• 26.09.2014 kl. 19:55

LIVET SMILER

Nå er det altfor lenge siden sist. Jeg har hatt en liten pause fra bloggingen, men merket etter bare noen dager at jeg bare ville sitte meg ned foran dataskjermen og skrive noe til dere. Sånn ble det altså ikke, haha. Jeg valgte å ta en litt lenger pause denne gangen, bare for å ikke blogge i noen dager og så miste motivasjonen igjen, noe som hender alt for ofte. Men nå tror -og håper jeg at bloggingen kommer til å bli bra framover, jeg skal iallefall prøve mitt aller beste. 

Høsten er her, det er kaldere i luften og jeg vasser i blader når jeg går til bussen om morgenen. Ååh, eg har det sinnsykt bra! Tror dette er en fin tid å starte med bloggingen etter den pausen jeg har hatt. Jeg har savnet å ta antrekksbilder til dere, og fortelle dere hva jeg har på hjertet. 

Uten om det har har jeg vel ikke gjort noe spennende siden sist. Dagene går for det meste til skole, treninger, slappe av med venner, lekser og konfirmasjons forbredelser. Kjenner jeg har det veldig bra for tiden, og alt er bare helt supert. Jeg gleder meg til å blogge framover, vi får bare se hvor lenge denne motivasjonen holder, haha. Men ja, jeg har det bra og jeg håper dere har det på akkurat samme måten. Det er virkelig noe jeg unner hver og en av dere. 

Livet smiler.Tee Vero Moda / pants cubus / shoes Nike air max


 • 21.09.2014 kl. 19:15

.
 • 08.09.2014 kl. 20:05

Ukens blogg - vinner

Det var mange fine blogger påmeldt i ukens blogg, så jeg valgte ut 2 favoritter. 

AIDANA

Adiana sin blogg er bare helt fantastisk. Jeg elsker bildene, antrekkene og designet, og selvfølgelig jenten! Syns alle burde ta en titt HER.

ISELINN


Jeg kan vel si akkurat det samme om denne jenten! Bildene og designet er sååå fint. Bloggen finner dere HER

Leser dere noen av disse bloggene? 


 • 07.09.2014 kl. 13:30

påminnelse

Ville bare kjapt minne dere på ukens blogg. Trekker vinneren i kveld! Dere kan melde dere på i DETTE innlegget. 

 

 • 06.09.2014 kl. 23:21

Favorittstedet mitt

God kveld! Sitter i sofaen på hytten med et teppe pakket godt rundt meg, og skal straks gjøre meg klar til å lyse krabber, faktisk.

 

Dagen idag har vært så fin. Vi stod opp tidlig og satte turen mot hytten så snart vi var klar, og siden det har vi bare slappet av, fisket og kost oss! Som jeg har sagt før så eelsker jeg å være på hytten, jeg trives så sinnsykt godt her. Føler meg så fri, og det er så lett å bare legge alle tanker og bekymringer bak seg. Dette er definitivt favorittstedet mitt.

 

Men jeg får vel komme meg av gårde nå, også snakkes vi imorgen med en litt bedre oppdatering.

 

 

 • 06.09.2014 kl. 00:24

Nothing new

ENDELIG helg. Har dere hatt en fin uke? Her har det ikke skjedd noe nytt siden sist, annet enn skole, trening og en pakke i posten som jeg viser dere når jeg har tid. Har gått ganske greit på skolen denne første "ordentlige" uken, og jeg har troen på at det vil fortsette sånn. 

På torsdag var det årets første dansetrening. Vi brukte vel mye tid på å bare snakke og planlegge sesongen, men fikk også gått litt gjennom noen dansetrinn, og jeg kan nesten ikke vente til vi begynner for real. Er så giraaa! På mandag blir min første dag som dansetrener sammen med Hanne og Erica også, noe jeg gleder meg skikkelig til. Tror det kan bli en spennende og fin utfordring for meg. 

Men nå skal jeg ikke plage dere med altfor mye unødvendig snakk om alt og ingenting, så vi får snakkes imorgen, OM vi ikke drar på hytten. Da blir det iallefall å sove der fra lørdag til søndag. God helg fine lesere!! 

IMG_5355

Q har dere noen planer for helgen? 

 • 03.09.2014 kl. 18:31

Antrekk augustSiden jeg ikke har noe å fortelle dere idag, fant jeg fram antrekkene mine fra august. Trodde virkelig jeg hadde mange fler, hehe, men det betyr vel bare at jeg bør bli litt flinkere, og ta antrekksbilder oftere. 

Q hvilket antrekk likte dere best?

 • 02.09.2014 kl. 18:49

Antrekk

Skinnjakke, belte og topp fra bikbok / bukse fra bershka

Q hva syns dere?

Follow on Bloglovin

 • 02.09.2014 kl. 15:44

Jeg har farget håret!

Vet dere hva jeg gjorde igår? Jeg farget håret, igjen.. Det vises ikke så godt på bildene og det er heller ikke så veldig stor forskjell i virkeligheten, men jeg har hvertfall farget det askeblondt. Er veldig fornøyd med fargen, og tror nok det blir en stund til jeg farger det igjen. Har farget håret alfor mye i det siste, så nå får det holde, hehe! 

Ellers har jeg hatt en grei skoledag idag. Vi sluttet litt før ett, så det var ikke lang dag, noe som er greit i og med at det er første skoledag. Eller nesten iallefall. Antrekksbilder kommer litt senere, så vi snakkes! 

Q liker du den nye fargen på håret mitt? 

 Follow on Bloglovin

 • 01.09.2014 kl. 16:32

Something newskjorte fra carlings / bukse fra ginatricot

Tusen takk for de fine tilbakemeldingene på gårsdagens innlegg. Dere er så gode 

Meg og mamma tok oss en liten tur bort på senteret idag og jeg fikk kjøpt meg litt nytt. Buksen dere ser på bildet over må være en av de beste buksene i universet, haha! Jeg har den i blå også, og den sitter helt perfekt. Modellen heter forresten "Molly" om noen skulle lure. 

Imorgen er det skole igjen, streiken er over. Jeg kunne godt tenkt meg en uke til med fri, men har lengtet etter rutiner og døgnrytme en stund nå, så det skal bli godt å finne tilbake til det. -Men nå skal jeg legge meg ned på sofaen og se en episode med home & away, så vi snakkes litt senere! 

Hva syns dere om innkjøpene? 

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits