• 31.08.2014 kl. 20:50

Jeg vokser

For noen år siden likte jeg ikke det jeg så i speilet. Jeg likte ikke hvordan jeg så ut eller hvordan kroppen min var. Jeg ble mobbet når jeg var yngre fordi jeg var så tynn, og det gjorde at jeg rett og slett syns det var vanskelig å godta meg selv. Dette gjorde noe med meg som fikk meg til å føle meg usikker på meg selv og jeg tror det er en stor del av grunnen til at jeg fortsatt er usikker og sjenert den dag idag. Jeg følte lenge at jeg ikke var verdt like mye som alle andre og at jeg ikke fortjente å være glad. Det var helt vanlig for meg, og jeg tenkte at alle hadde det på samme måte.

Dette problemet ble enda verre da jeg begynte på ungdomsskolen i fjor sommer. Noen dager var jeg så sliten og lei at jeg ikke kom meg på skolen, og ofte kom jeg med unnskyldninger til mamma og pappa om at jeg følte meg dårlig, og var syk. Jeg gjorde hva som helst for å ikke snakke om det. Jeg klarte ikke, og klarer fortsatt ikke å åpne meg for folk.

Men heldigvis lærte jeg meg å se framover, og ikke bry meg om de andre som ikke likte hvem jeg var. Jeg lærte meg å være fornøyd med hvordan jeg så ut. Greit nok, jeg har langt ifra det vakreste utseendet, men jeg er ikke stygg heller. Alle er fine på sin egen måte, er det ikke det dem sier? Det er altfor mange idag som sliter med å godta seg selv. Det er utrolig trist, men samtidig så skjønner jeg det godt. I dagens samfunn er det jo et enormt press, som påvirker hvordan mange ser på seg selv. Det dårlige selvbildet henger fortsatt litt igjen, men troen på meg selv vokser sammen med meg, og drømmene mine. 

 • 31.08.2014 kl. 17:00

Antrekk

"Don't lose who you are, in the blur of the stars"Skjorte cubus / shorts levis 501 / ringer ginatricot / sko bianco

Har ikke så mye å fortelle dere, så vi får heller snakkes i kveld.

Q hva syns dere?

 • 30.08.2014 kl. 20:13

Sminken jeg bruker


Jeg har skrevet Lash øyenbryns gele, fordi jeg liker å bruke den for å rette brynene, men det er egentlig for vippe extentions!! Hehe.


Dette er sminken jeg bruker! Beklager så mye for dårlige bilder, men jeg måtte skynde meg å ta de før kameraet gikk tom for strøm. Er det noe dere lurer på så er det bare til å spørre ;-) 

Q Hva syns dere? 

 • 29.08.2014 kl. 23:01

UKENS BLOGG

Hei vakre lesere! 

Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på "ukens blogg" hvor en, eller to av dere kan vinne ett innlegg med bilder fra bloggen deres, hvorfor jeg liker den, og selvfølgelig en link med bloggadressen! Vinneren trekkes neste fredag. 

Det dere må gjøre for å delta er å like facebooksiden min HER (link).


MELD DEG PÅ! 

 • 29.08.2014 kl. 21:35

navy blue and gold


Jakke fra bikbok / Genser fra vero moda / skjørt pieces / solbriller ray ban / sko ?

Beklager så masse for at jeg ikke har fått oppdatert dere tidligere idag, jeg har dessverre ikke hatt tilgang til pcen. MEN jeg fikk tatt noen outfit bilder da, og det er vel bedre at de kommer litt sent, enn at de ikke kom i det hele tatt, ikke sant? 

Begynner å bli litt lei streiken nå, så jeg håper det blir skolestart igjen på mandag. Føles helt feil og si jeg savner skolen, men jeg gjør faktisk det nå. Trenger og komme inn i rutiner igjen, og få døgnrytmen på plass. Treningene begynner hvertfall igjen etter helgen, og jeg gleder meg sinnsykt mye. Skal forresten bli dansetrener også nå, sammen med to andre - noe som kommer til å bli både spennende og kanskje litt utfordrene også! 

Q Hva syns dere om antrekket? 

 • 28.08.2014 kl. 13:55

all grey

Har ikke orket å ta på meg sminke idag, så jeg får vel bare beklage mitt usminkede fjes, hehe.


topp fra shana / skjørt fra cubus / ringer fra bikbok og ginatricot 

Har ingen planer idag, så tenker jeg bare skal slappe av, se litt på tv, rydde litt og forhåndsskrive noen innlegg for de dagene jeg vet jeg er opptatt, og kanskje ikke rekker å blogge. 

Jeg er forresten på jakt etter ny linse til en av kameraene mine. Kanskje det er noen av dere som har noen gode tips? Jeg bruker canon 1100D og Nikon D3000. Jeg ønsker meg en linse som gir "blurry" bakgrunn på bildene mine, og gjerne litt bedre kvalitet. Jeg er heller ikke noe god innen kamerainstillinger, så kanskje en linse som funker bra på auto.

Ellers vil jeg bare gratulere min kjære venninne Lene med dagen idag. Jeg er super glad i deg 

Q Likte dere antrekket? 

 

 • 27.08.2014 kl. 18:51

BLACK SHOES


her | 2 her | 3 her | 4 her | 5 her | 6 her | 7 her | 8 her | 9 her | 10 her | 11 her | 12 her


Jeg får aldri nok av sko. Over kan dere se mine favoritter fra boozt.comJeg kunne så inderlig ønske at jeg bare kunne klikket alle sammen hjem i posten, men sånn er det dessverre ikke.

Sko samlingen min blir bare større og større, og neste gang tror jeg at det blir et par med sandaler som skal bestilles. -Sandaler er vel kanskje ikke det beste innkjøpet nå som høsten og vinteren nærmer seg, men jeg kan heller la vær å bruke de på de aller kaldeste dagene.

Q Likte dere skoene?

 

 • 27.08.2014 kl. 16:36

weheartit

Noe jeg virkelig elsker er å klikke meg innom weheartit og drømme meg gjennom de inspirerende bildene enten når jeg våkner, eller rett før jeg skal legge meg om kvelden. Følg meg på weheartit her - legg gjerne igjen ditt weheartit brukernavn i kommentarfeltet, også skal jeg followe deg.

Idag har meg og pappa vært en tur på hytten for å fiske litt. 24 grader og sol slår aldri feil. Jeg elsker å være på hytten. Det er favorittplassen min. En plass hvor jeg kan være meg selv uten å tenke på hvordan jeg ser ut, eller hva jeg går med. Et sted hvor jeg kan legg alle tanker og hendelser bak meg, hvor jeg ikke trenger å bekymre meg for noe, og et sted hvor jeg er trygg. Åh, det er så herlig. 
 

Q Noen av dere som liker å drømme dere gjennom inspirasjonen på weheartit? 

 • 27.08.2014 kl. 11:12

Hvitt, grått og svart

Hatt ? / cardigan, topp og bukse bikbok / sko converse

Q Liker dere antrekket? 

 • 25.08.2014 kl. 22:10

-

Var en ganske vanskelig avgjørelse og ta, men nå er jeg tilbake på blogg.no. I noen måneder har jeg blogget på marikabentzen.com og selv om jeg følte det var mer profesjonelt og mer seriøst, så det ikke noe for meg. Jeg skal blogge masse framover, og kommer til å oppdatere dere daglig! For dere som ikke har lest bloggen min før, så blogger jeg om mote og hverdag.

Jeg har sinnsykt mye motivasjon nå. Både innen blogging, skole og trening. Og det skal utnyttes så godt som mulig! Virkelig. 

Q Kommer du til å følge bloggen min videre? 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12773207/?claim=egxxg8rudst">Follow my blog with Bloglovin</a>

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits