• 21.09.2015 kl. 17:16

BLACK JACKETMandag, igjen. Jeg begynner å like mandagene. Dagen i dag har egentlig vært kjempefin og bedre skal den bli. Meg, Leah og pappa sitter i bilen nå på vei til fjelltur. Jeg fant ut at null nett hjemme betød at jeg måtte ta pcen med i bilen for å få postet et innlegg til dere. Så her sitter jeg. Kameraet er med og bilder kommer snarest mulig! 

Jeg ble kjempeglad for å høre at så mange av dere likte videoen jeg postet med svarene på spørsmålsrunden. Det ga meg masse motivasjon til å lage nye videoer! Siden jeg ikke har nett her hos pappa så tenkte jeg at jeg kan bruke denne uken til å filme. Er det noen videoønsker dere har? En lookbook kommer neste uke.Marika
 • 19.09.2015 kl. 20:00

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! (VIDEO)

Her er videoen jeg lovte dere! Jeg har jobbet med denne videoen i flere timer nå. Har bare brukt imovie to ganger før, så det ble en liten utfordring - i tillegg til at alle videoklippene slettet seg selv og jeg brukte rundt en time på å finne ut hvordan jeg skulle gjennopprette de. Også irriterer det meg at videoen ble så dårlig kvalitet, følte den var mye bedre da jeg redigerte i imovie. 

Jeg er veldig fokjølet og våknet uten stemme idag, så beklager hvis det ble litt dårlig lyd. Også lurer jeg på om det er noen av dere som har et ønske til en video jeg skal filme neste gang? Jeg har lyst å begynne med en video i uken hvis jeg har tid til det. 
Så min første video folkens, hva syns dere?  • 19.09.2015 kl. 00:12

BLACK DRESSKjole fra Shein

Idag samlet jeg alle jentene hjemme hos meg for en liten jentekveld. Jeg hadde bursdag for litt over en måned siden, men fikk aldri tid til å feire så da ble det heller en jentekveld. Er alt for lenge siden sist. Jeg elsker å bare ha alle jentene sammen mens vi snakker om alt og ingenting. Så en vellykket kveld har det definitivt vært. Vi snakkes kanskje imorgen. Marika

 • 17.09.2015 kl. 21:16

SNAPSHOTS


Noen bilder fra de siste ukene. Marika

 • 16.09.2015 kl. 16:12

BITCH I'M FABULOUS

Jeg sitter her i mørket på rommet mitt og stiller meg selv spørsmålet; hvem er jeg? Jeg har tenkt mye på det i det siste, men jeg har egentlig ikke helt klart å gi meg selv et svar.  Hvordan er jeg som person, hvilken stil skal jeg ha, hvordan vil jeg at andre skal opfatte meg, hva er det jeg kan og ikke kan gjøre? Det er så mange spørsmål uten svar. Jeg stiller meg det spørsmålet ofte og jeg hater at jeg aldri kan svare på det. Isteden for å prøve å finne ut hvem jeg er selv, så prøver jeg å være den personen alle andre vil at jeg skal være. Hvorfor? Nei, si det. Jeg aner ikke, men jeg vet at altfor mange ungdommer har det sånn. Jeg syns det er dumt at denne "selvtilliten" har så stor makt over en person at den kan bestemme hva du kan - og ikke kan gjøre. Det blir jo helt feil. Vi er ca. 7 milliarder mennesker i verden, men likevel bruker vi tid på å imponere folk som ikke engang liker oss, folk vi ikke liker selv engang. Det er så rart. Av alle de 7 milliardene, er det mennesker som er akkurat som meg og deg, men vi legger ikke merke til det, fordi vi er for opptatt med å bry oss om hva andre rundt oss gjør og tenker. 

Jeg lurer på hvordan det hadde vært hvis alle verdens mennesker måtte gå med bind for øynene i bare en eneste dag, ville vi da vært mer selvsikker? For hvor mange ganger har du ikke stått i speilet å fortalt deg selv 'jeg ser helt jævlig ut'?  Hvor ofte finner du ikke noe feil med deg selv, som du føler alle andre legger merke til? De dagene da alt med deg bare er feil, feil, feil. Jeg tror vi alle har de dagene, men tenker vi noen ganger på det positive? I steden for å alltid leite etter det negative, kanskje vi skal begynne å tenke på de positive tingene ved oss selv?

Bitch, I'm fabulous. 

 • 15.09.2015 kl. 13:55

SPØRSMÅLSRUNDE


Ask me anything! Jeg vet ikke hvor lenge siden det er jeg har hatt den spørsmålsrunde, så jeg tenkte jeg skulle kjøre på og svare på video! Er det noe dere lurer på? 


 • 13.09.2015 kl. 20:50

Noe mer


Nå er det ikke så veldig lenge til jeg er ferdig på ungdomsskolen. Det friker meg ut, for jeg aner ikke hva jeg skal gjøre til neste år. Vidergående sier de fleste, men jeg? Jeg tror helt ærlig at jeg ikke klarer å gå på skole neste år. Jeg slilter så vanvittig med dette året allerede og jeg har såvidt begynt. Jeg har egentlig mistet litt håpet, for dette er ikke sånn jeg ønsker å ha det. Jeg er dritt lei av å våkne hver dag og føle meg helt tom og ødelagt. Jeg er dritt lei av å gå rundt å føle at det er noe mer for meg, noe annet, uten å kunne finne ut hva. 

Dette har plaget meg veldig mye de siste ukene. Jeg blir så frustrert av å ikke vite, samtidig som alle rundt meg har sine meninger om dette og jeg ikke vil skuffe noen. Men igjen, så er jeg nødt å tenke på hva som er best for meg. Jeg har tenkt veldig mye på det i det siste - om jeg skal begynne på vgs neste år eller ikke. Jeg har hørt mye på hva andre rundt meg mener, og selvfølgelig bør jeg jo gå vidergående, men sannheten er at jeg ikke klarer det. Skolen suger all livsgnisten ut av meg, og jeg orker ikke mer. 

Jeg føler jeg trenger å finne ut hvem jeg er før jeg fortsetter videre med livet mitt. Jeg trenger litt tid til å puste og bare finne ut hva jeg lever for og jeg vet at skolen står i veien for det. Det er kanskje tidlig å tenke på slikt allerede, men jeg må ta valget i mars, så det er kanskje ikke så tidlig allikevel. Kanskje er jeg helt ute på ville veier og høres ut som den idioten som vurderer å droppe første året på vgs, men jeg føler, i hvertfall nå, at det hadde vært det mest riktige. 

X

Marika

 • 13.09.2015 kl. 14:35

#CITYGIRLSMeg og vio i byn på onsdag. X

Marika


 • 12.09.2015 kl. 12:39

BERGEN AT NIGHT
I går kveld fant meg og mamma ut at vi ikke orket å ligge på sofaen hele kvelden, og jeg visste at det var kulturnatt i byn så vi tok turen dit. Da vi kom til byn bestemte vi oss for å ta fløibanen istedenfor - noe jeg ikke har gjort på noen år. Vi gikk ned igjen og det var en kjempefin tur. Jeg kjenner at jeg må bli flinkere til å komme meg ut litt oftere, for det gjør virkelig noe med humøret. Gårsdagen var en helt fantastisk dag! Vi snakkes. 

X

Marika

 • 11.09.2015 kl. 15:15

DAYDREAM BELIEVER

I dag var hele klassen på tur opp veten. Siden det endelig er fint vær i bergen, bestemte læreren vår at vi skulle utnytte det best mulig, så i dag ble det fjelltur! Veldig koselig faktisk. Elsker å gå turer, men gjør det altfor sjeldent. Dette har virkelig vært en fin dag.  I morgen drar meg og familien ut på hytten for å være der til søndag. Jeg gleder meg. Hytten er en av de få stedene hvor jeg virkelig føler meg hjemme og lykkelig. Vi snakkes når jeg har tid, legger vekk bloggen i helgen - men har forhåndspublisert noen innlegg for å holde dere oppdatert. 

X

Marika

 • 10.09.2015 kl. 15:41

#OOTD
I igår hadde jeg på meg trenchcoat og bukse fra bikbok, genser fra hm, sko fra nike og veske fra cropp

Follow

 • 09.09.2015 kl. 20:19

#FOOD
Noen andre enn meg som blir sulten av å se på bildene over? Meg, Amalie, Violeta og Mari tok oss en tur til byn etter skolen i dag. Vi bestemte oss for å spise på Egon hvor de hadde utrolig god mat. Jeg pleier alltid å ende opp på Mcdonalds når jeg sier at jeg skal ut å spise, så det var gøy å endelig prøve noe nytt! Vi tok også noen antrekksbilder og vandret litt rundt i byn. Det er alltid koselig! Nå skal jeg gå å lage noe mat. Antrekksbildene vil bli postet på bloggen imorgen. Stay tuned! Klem

Follow 

 • 03.09.2015 kl. 21:15

13 lange trappetrinn

Jeg får ikke puste. Panikkanfall. Puten er våt av tårer og svette. Selvom det allerede er helt mørkt i rommet, så virker alt så mye mørkere. Jeg sovner endelig, før jeg våkner igjen. Jeg klarer ikke å kle på meg. Klærne som jeg fant fram i går kveld ligger der, men jeg klarer ikke å ta de på meg. Jeg er trøtt, jeg har vondt og nå, skuffet. Trappene opp føles lengre en vanlig. 13 lange trappetrinn. Jeg telte. Jeg må fortelle at jeg ikke klarer å gå på skolen. At jeg ikke klarer å kle på meg. Jeg hater det. 

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits