• 31.12.2014 kl. 11:39

NEW YEAR´S RECAP LIST

Jeg fant denne listen på bloggen til Kenza, og fant ut at jeg ville gjøre det samme. Såå here you go: 

Beskriv året med tre ord.
Svar: Trist, fint & utfordrende

Beste kjøpet?
Svar: Uff, det er vanskelig, men jeg tror det må bli denne macbooken som je gkjøpte for noen dager siden.

Hvilke sanger vil minne deg på 2014?
Svar: Mange sanger!! Men jeg tror de sangene som vil minne meg mest om 2014 må være "A drop in the ocean - ron pope", "If you could see me now - The script" og mange andre sanger som jeg ikke kommer på for øyeblikket. Kan kanskje lage et "2014 in songs" innlegg? Vi får se. 

Hvem har du vært mest med?
Svar: Familien såklart, og mine nærmeste venner. 

Hvor har du reist i 2014?
Svar: Jeg har ikke reist så mye dette året. I januar var jeg i London med Sanne & pappa, og i sommerferien var jeg i Tyrkia med mamma, leah og noen andre som vi reiste med. Utenom det har vi reist på  mange hytteturer. Hva var din største tabbe i 2014?
Svar: Jeg kan ikke komme på noen store tabber dette året. Men det er vel mange ting jeg angrer på, som å si nei til å være med folk etc. 

Hva ser du på som de største hendelsene dette året?
Svar: ehmm.. At klump i halsen innlegget mitt ble så godt tatt imot. Jeg kommer aldri til å glemme at jeg skrev det innlegget og alle de gode tilbakemeldingene jeg fikk! Londonturen er også en stor hendelse for meg dette året, jeg hadde så lyst til å shoppe i London, og så tok pappa oss med. Det er noe jeg ikke glemmer :-)

Har du blitt bedre på/til noe?
Svar: Jeg har blitt bedre til å tenke mer postiv. Å leve i øyeblikket. Jeg har også blitt mye mindre sjenert, noe som jeg er ufattelig glad for! 


 Hva var ekstra dårligt med året?
Svar: Alle har vel sine nedturer, og jeg var ikke helt på topp i begynnelsen av året. Jeg gikk gjennom mye, og alt var bare ganske vanskelig egentlig. Men det er sånn jeg prøver å legge bak meg, og bare glemme for alltid. 

Hva var ekstra bra med året?
Svar: Alle feriene, nye mennesker, tilbringe mye tid med familien, at jeg ble friskere. -Har alt i alt vært et veldig lærerikt år. 

Har du blitt kjent med noen nye mennesker?
Svar: Ikke så mange, siden jeg ikke er en veldig utadvent person. Men jeg har selvfølgelig blitt kjent med noen fine folk! 

Gjorde du noe i 2014 som du aldri har gjort før?
Svar: Ikke noe jeg kommer på, utenom min første Londontur. 

Var det noe/noen som gjorde deg veldig glad?
Svar: Familie & venner. Hva var din største suksess på jobb i 2014?
Svar: Jobben min er jo dansetrener, i tillegg til at jeg ser på skolen som jobb. Dansetrener har jeg ikke vært så lenge, så det har ikke skjedd så mye der. Men på skolen gjør jeg det mye bedre, og jeg kan vel kalle det en suksess for meg selv? 

Største framgang i det private livet?
Svar: At jeg har vokst som person. Jeg har jobbet hardt for å bli kvitt angsten, og jeg klarte å overvinne den. Jeg er faktisk skikkelig stolt av meg selv! :-) 

Hvem har du savnet?
Svar: Jeg har alt av familie & venner rundt meg, men det er klart at jeg savner de ofte likevel. 

Hvilke tanker har du om 2015?
Svar: Jeg skal jobbe hardt, og bli en enda sterkere person. Jeg har også lyst å oppleve fler ting en jeg har gjort i 2014. -Det vil si at jeg må lære meg å spare penger. Haha. 

Tror du 2015 kommer til å bli like bra?
Svar: Jeg tror det kommer til å bli bedre. 

Hva kommer du til å savne fra 2014?
Svar: Ingenting som jeg kommer på. 

Hva ønsker du at du hadde gjort mer av?
Svar: Jeg kunne ønske jeg hadde blitt kjent med fler folk, og opplevd fler ting.

Hva brukte du mest penger på?
Svar: Mat....

Og til slutt; planene for 2015?
Svar: Jeg tar det som det kommer. Men som sagt så har jeg lyst til å oppleve masse nytt!

Hva sier du til deg selv for 2015?
Svar: Ta vare på personene rundt deg, sett pris på hver eneste dag, og ta ting som det kommer!! 

GODT NYTTÅR!! Jeg ønsker dere alle det beste.

 

 • 30.12.2014 kl. 16:53

NEW COAT / HAPPY BIRTHDAYHa-ha-ha. Måtte du kjøpe ny jakke, Marika? Virkelig?? Å, joda. Jeg kjøpte, som dere sikkert forstod, en ny jakke/kåpe igår. Jeg har sett på den lenge, men aldri vært helt sikker på om jeg skulle kjøpe den eller ikke. Da jeg var innom senteret i går kveld, kunne jeg ikke la vær å kikke på den igjen, og da var den nedsatt til 199!! Da er det vel lov å bruke litt penger? Teknisk sett brukte jeg ikke mine penger på den, men pengene på gavekortet fra julenissen. Tusen takk, nissen 
 Nå, om 15 min får vi besök av farmor & Johnny som kommer hit for å spise taco. Det blir kos! Så vi snakkes imorgen. Jeg har forhåndspublisert et innlegg til dere, i tilfelle jeg ikke rekker å blogge imorgen. Kameraet blir selvfølgelig med til tanten min på nyttårsaften, så det kommer bilder!

Jeg vil også gratulerere verdens beste person, pappa, med dagen idag! Jeg er mer en takknemlig for at jeg har en så god, ærlig og «kul» person i livet mitt!! Du har lært meg å sette pris på de ordentlige verdiene i livet, og jeg er uendelig glad i deg. Hurra!! :-) 
 • 29.12.2014 kl. 19:06

NYE SANDALER

Hei og hopp! Jeg sitter for øyeblikket i bilen å blogger med delt internett fra telefonen. Plutselig bestemte nettet seg hjemme for å ikke funke lenger, og jeg har ikke 3G på telefonen heller hjemme, så da kunne jeg likegodt ta bloggingen på vei til senteret, haha. Vi er på vei bort for å bytte noen julegaver, siden det ikke blir så god tid til det imorgen. 

Sandalene over fikk jeg av pappa for ikke så lenge siden, og jeg tenkte bare å vise dere bilde av de! nei, det er ikke birkenstock (?), men de funker bra for meg! Sinnsykt bra faktisk, haha, jeg elsker å ha noen sko å vandre rundt i hjemme i stuen, så disse blir brukt fram til sommeren når jeg heller skal bruke de til lette sommerkjoler ute. Snakker om sommeren, jeg har allerede startet nedtelling på telefonen min. Kjenner jeg savner sommeren ufattelig mye. Jeg skal ikke drømme meg bort, hva syns dere om sandalene? 

 

 • 29.12.2014 kl. 11:53

PHOTOBOOTH-de obligatoriske photobooth bildene, sammen med min vakreste Siri-

08:00: Alarmen til Amalie ringer, og sånn fortsetter det hvert femtende minutt til klokken ti. Så da stod vi opp! Gjett om det var irriterende da, haha. Alle var så lat at vi ikke orket å slå den av, og svaret Amalie brukte til forsvar var "jeg trenger god tid til å våkne" Haha, håpløst. Dagen igår gikk til filmtitting og skravling, derfor fikk jeg ikke oppdatert dere senere på kvelden. Jeg syns det er viktigere å prioritere litt andre ting en bare bloggen av og til, så jeg skal ikke beklage meg.

Vi hadde en kjempekoselig kveld igår, og vi skravlet til langt på natt. Jenter, vet dere. Lenge etter de andre hadde sovnet fikk jeg latterkrampe, er ikke det typisk? Så jeg sovnet ikke før i 4 tiden dessverre. Trøtt som jeg er, skal meg, Amalie og Siri snart bort på senteret og få byttet noen julegaver samt litt andre ting som må gjøres. Senere kommer også pappa og henter meg, så får vi kjøpt den nye kameralinsen. Gjett om jeg gleder meg! Bloggmotivasjonen er virkelig på topp for øyeblikket, og jeg har bare lyst å gjøre bloggingen bedre og bedre. Det skal vi vel klare, eller? Mye av motivasjonen kommer fra dere, gode mennesker. Jeg hadde ikke orket å blogge om jeg ikke hadde fått litt tilbakemeldinger på det jeg driver med, så det er jeg evig takknemlig for! Jeg kan vel si at jeg har verdens beste "hobby"

Nei, nå skal jeg ikke skrive mer. Går heller for å gjøre meg klar til en liten sentertur! Vi snakkes senere, og denne gangen lover jeg!

 

 • 28.12.2014 kl. 12:49

28th OF DECEMBER


-some inspo from tumblr, follow me here-

God "morgen". Hvordan har dere det? 

Jeg våknet for en halvtime siden, og skal snart gjøre meg klar for dagen. Snøen er fortsatt ute, og jeg krysser fingrene for noen fine antrekksbilder! Senere drar jeg mest sannsynlig til Siri for å overnatte der sammen med malla. Jeg tar med kameraet og pcen så jeg får oppdatert dere litt senere i kveld også. 

Jeg holder fortsatt på med å lære meg denne macbooken, og det er et par ting jeg ikke skjønner. -Hvis jeg redigerer et bilde i photoscape eller picasa, hvorfor kommer ikke redigeringen inn i iphoto da? argh, det irriterer meg grønt, for jeg vil endre skrift i photoscape, og redigere selve bildet i iphoto, men det går jo ikke?? Haha, jeg vet ikke om det bare er jeg som er dum, eller om det faktisk ikke er mulig, men om noen av dere vet noe om det hadde jeg ikke sagt nei til hjelp.. hehe.

Nei, vi snakkes senere! Klem

 • 27.12.2014 kl. 16:33

IT´S MINEEndelig er jeg eieren av en macbook! Dere aner ikke hvor lenge jeg har hatt lyst på en, haha. Jeg holder fortsatt på å lære meg litt om programmene, men jeg tror det kommer ganske kjapt. Grunnen til at jeg ville ha en macbook er fordi jeg har hørt mye bra om de, og jeg trengte et litt bedre redigeringsprogram for videoer. Så om jeg klarer å lære meg imovie, så kommer det garantert litt fler videoer på bloggen. 

Idag har jeg vært ute å akt med Leah og pappa. Det var kjempekos! Er altfor lenge siden jeg har akt nå, så det var gøy å være litt barn igjen. Planen idag var egentlig å vise dere julegavene jeg fikk, men siden det er en del ting jeg skal bytte vil jeg heller vente litt med det. Det kommer ihvertfall i løpet av uken! 

God helg 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1463291975"

 • 26.12.2014 kl. 14:22

IT'S FINALLY SNOWING

Himmelen åpnet seg i natt, endelig. Nå er det allerede et tykt lag med snø ute, og jeg kan nesten ikke vente til jeg får akt senere i kveld, eller imorgen. Det er jo tross alt ganske gøy, eller??

Nå har vi nettopp åpnet julegavene som vi har fått fra pappa sin side. Jeg er utrolig fornøyd med alle julegavene jeg har fått i år, og kunne virkelig ikke spurt om noe mer. <3 Vi skal snart bort til farmor å spise god middag sammen med tante, fetter og kusiner. Det blir nok skikkelig koselig! Jeg gleder meg.

Jeg holder på å forberede meg til 2015. Er det bare jeg som stresser litt med to do listen? Haha, jeg har så mye som skjer framover og jeg føler jeg har utrolig mye jeg trenger å gjøre før nyåret. Men jeg får bare ta det som det kommer! Imorgen blir det innkjøp av ny datamaskin (hvis jeg er heldig, haha), og om ikke lenge skal jeg også få kjøpt meg en 50mm linse til kameraet mitt, så da satser jeg på bedre bilder. Om det er noen som vet noen andre enda bedre linser, for antrekks bilder etc, så tar jeg gjerne imot tips!

 • 25.12.2014 kl. 13:48

CHRISTMAS EVE


Sanne, meg og mamma

Hadde dere en fin feiring igår?? Vi var hos mormor & morfar allerede klokken halv 3. Vi så litt på julefilmer før vi spiste god middag i fem tiden. Jeg har virkelig lengtet etter den julemiddagen altsåå. -Fy søren så godt det er med pinnekjøtt!! Etter vi hadde spist gjorde vi klart med dessert, hadde quiz og spilte heads up. Vi bestemte oss å legge vekk alt av telefoner, og bare fokusere på dagen, og hverandre. Vi åpnet også pakker litt senere på kvelden, og jeg er kjempefornøyd med alt jeg fikk! Kommer til å vise det i et innlegg etter vi har feiret julaften imorgen hos pappa, så får jeg vist alt sammen samtidig. 

Jeg håper dere koste dere masse igår, og tok godt vare på hverandre. Husk at det ikke er alle som får feiret jul, eller har noen å feire det med ♥ Nå går turen snart opp til mormor & morfar igjen, hvor vi skal spise god middag og kose oss. Ha en fin dag, også snakkes vi kanskje senere. 

 • 24.12.2014 kl. 14:01

MERRY CHRISTMAS

dagens detaljer

Jeg ville bare titte innom for å ønske dere en GOD jul!! Ta godt vare på deres nære & kjære, og kos dere masse. Vi snakkes vel imorgen eller senere i kveld.

 • 23.12.2014 kl. 15:36

LATEST BUY

fra ginatricot

Klarte ikke å gå ut av butikken igår uten å ta med meg denne fine cardiganen. Jeg har vel fem, om ikke seks cardigans fra før av, men det er noe jeg aldri får nok av! De kan jo brukes til alt. Denne tenkte jeg å bare bruke utenpå julekjolen min imorgen, for å holde varmen, haha. Jeg er alltid en av de som fryser ihjel på julaften, så da er det en enkel løsning. 

Jeg kom nettopp hjem fra butikken, og nå skal vi straks til pappa. Siden vi ikke får feiret jul med han imorgen skal vi kose oss sammen med han idag. Jeg håper julestemningen kommer idag altså, for en jul uten julestemning er egentlig ikke så veldig gøy. Ikke fra min side ihvertfall! Jeg ønsker alle dere vakre lesere en GOD jul, og et fantastisk nyttår! ♥ Dere hører sikkert fra meg imorgen, om jeg ikke er for opptatt. 

 • 23.12.2014 kl. 00:57

"JEG ER REDD"

Bloggen er min dagbok, og et sted jeg bruker til å få ut tankene mine. Og nå er en sånn stund, hvor jeg har mye på hjertet og trenger å skrive det ned. For jeg er sliten. Jeg er lei. Jeg har blitt mye bedre. Mye, mye bedre faktisk, men det vil alltid være en del av meg som ikke tør. Nye mennesker, nye steder og nye opplevelser. -Det er så vanskelig for meg, og det er ikke noe jeg ønsker selv, men det er tankene mine som styrer alt. Hele tiden, hver dag, hvert minutt må jeg høre på tankene mine som forteller meg hva jeg skal gjøre, hva jeg skal føle. Og jeg er mer en redd for at ting brått skal snu tilbake til sånn det var for noen måneder siden.

Det er slitsomt, ufattelig slitsomt å være meg. Jeg må veldig ofte si nei til å være med folk, og det er rett og slett bare fordi jeg ikke tør. Jeg er redd for store folkemengder, fordi jeg føler jeg har så mye mindre makt en alle andre, jeg føler meg innestengt. Jeg er redd for mørket, fordi jeg ikke vet hva som gjemmer seg i det. Jeg er redd for å være redd. Jeg går rundt å bekymrer meg for hver eneste minste ting, og er alltid redd for hva folk skal si om meg. Det er verdens teiteste ting, for jeg skal ikke bry meg om hva andre sier, eller syns. Men jeg gjør det allikevel. Gir det mening? Nei. 

De siste ukene har det vært mye fram og tilbake i hodet mitt. Tanker, glede, sorg, hat, stort savn og så altfor mye mer. Jeg klarer ikke helt å sette ord på hva som foregår, eller hva jeg føler, men jeg vet det tapper meg for energi. Nå har jeg heldigvis en hel dag imorgen, så jeg kan få fyllt opp energitanken på før julaften. Så har jeg noe å se fram til hvertfall. Tusen takk for at dere lar meg dele disse tankene, uten å klage ♥ 

 • 22.12.2014 kl. 13:45

COZYGod formiddag! Jeg tar snart turen bort på senteret med Amalie og kjøper noen siste julegaver. Kom på igår at jeg hadde glemt noen (kriise) så da får jeg ta det nå i siste liten. Jeg tar ikke med eg kameraet, siden det er ganske slitsomt å bære på, men om det fortsatt er lys å se ute når jeg kommer hjem, så kommer det antrekksbilder! Jeg har også tenkt  ta bilder av julekjolen min idag, men som sagt får vi se om lyset vil samarbeide eller ikke. Lille julaften er allerede imorgen! Jeg tror ikke vi skal noe spesielt da, siden vi allerede har pyntet juletre og alt, men jeg skal iallefall kose meg masse. Jeg gleder meg også ekstremt mye til pinnekjøttet, gaver og julemorgenen på onsdag. Jeg syns julemorgenen er noe av det mest koselige med julen. Når vi våkner opp til snop i julesokken, morgengaver, og julefilmer  ååh, nå skal jeg slutte å drømme meg bort og heller bare være tålmodig  2 dager til!  Hva skal dere idag? 

 

 • 21.12.2014 kl. 17:30

77

Dette var en av plaggene jeg mottok fra junkyard i posten igår! Jeg er egentlig ikke noe fan av farger, men denne grønnfargen likte jeg utrolig godt. Syns den var enkel og kul, og kan brukes til mye. 

wææ, nå gleder jeg meg utrolig mye til jul og nyttår!! Jeg har sett litt julefilmer idag og igår, og pakket inn de siste gavene. Nå skal de bare deles ut til venninner, så er alt i boks! Jeg pleier å åpne venninnegaver om morgenen også gavene fra familie litt senere. Er en grei løsning for meg som er så utålmodig med gaveåpningen, haha. Det er jo bare 3 dager igjen nå. Har faktisk null julestemning for øyeblikket, men jeg får vel fortsette med julefilmene også snakkes vi imorgen. Hva syns dere om den nye genseren min?


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1463291975"

 • 20.12.2014 kl. 17:53

JUNK I POSTENHeyoooo! Jeg har vært på juleverksted hos mormor & morfar idag og jeg klarte selvfølgelig å glemme kameraet mitt der oppe.. Så typisk! Jeg får heldigvis hentet det imorgen, så det er ikke krise.Pakken min kom i posten idag også, så nå har jeg nettopp hentet den. Wii!! Jeg elsker junkyard mer en noe annet, haha neida. Men nesten ;-) er kjempefornøyd med klærne jeg mottok, så dere vil nok få se de i litt antrekk framover. Jeg fikk ikke tatt ordentlige bilder av de nå pga jeg ikke har kameraet, men dere får klare noen mobilbilder til imorgen. Hva syns dere? God helg, mine skjønne 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 • 19.12.2014 kl. 20:28

TUMBLR INSPIRATION

Jeg bruker fortsatt tumblr veldig mye, og syns det er en fantastisk inpsirasjonskilde. Jeg følger ikke så mange, siden jeg sliter litt med å finne kontoer jeg liker, og derfor lurte jeg på om dere ville legge igjen deres tumblr, eller noen andre tumblr'e dere liker? Da hadde jeg blitt super glad! Dere finner min her. 

 • 19.12.2014 kl. 15:07

CASUAL OUTFITEndelig, dagen vi alle har ventet på. Det er juleferie folkens!! Jeg gikk ut skoledøren idag med god samvittighet. Syns virkelig vi fortjente en ferie nå, haha. Nå er det ikke lenge igjen til jul, og jeg gleder meg. Føler ikke helt enda at det er ferie, men det kommer vel. Vi skal feire jul hos mormor og morfar i år, så det kommer til å bli veldig koselig♥ Julegavene er i boks, og nå trenger jeg bare å gi de til venner og familie. 

Dagens outfit består av: dongerijakke fra only, skjerf fra ginatricot, genser fra bikbok, bukse choies.com, sko bianco
Jeg kjørte en enkel outfit idag. Kjenner jeg trenger litt nye klær nå, så gleder meg til å motta pakken fra junkyard og kanskje få noen nye klær på julaften! Hva syns dere om antrekket? 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 

 

 • 18.12.2014 kl. 20:49

TODAYS MAKEUP

Sminken min idag er det Siri som har gjort. Jeg har vært hos henne i hele dag sammen med Malla (aka amalie). Vi har ikke gjort annet en å se på friends og sminke hverandre, som var ganske kjekt. Imorgen er det juleferie dere!! Jeg gleder meg innmari mye og kan nesten ikke vente til julaften. Der ser dere, julestemningen kom! Er det for tidlig å ønske dere en god jul?? Isåfall sier jeg GOD JUL til dere alle, vakre, gode leserne mine. Vi snakkes imorgen :-) hva syns dere om sminken?

 • 17.12.2014 kl. 20:17

WISHLIST

Det irriterer meg grønt at jeg ikke får hvit bakgrunn på alle bildene, men jeg skal prøve å lære meg det til neste gang. Jeg er ikke så veldig erfaren med bilderedigering, haha. 

Over kan dere se ønskelisten min. Jeg har plukket ut noen ting jeg ønsker meg. Ikke bare til jul, men sånn generelt. Adidas sekken bestilte jeg rett etter jeg lagde denne collagen faktisk! Det må vel være lov til kjøpe en liten gave til seg selv også, eller? Jeg digger sekken, og valgte den i blå rett og slett fordi jeg elsker fargen. Så nå er kameralinsen det jeg ønsker meg mest. Jeg har sagt at jeg ønsker meg en 50mm linse, siden jeg har hørt at de funker bra til antrekksbilder. Men om det er noen som vet om noen bedre linser, så hadde jeg blitt super happy om dere ville komme med tips!! 

Hva er deres nr 1 på ønskelisten?


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 • 17.12.2014 kl. 17:11

NEW SWEATER: LES RUES DE PARIS


I love this new sweater from bikbok. 
 
Hei og hopp!  Har dere hatt en fin onsdag? Jeg har vært på julegudstjeneste med klassen, som var utrolig koselig. Etter det dro meg og Amalie litt rundt på senteret imens vi ventet på bussen. Jeg fikk dratt med meg en genser hjem, som jeg har sett på mange ganger før. Har ønsket meg denne genseren lenge, og fikk endelig kjøpt den. Syns den er veldig classy og fin, og den kan vel brukes til det meste? 

Nå blir det baking av kakemenn sammen med min søster og pappa, også holder jeg på med å lage et innlegg med ønskelisten min. Og vet dere hva? Jeg har faktisk blogget hver dag i 9 dager. Blogg motivasjonen er helt på topp, og dere er grunnen! Jeg blir så utrolig glad når jeg ser lesertallet stiger og dere kommer med masse fine tilbakemeldinger ♥ Tusen hjertelig takk


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 

 • 16.12.2014 kl. 21:52

SMÅ INNKJØPDisse munnsprayene fra bikbok er helt genial. Jeg fant meg også en kortholder som var litt "finere" en mange andre jeg har sett på før. Jeg kjøpte i tillegg et helt enkelt smykke og en ring, som dere vil få se nærmere senere.Heyooo! Åssen går det? Jeg skrev faktisk et innlegg tidligere idag, med antrekksbilder og alt, men jeg slettet det kort tide etterpå fordi jeg ikke var helt fornøyd. Perfeksjonist sier dere? haha. Kom hjem for ikke lenge siden etter litt julegavehopping med pappa og søstrene mine. Jeg er endelig ferdig med alle julegavene, og julen nærmer seg med stormskritt. Julestemningen kommer litt etter litt, og jeg gleder meg masse til 2015. Tror det kommer til å bli et dødsbra år! 

Over ser dere litt småting jeg dro med meg hjem fra senteret idag. Når jeg først har penger kan jeg virkelig ikke la de ligge.. Noe som er ganske kjipt i grunn, men jeg har iallefall blitt flinkere til å bruke pengene på ting jeg trenger eller har ønsket meg lenge. Og flinkere skal jeg nok bli! Er dere i gang med juleshoppingen? 

 

 • 15.12.2014 kl. 18:35

OMBRE HAIR
Altså... Jeg tror jeg har en alvorlig avhengighet av å farge håret. Jeg har hatt rødt hår, blondt, mellomblondt, mørkebrunt, blått også har jeg hatt ombre en gang før, og det på bare 1-2 år! Men som jeg har sagt før, så er jeg vel i den fasen hvor jeg liker å eksperimentere litt å finne ut hva som kler meg best. Nå er planene å la den naturlige hårfargen vokse ut, også stripe det sånn som jeg hadde da jeg var litt mindre. Så ombre var bare et alternativ sånn at jeg skulle slippe å farge etterveksten. Jeg tenker å lage et "hårhistorie" innlegg i løpet av denne uken om det kunne vært interessant? Jeg syns selv det er morsomt med sånne innlegg. Men deree, hva syns dere om håret? 

 • 15.12.2014 kl. 13:57

NEW HAIR; SNEAK PEEK

Jeg sitter på skolen og venter på at pappa skal hente meg. Vi fikk gå tidligere idag siden læreren ikke kom. Såå derfor tenkte jeg å vise dere en liten sneek peak på den nye hårfargen min som jeg fortalte dere om igår! Jeg er helt greit fornøyd og har ikke planer om å gjøre noe mer med håret på en stund. Vi får se hvor lenge jeg holder med den påstanden, haha.

Jeg gikk for en ómbre look igjen. Bedre bilder kommer selvfølgelig når jeg er hjemme! Jeg skal også handle litt på junkyard senere idag, så kanskje jeg viser dere hva jeg bestiller :-) Vi snakkes senere!

 • 14.12.2014 kl. 17:42

SNAPSHOTSEtt par snapshots fra dagen. Vi stod opp tidlig idag for å sjekke hvordan det stod til med hytten før vi dro på Sartor senter for å kikke litt. Uheldigvis trodde vi senteret åpnet 12, men der tok vi feil. Vi satt i bilen i nesten to timer å ventet, noe som var nokså kjedelig. Etter en stund på senteret kjørte vi hjem igjen og nå sitter jeg her å slapper av. Hjemturen var skikkelig ekkel, fy flate. Her i bergen er det enormt mye vind og regn nå, og vi måtte over 2 broer på vei hjem. Dere kan tenke dere! Jeg trodde seriøst vi skulle fly over gjerdet i løpet av det neste sekundet. Det fikk meg til å tenke over livet, haha. Neida. Joda. 

Jeg sitter faktisk med hårfarge i nå, og må straks hoppe i dusjen. Hva jeg har gjort med håret nå skal dere få se imorgen! Dere har vel merket at jeg farger det veldig ofte? Ja, vi kan vel bare si jeg er i den fasen nå hvor jeg liker å eksperimentere litt og finne ut hva jeg kler best. Jeg tenkte jeg kanskje skulle lage et innlegg med "hårhistorien" min? Kanskje jeg gjør det også imorgen! 

Har dere hatt en fin helg? ♥ 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 • 13.12.2014 kl. 23:35

MIN JULEKALENDER

Dette er det jeg har fått i julekalenderen hittil. Jeg har kalenderen fra kicks som jeg faktisk er ganske fornøyd med! Jeg ser nå at jeg har glemt å ta bilder av et par ting som jeg også har fått i kalenderen, men jeg kan vise dere flere bilder når det nærmer seg jul. Tenk dere at det bare er 11 dager igjen til jul! Jeg kjenner at jeg begynner å glede meg mer og mer nå som snøen har kommet. Jeg sa før idag at jeg var usikker på hvor lenge snøen ville holde, men nå ser det faktisk ut som at den har lagt seg! Endelig. 

Hvilken julekalender har dere i år da? 


 • 13.12.2014 kl. 17:31

DAGENS ANTREKK

wow så blek jeg så ut på disse bildene. Skal ikke klage på at det er redigeringen som har gjort det sånn, for jeg har faktisk ikke redigert bildene noe særlig, haha. Jeg får vel bare innse at brunfargen fra i sommer dessverre er borte.  Ellers har vi vært på butikken idag og handlet inn lørdagskos. Og  vet dere hva?? Det begynte å snø idag! Er veldig usikker på om det kommer til å fortsette, men nok en gang krysser jeg fingrene. 

Igår satt jeg i over to timer å kikket på junkyard sin nettside. Jeg har funnet meg masse klær jeg skal bestille når jeg får penger i løpet av uken. Så da kan jeg krysse av julegave til meg selv på listen min, haha neida. Joda. Hva syns dere forresten om dagens antrekk da? Jeg kjørte det helt enkelt idag siden vi bare skulle en liten tur på butikken. Er helt forelsket i de nye, enkle, adidas t-skjortene vi fikk av mamma når hun kom hjem fra syden. Jacket from bikbok / tee from adidas / jeans from ginatricot / shoes from skoringenHva er planene deres idag da? Ha en FIN lørdagskveld kjære lesere 

 • 12.12.2014 kl. 21:44

BLVCK


Genser fra bikbok / bukse fra choies.com / sko fra skoringen / ringer fra ginatricot/bikbok

GOD FREDAGSKVELD flotte lesere ♥ Hvordan går det?

Vi har nettopp kommet inn døren etter en tur bort til farmor. Vi så begynnelsen av idol der borte (farmor er nesten naboen vår) og nå sitter vi her hjemme klar til å se hvem som vinner. Hvem heier dere på da? Jeg må si jeg heier på Jørn. Syns begge finalistene er flinke, men jeg føler han synger mer sånn musikk som passer til  2014... Om det går an å si det, haha.  

Imorgen tenkte jeg å vise dere hva jeg har fått i julekalenderen så langt. Tenk det er bare tolv dager igjen til jul!! 12 DAGER liksom. Synes desember går altfor fort, og jeg har ikke en eneste følelse av julestemning enda. Det er egentlig ganske kjipt, men jeg krysser fingrene for at snøen kommer snart og at jeg vil få litt julestemning.


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen


 • 12.12.2014 kl. 17:40

NEW SHOESEller nye og nye.. Jeg fikk disse skoene for en stund siden fra mormor og morfar, men har glemt å vise de til dere. De er vel en etterligning av nike force 1, men jeg digger dem! Jeg syns det er så greit å ha ett par helt hvite, enkle sko sko som ikke er converse. Disse kan jeg bruke til alt, og de er faktisk ikke så vond å gå i heller. 

Nå sitter jeg i sofaen og har nettopp spist middag. Tar snart turen bort til farmor sammen med søstrene mine. Vi skal være der til Idol er ferdig, så jeg regner med det blir en veldig koselig kveld. Jeg kommer også til å legge ut dagens antrekk litt senere i kveld, så hold dere oppdatert! God helg mine vakre lesere ♥ 


 Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 • 11.12.2014 kl. 15:54

#RYGGENTILPELSDet skjærer i ørene mine når jeg hører ordet pelsdyroppdrett. Jeg ser daglig flere mennesker vandre rundt med SVEA jakkene sine. Og det gjør meg så trist at folk ikke skjønner hva de egentlig går med. For hva ligger egentlig bak disse pelsjakkene? Jo, dyre tortur. 

Jeg har sett videoer om hvordan de driver med pelsdyroppdrett og hvordan de lager pelsjakkene som er så populær idag. Og det gjør meg så ufattelig trist at vi, i 2014 fortsatt holder på sånn. Hvor mange ganger må dette tas opp i media før det blir forbud mot pelsoppdrett i Norge? Jeg syns rett og slett at dette blir for gale. Jeg kommer aldri i hele mitt liv, til å kjøpe noe med ekte pels. Det kan jeg si med hånden på hjertet.

 http://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/MDUP11001814/09-12-2014

Jeg blir så sint!! Er det mulig. På tirsdag viste programmet Brennpunkt en episode som handlet om pels. Over kan dere se bilder fra videoen, sammen med en link. Jeg oppfordrer dere alle til å se den, for det ga meg virkelig et helt annet syn på pelsdyroppdrett. Jeg har alltid vært imot ekte pels, men at det var så gale? Nei, det visste jeg ikke. Jeg kjenner jeg får vondt i hele kroppen. Gi disse stakkars dyrene litt fred. 

Jeg vil oppfordre dere alle til å snu #ryggentilpels og bidra til å få en stopp på dette: 

1. Ta et bilde av deg selv hvor du står med ryggen til eller på andre måter viser tydelig at du tar avstand fra pelsdyroppdrett.

2. Post og tagg bildet på Instagram, Facebook og/eller Twitter med hashtaggen #ryggentilpels
og oppfordre dine følgere til å gjøre det samme. Bruk også gjerne bildet som profilbilde.  

Nå håper jeg virkelig vi klarer å bekjempe denne kampen, og at det blir slutt på alle pelsdyrdiskusjonene. Om dere har litt tid til overs kan dere skrive under her og gi din signatur til pelsdyrene 

 

 • 10.12.2014 kl. 19:21

TODAY'S OUTFIT

God ettermiddag  I dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg dro ikke på skolen siden jeg ikke var helt i form, men siden jeg ble bedre etterhvert dro jeg bort på nr1 fitness med mamma og Amalie for å jobbe på et danseproskjekt. Jeg kan sikkert fortelle mer om det senere engang.

Cardigan from bikbok / t shirt from adidas / jeans from ginatricot / shoes from nike

Nå har jeg nettopp spist taco, og har planer om å bare slappe av litt med bloggarbeid og friends resten av kvelden. Jeg har også funnet ut at jeg skal selge den ene speilrefleksen min, sånn at jeg får kjøpt bedre linse. Da kan jeg love dere bedre kvalitet på bildene!

 • 09.12.2014 kl. 16:22

WHAT A WEATHER

Det drittværet altså... Sitter for øyeblikket å ser på Siri få på seg vippeextentions, mens jeg hører på stormen utenfor. Dere skulle sett oss på veien bort fra busstoppet, jeg er helt sikker på at dere ville fått dere en god latter! Vi var nødt til å løpe inn på Kiwi å vente der litt før vi fortsatte å gå, i håp om at det ville roe seg litt, men været er vel ikke helt på vår side idag..

Jeg tok vippeextentions forrige uke, og Siri ville også ha det, så jeg ble bare med henne. Jeg er kjempefornøyd med vippene mine, og føler meg mye penere med de på faktisk! Jeg kan godt vise dere bilder om dere ønsker?

Ellers idag var jeg med mamma en tur ut. Vi kjøpte litt julepynt på europris før vi gikk bort på IKEA for å handle inn pepperkakedeig. Også tok vi selvfølgelig den obligatoriske hotdogen der borte. Er ikke bare meg som elsker IKEA sine hot dogs, vel? Haha. Planen idag var å ta antrekksbilder, men jeg hadde ingen til å hjelpe meg, i tillegg til at jeg hadde vært nødt til å klamre meg fast i gjerdet om jeg hadde satt foten min ut, haha. Men det kommer så snart jeg har tid!! Ha en fin dag fine lesere 

 

 • 08.12.2014 kl. 18:01

I'M NICE BUT PEOPLE HAPPEN

Herregud, de derre menneskene ass. Er det noe som irriterer meg mer enn alt annet, så er det mennesker. Det er noen som virkelig ikke vet hvordan de skal ta hensyn til andre, og respektere folkene rundt dem. Det gjør meg så utrolig irritert, haha. Så idag tenkte jeg å lage et litt annerledes innlegg med bare noen av tingene som irriterer meg blant mennesker. 

Folk som absolutt skal først inn på bussen. Hvor vanskelig kan det være å vente et par sekunder? Jeg står ofte rett foran døren til bussen når jeg skal på skolen om morgenen, men så er det alltid en som skal dytte meg vekk for å komme seg inn først. Små skoleelever kan jeg skjønne er litt ivrig, men voksne mennesker seriøst? 

Røyking inni busstoppet. Respektløst. Jeg har ingenting imot det om du ønsker å røyke, men kan ikke du gå litt unna? Jeg går på en skole hvor det går mange små barn som står på busstoppet, og da syns jeg ikke det er greit å stå midt i folkemengden av barn med en røyk i hånden. I tillegg til at det lukter drit er det jo farlig for barn å bare puste inn litt av røyken også. Jeg har snakket til flere av disse folkene, men alt jeg får tilbake er et surt tryne. 

Folk som stirrer. Greit, jeg har sett det nå altså! Noe jeg virkelig ikke kan fordra er folk som stirrer, om du lurer på noe kan du ikke heller bare spørre? Slutt å stirre ihvertfall. 

Personer som tror de er så mye bedre enn andre. Det sier vel egentlig alt? Jeg opplever sånne personer hver dag, og jeg er på nippet til å brekke meg. Haha, neida, men jeg kan ikke beskrive med ord hvor motbydelige sånne personer kan være. Fy flate!

Når du forteller noen en av dine største hemmeligheter, og de forteller den videre. Det er ikke greit! Jeg har nettopp åpnet meg for deg og fortalt meg noe som jeg ikke har fortalt noen andre før, også er reaksjonen din å si det videre? Da kan du like godt bare forsvinne langt vekk.  

Gamle folk som tror at alle unge er drittunger. Det er faktisk noe jeg har lagt godt merke til. Gamle personer som ser stygt på meg eller vennene mine, og tror at vi kommer for å lage bråk. Det irriterer meg grenseløst, for sånn er det virkelig ikke. 

Jeg håper det ikke bare er meg som lar meg irritere av sånt! Det er så utrolig mye mer jeg kunne tilført på denne listen, så kanskje jeg lager en del 2. Vi får se ♥ Noe dere kjenner dere igjen i?

 

 

 • 08.12.2014 kl. 00:36

SOM FØR

Jeg sitter her og aner ikke hva jeg skal skrive. Hodet mitt er bare et stort rot, og jeg vet ikke om jeg skal gråte eller le. Jeg har hatt en kjempekoselig dag i dag, med juleoppvisning og lysmesse, men noen ganger sier det bare stopp. Jeg er så trøtt, sliten og lei av å ha falske forhåpninger. Hele tiden tror jeg ting kommer til å funke igjen, men alt jeg får tilbake er et slag i trynet. Jeg har mattetentamen på tirsdag, og gruer meg så sinnsykt mye. I det siste har jeg ikke klart å øve noe som helst, og jeg drukner bare i spørsmål uten svar. Jeg som person har det bra, men jeg blir faktisk sliten av å smile hele tiden. Jeg trenger en liten pause, for meg selv. Hvor alt rundt meg bare forsvinner for et lite øyeblikk, og jeg kan drømme meg tilbake til sånn ting var før. For jeg savner det, så innmari mye. 

Jeg vet ikke. Hva skal jeg gjøre, hva skal jeg si, hvordan skal jeg være så veldig positiv når ting rundt meg ikke er det? Jeg føler meg 10 kilo tyngre, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg vil skrike inn i puten og slå et stort hull i veggen, men hvorfor? Det skjønner jeg ikke. Jeg vil bare at ting skal bli som før. Venner, familien og meg. Jeg blir så sliten av å savne noen, hver eneste dag. 


Det er alt jeg ønsker meg, å skru tiden tilbake. Jeg kunne ønske jeg våknet opp imorgen og alt var bra. Dessverre er det ikke så lett, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal holde ut, men jeg har vel ikke noe valg. Jeg må ikke miste motet, og legge vekk de falske forhåpningene. For innerst inne vet jeg godt at tiden ikke kan skrus tilbake, og jeg vet godt at ting ikke kommer til å bli som før. Det ser iallefall ikke sånn ut. Men faen heller, jeg skal ikke la dette ødelegge meg. 

Det ble litt sent, men jeg trengte å få ut tankene mine. God natt verdens beste lesere ♥ 

 


 • 05.12.2014 kl. 22:28

En dag

Det er jo desember for svarte! Ingen tegn til snø her i Bergen enda, så julestemningen er nok ikke helt på plass. Men jeg er utrolig glad i høsten, så det gjør meg ingenting. Jeg fikk skikkelig blogginspirasjon da jeg leste blogginnlegget til Kristin, hvor hun fortalte om alle nominasjonene hun hadde fått i vixen. For om det er noe jeg har lyst å oppnå så er det å komme langt med bloggingen, jeg har lyst å komme dit en dag. En dag. Jeg har lyst å dele hverdagen min med dere, outfits og innlegg som kommer rett fra hjertet. Men samtidig er jeg veldig interessert i å høre hva dere vil lese? For det er jo dere som skal lese det jeg skriver, og da er det viktig for meg at det er noe som interesserer dere. 

Jeg har sett at mange av de personlige innleggene har falt i smak, og det er som oftest da statistikken stiger. Men jeg har det ganske bra nå, og det blir feil å måtte presse ut noe fra hjertet, bare for å oppnå høyere statistikk. Jeg vil at dette skal være min dagbok, hvor jeg kan dele både positive og negative ting med dere. For å klare det må jeg jobbe hardere med bloggingen, og finne noen som kan ta bilder. Har slitt litt med det faktisk, for jeg er så sjenert at jeg ikke tør å stille opp foran kamera om noen andre tar bildet, og om jeg velger å gå for selvutløser føler jeg bildene blir skikkelig dårlig kvalitet på. Et stort problem, haha 

Imorgen blir det bytur med mormor, morfar og søstrene mine. Kan hende det kommer antrekksbilder, men har ikke kamera så da blir det iallefall bilder fra telefonen. Vi snakkes!! 

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits