• 26.12.2015 kl. 19:35

MY CHRISTMASGOD JUL & GODT NYTTÅR

Jeg hadde en helt fantastisk julaften på torsdag. Det var bare oss fem i år, så vi endte opp med å sitte i pysjen hele dagen. Det er noe av det koseligste jeg har vært med på, for jeg slappet av på en helt annen måte. Sminkefri og i pysjen. Det håper jeg gjentar seg flere ganger! Ellers fikk jeg veldig mye jeg har ønsket meg, og jeg er fornøyd og kjempe takknemmelig med alt jeg fikk. Jeg har lyst å filme en liten video hvor jeg viser dere noen av tingene jeg fikk, men jeg har ikke kamera med autofokus, så da er det dessverre ikke så veldig fristende - men man skal aldri si aldri.

Fem dager til nyttårsaften dere! Jeg kjenner jeg gru-gleder meg litt. Er egentlig ikke helt klar for å gi slipp på dette året helt enda, samtidig som jeg er veldig klar for 2016. Shit, tiden går fort. Hvert år pleier jeg å sette meg nyttårsforsetter men jeg har tenkt å ikke gjøre det i år, da jeg ikke orker å bli "skuffet" hvis jeg ikke klarer å oppnå de. Jeg vet ikke om det høres rart ut jeg, haha, men jeg trenger ikke å ha fler forventninger til meg selv. Det eneste målet jeg har for det neste året er å finne ut hva jeg vil etter ungdomsskolen. Uff, jeg vil ikke tenke på det engang. 

Jeg ønsker dere alle en god jul og et godt nyttår. Ta godt vare på menneskene rundt dere!
 • 12.12.2015 kl. 23:14

FØR ELLER SIDENNå er det en stund siden jeg har vært innom her. Det har ikke hendt så mye siden sist annet enn at vinteren er på vei. Jeg vet ikke om jeg liker vinteren. Den er så utrolig vakker, men samtidig så kald og mørk. Jeg kjenner det får meg til å lengte etter late dager på stranden i Spania. Dagene er lange, og skolen tar mye av tiden min, men jeg har savnet å blogge. Jeg liker at jeg har en plass hvor jeg kan skrive akkurat hva jeg vil, når jeg vil. Bloggen har blitt en del av meg de siste årene og selv om jeg alltid kan miste motivasjonen i perioder, så er det alltid her jeg ender opp igjen. 


Jeg sier ikke at jeg er tilbake på bloggen for fullt, eller kanskje jeg er det. Om neste innlegg blir publisert imorgen eller om to uker det vet jeg ikke. Jeg bare vet at jeg har savnet bloggen, jeg har savnet å ha et sted hvor det bare kan 'handle om' meg og mine ærlige tanker. Jeg jobber fortsatt med å finne meg selv, men jeg vil ha bloggen med meg på den reisen. Reisen om å finne ut hvem jeg er og hvor jeg er på vei. Tankene er overalt om dagen, men jeg krysser fingrene for at de ender opp på riktig plass. Så da snakkes vi, før eller siden.

-M

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits