• 25.11.2014 kl. 12:33

//

Jeg har prøvd å starte på dette innlegget både to og tre ganger, uten noe resultat. Utrolig frustrerende! Men skal prøve å få ut noen ord om de siste dagene. I helgen var jeg på konfirmant leir, det var utrolig koselig. Vi gjorde masse forskjellig, og koste oss masse. Er så deilig å kunne være rundt vennene sine uten å tenke på skole og arbeid, og heller bare slappe helt av. Vi fikk til og med se snøen for første gang i år! Jeg fikk faktisk litt tårer i øynene i bilen på veien opp. Det kan høres veldig rart ut, for hvem gråter av snø, men med favorittsangen i bakgrunnen kunne jeg ikke la være. Det var så fint. Jeg har også fått endret design nå. For meg er det veldig viktig at designet ser bra ut, så derfor bytter jeg litt ofte til jeg finner et jeg liker skikkelig godt. Tror jeg kommer til å beholde dette i en god stund. Enkelt og greit. 

Hva syns dere om det nye designet? 

 

 • 17.11.2014 kl. 15:43

DAGENS ANTREKK

Nå begynner jeg å komme meg litt inn i det igjen! Kjenner jeg har lengtet etter å blogge jevnlig, så får bare håpe jeg klarer å fortsette sånn. Har lagt merke til at jeg kanskje bør investere i et nytt kamera snart, men fram til det må jeg bare beklage for dårlig kvalitet på bildene. 

I går fikk jeg unnagjort litt skole -og bloggarbeid også gikk meg, pappa og Leah en tur. Det er lett å merke at det er høst nå, og jeg kan ikke annet enn å elske det. Høstblader, kulde, tykke vinterjakker, store skjerf og regn. Jeg liker det. Smykke fra ? / Jakke fra only / topp fra bikbok / bukse fra ginatricot / sko fra converse

Idag har jeg vært ganske opptatt. Sluttet på skolen klokken tre og tok bussen hjem til Erica, hvor jeg fortsatt er. Siden vi er dansetrenere sammen (meg, Hanne og Erica) pleier vi å være med hverandre hver mandag etter skolen og lage et opplegg for treningen. Så vi har to-tre timer å planlegge på før vi må av gårde snart. Vi snakkes imorgen!

Hva syns dere om antrekket? 


 Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 

 • 16.11.2014 kl. 11:26

NYTT FRA CHOIES

 

sponset innlegg

PANTSHERE / SWEATER HERE

Jeg fikk disse fine klærne fra choies.com - Har faktisk leitet etter en bukse som dette lenge, så denne falt i smak hos meg med en gang. Noe jeg ikke var klar over når jeg bestilte den var at det er glidelås på høyre side av buksen, silkestoff og lommer på sidene.  Men for meg var det jo bare et ekstra stort pluss, jeg hater å gå rundt uten lommer, og stoffet var bare kjempedeilig. Genseren også, jeg er kjempefornøyd med den. Elsker enkle gensere med litt detaljer på, som denne. Også likte jeg godt at den gikk innover på midten. Syns det var utrolig kult, og litt utenom det vanlige. Dere kan skjekke ut choies ved å trykke her.

Hva syns dere da?  

 • 15.11.2014 kl. 18:20

FARGET HÅRET RØDT

Mye skolearbeid, mye som skjer for tiden, mange tanker = en sliten Marika. Jeg vet egentlig ikke helt hva som har skjedd i det siste. Jeg prøver skikkelig hardt å skrive noe til dere, men det er så forbanna vanskelig. Inspirasjonen har forsvunnet skikkelig og jeg drukner i skolearbeid og travle dager. Kroppen min er så skikkelig sliten, og jeg sliter med å holde hode høyt. Kjenner jeg kunne trengt en liten pause. Jeg har så lenge vært innstilt på at jeg aldri skal være negativ til noe, men om man er positiv for lenge kommer alt det negative kastet rett i trynet til slutt. Det er iallefall sånn det føles. 

Men uansett, over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Dere har sikkert skjønt det allerede ved å lese overskriften? Jeg har farget håret rødt!! Er faktisk superfornøyd med fargen og satser på at jeg kommer til å holde det sånn en stund framover. Jeg var ganske nervøs når jeg hadde kjøpt hårfargen, men jeg tenker heller alltid at "hår er bare hår, det vokser ut igjen" og det er vel den samme tanken som strømmer gjennom hodet mitt hver gang jeg skal gjøre noe med håret mitt. Jeg bestemte meg på torsdag at jeg skulle farge det, også kjøpte vi hårfargen på fredag. Så jeg bestemmer meg alltid ganske brått, og nøler ikke med å gjennomføre det heller. Nå er jeg spent, hva syns dere om den nye hårfargen? 

 

 • 09.11.2014 kl. 16:54

091114


følg @marikabentzen på instagram for oftere oppdateringer.

Jeg har null peiling på hva jeg skal skrive. Jeg har så lyst til å være en god blogger, som kommer med gode innlegg og bilder hver dag. Men blogglysten forsvant vel med sollyset. 

 • 05.11.2014 kl. 14:53

OUTFITJeg har ikke rukket å ta bilder til dere idag, så det blir en liten throwback outfit. Jeg savner sommeren så innmari mye, men elsker høsten så det er egentlig ganske greit. Beklager for et ikke så veldig "positivt" innlegg igår, men som sagt er dette min dagbok, og jeg bruker den til å skrive om alt og ingenting. Jeg er utrolig sliten for tiden, både på grunn av skolearbeid, men også fordi det er en del som har skjedd i det siste. 

Idag har jeg vært på byvandring med klassen i byen, det var veldig deilig å gjøre noe litt annet enn å sitte med hodet i bøkene og lære ting som vi ikke har bruk for. Jeg vil også si tusen takk til dere som fortsatt leser bloggen og kommer med fine tilbakemeldinger. Jeg blir så glad, dere aner ikke! Håper virkelig dere skjønner hvor mye tilbakemeldingene deres betyr for meg, for det er mye. Jeg setter så stor pris på hver og en av dere. 

kyss og klem

 

 • 04.11.2014 kl. 19:49

SÅ FORBANNA SLITENJeg er så ufattelig sliten for tiden. Sliten, trøtt og egentlig ganske tom for ord. 

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits