt, men jeg har ikke hatt motivasjonen på plass. Nå er det endelig sommerferie, og jeg kom hjem fra Spania natt til søndag. Hadde en utrolig fin tur sammen med bestvenninnen min, og gleder meg masse til neste reise som er til Riga i slutten av juli. Kjenner jeg virkelig trengte denne sommerferien nå. Å vite at jeg ikke skal på skolen før litt over en måned er virkelig verdens beste følelse! Bare av å tenke på det gjør at jeg føler meg ti kilo lettere. 

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits