• 24.04.2016 kl. 19:02

THE OPERA HOUSE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE, SOLBRILLER OG BUKSE FRA GINATRICOT / SKJORTE FRA BIKBOK / SEKK FRA HM / SKO NIKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen bilder av antrekket mitt fra gårsdagen. Da vi var i Oslo ville vi utforske mest mulig, så vi tok turen til Operahuset. Det var kjempefint der, og at det var sol og knallblå gjorde det ikke akkurat noe verre heller. Jeg har alltid hørt om forskjellige steder og gatenavn i Oslo, så det var litt spennende å faktisk se det selv, med mine egne øyne. Oslo er en helt annen by enn det jeg så for meg. Jeg digger at folkene der nede er seg selv og gjør slik de vil! 

¨¨¨
Jeg kom hjem fra Lene sin konfirmasjon for litt siden. Den var kjempefin, og jeg er superstolt over Lene! Tenk at det snart har gått et år siden jeg konfirmerte meg selv! Det er rart hvor fort tiden går. 

-M


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER. 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN

YOUTUBE - HER

 • 11.04.2016 kl. 13:49

GREEN BOMBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE FRA GINATRICOT, T-SKJORTE FRA VERO MODA, BUKSE FRA BIKBOK, SKO FRA BIANCO

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

Youtube - HER 


 

 • 29.02.2016 kl. 20:22

IVYREVEL


DRESS FROM IVYREVEL

Her har dere lørdagens antrekk -  Jeg fikk låne kjolen av Synne, og jeg elsker den! 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 25.02.2016 kl. 13:08

TRENCHCOAT


CASUAL OUTFIT
TRENCHCOAT FRA CUBUS, GENSER FRA GINATRICOT, BUKSE FRA GINATRICOT, VESKE FRA CMYK, SKO NIKE

Gårsdagens antrekk! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene fra dere på de siste innleggene mine! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg. Dere gir meg så utrolig mye mer motivasjon til å blogge og jeg elsker det jeg driver med. Jeg tenker på bloggen uansett hva jeg gjør, og jeg elsker det. Jeg er så glad for å ha en hobby hvor jeg får gjøre det jeg er mest glad i - skrive og ta bilder. Bloggen er liksom mitt sted, så jeg kan poste akkurat det jeg vil innpå her. Noen ganger er det skummelt, som det innlegge jeg postet i går, og noen ganger er det ikke annet en gøy! Tusen takk. 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen
 

 • 17.02.2016 kl. 13:47

RIPPED JEANS

LEATHER JACKET & RIPPED JEANSJakke fra cropp, genser fra vero moda, bukse fra pull & bear, sko fra bianco

Her har dere gårsdagens antrekk! Kanskje ikke det rette antrekket siden det var så innmari kaldt, men det funket. I dag har jeg bare vært hjemme. Jeg la våken i hele natt helt opphovnet i fjeset pga allergier, så det ble ikke noe særlig søvn på meg. Jeg er fortsatt litt hoven, men ser mye bedre ut enn det jeg gjorde for noen timer siden. Det var ikke et vakkert syn for å si det sånn! Haha. Jeg ønsker dere alle en fin onsdag! Vi er allerede halvveis i uken og det er bare to dager igjen til helg. Det er vel ikke bare jeg som blir motivert av den tanken? Er heldigvis ikke såå lenge igjen til viter/påskeferie nå.  Hva syns dere om antrekket? 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER.

 • 06.02.2016 kl. 12:00

HVEM INSPIRERER KLESSTILEN MIN

FASHION IS ART AND YOU ARE THE CANVAS 

Jeg elsker mote, men jeg har ikke helt funnet stilen min enda. Som de fleste jenter så føler jeg ikke at jeg har noe som helst klær, så det å planlegge et antrekk for hver dag er ikke alltid så lett. Jeg vil beskrive stilen min som casual og basic. Jeg går gjerne for de enkle plaggene også er jeg ikke så veldig glad i farger, andre en marineblå og militærgrønn. Kanskje rød innimellom også.

Jeg liker å pynte meg ved anledninger, men ellers er jeg veldig opptatt av at klærne jeg går med skal være behagelig å gå med i tillegg til å være komfortable.Hvilke klær jeg går med kommer helt an på dagshumøret mitt. Hvis jeg en dag har dårlig tid og tar på meg noe jeg ikke føler meg helt komfortabel i så kan det ødelegge mye av dagen min. Det kan være ganske slitsomt til tider, men samtidig er jeg glad for det - da slipper jeg å se ut som en slask hver dag.Jeg har mange klær jeg elsker men nesten aldri har brukt, og siden jeg aldri vært noe fan av oppmerksomhet, så jeg har vel egentlig aldri turd å komme på f.eks skolen med de klærene, selv om jeg gjerne vil bruke de. Jeg har insett nå at det er verdens dummeste tankegang og at jeg skal gå med akkurat det jeg vil, så jeg har satt det som et mål for dette året. Å kunne gå med akkurat det jeg vil, når jeg vil. Det er jo tross alt jeg som skal gå med det og jeg som skal føle meg fin og komfortabel i det.

Stilen min er litt delt føler jeg. Jeg kan ha noen dager jeg liker å kle meg litt «finere» også har jeg de dagene jeg liker å gå med litt stor bomberjakke eller en skjorte rundt livet. Jeg har vel alltid vært litt opptatt av mote og hvordan jeg kler meg, men det var først for noen år siden da jeg begynte å lese blogger at jeg skjønte at mote faktisk var et tema og en hobby.

Stilen min er ofte inspirert av andre bloggere. Anniken Jørgensen, Fanny Lyckman og Angelica blick er de som har inspirert meg mest såvidt jeg husker. Jeg digger stilen deres og elsker måten de setter sammen antrekk på. Klesstilen min er fortsatt litt ukjent for meg, men jeg finner ut av den samtidig som jeg finner ut av meg selv. Jeg tror mote kommer til å være noe jeg alltid vil ha interesse for, så jeg skal bare fortsette å utforske stilen min og se hvordan den utvikler seg. Hvem inspirerer klesstilen din? 

-MJeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 
 
Follow

 • 27.01.2016 kl. 18:08

OUTFIT OF TODAY

Jakke og veske fra cropp, genser fra vero moda, bukse fra bikbok, sko fra nike,
(Ettervekst on fleek, eller?) 
- TODAYS OUTFIT -

God ettermiddag! Hvordan har dere det? Dagen min startet med en tur på senteret sammen med Lene. Vi kikket litt i butikker og shoppet et par ting før vi satt oss ned på maccen og bare snakket litt. Vi ble også intervjuet av bt idag, så nå er jeg skikkelig spent på hvordan bildet av meg kommer til å se ut. Haha, vi var jo ikke forberedt i det hele tatt, men det var jo gøy å bli intervjuet likevel! Jeg fikk kjøpt meg masse nye treningstopper med mamma i dag også, så nå gleder jeg meg til å trene i morgen sammen med Amalie. Ha en fin dag videre dere, så snakkes vi imorgen! 

-M

 • 21.09.2015 kl. 17:16

BLACK JACKETMandag, igjen. Jeg begynner å like mandagene. Dagen i dag har egentlig vært kjempefin og bedre skal den bli. Meg, Leah og pappa sitter i bilen nå på vei til fjelltur. Jeg fant ut at null nett hjemme betød at jeg måtte ta pcen med i bilen for å få postet et innlegg til dere. Så her sitter jeg. Kameraet er med og bilder kommer snarest mulig! 

Jeg ble kjempeglad for å høre at så mange av dere likte videoen jeg postet med svarene på spørsmålsrunden. Det ga meg masse motivasjon til å lage nye videoer! Siden jeg ikke har nett her hos pappa så tenkte jeg at jeg kan bruke denne uken til å filme. Er det noen videoønsker dere har? En lookbook kommer neste uke.Marika
 • 19.09.2015 kl. 00:12

BLACK DRESSKjole fra Shein

Idag samlet jeg alle jentene hjemme hos meg for en liten jentekveld. Jeg hadde bursdag for litt over en måned siden, men fikk aldri tid til å feire så da ble det heller en jentekveld. Er alt for lenge siden sist. Jeg elsker å bare ha alle jentene sammen mens vi snakker om alt og ingenting. Så en vellykket kveld har det definitivt vært. Vi snakkes kanskje imorgen. Marika

 • 13.09.2015 kl. 14:35

#CITYGIRLSMeg og vio i byn på onsdag. X

Marika


 • 11.09.2015 kl. 15:15

DAYDREAM BELIEVER

I dag var hele klassen på tur opp veten. Siden det endelig er fint vær i bergen, bestemte læreren vår at vi skulle utnytte det best mulig, så i dag ble det fjelltur! Veldig koselig faktisk. Elsker å gå turer, men gjør det altfor sjeldent. Dette har virkelig vært en fin dag.  I morgen drar meg og familien ut på hytten for å være der til søndag. Jeg gleder meg. Hytten er en av de få stedene hvor jeg virkelig føler meg hjemme og lykkelig. Vi snakkes når jeg har tid, legger vekk bloggen i helgen - men har forhåndspublisert noen innlegg for å holde dere oppdatert. 

X

Marika

 • 10.09.2015 kl. 15:41

#OOTD
I igår hadde jeg på meg trenchcoat og bukse fra bikbok, genser fra hm, sko fra nike og veske fra cropp

Follow

 • 11.08.2015 kl. 19:43

palm trees


All I need is palm trees and a little bit of paradise. ¡Hola! 

I dag morges våknet vi til en overskyet himmel. Går det an å skrive det? Haha, jeg har satt her å tenkt på det lenge nå. Men uansett, siden det ikke var sol bestemte vi oss for å dra på marked. Jeg kjøpte meg bare en bikini, som dere helt sikkert kommer til å se i kommende innlegg denne uken. Etter markedet dro vi på stranden og la der i noen timer. Jeg sovnet faktisk mange ganger i mens jeg solte meg og hadde rare drømmer som jeg ikke husket når jeg våknet. Haha, det var en merkelig følelse.

Nå er pizzaen tatt ut av ovnen og vi når vi er ferdig å spise tror jeg vi skal ta turen bort på strandpromenaden for å se i litt butikker. Jeg koser meg her nede, og kjenner at jeg gruer meg litt til skolen neste uke. Men det skal nok gå bra, jeg er motivert til å gjøre det bra på skolen dette året. Vi snakkes imorgen. Klem 


 

 • 06.08.2015 kl. 20:34

ARMY GREENGenser fra New Yorker, bukse fra bikbok, sko fra ?

 • 05.08.2015 kl. 20:57

todays apparel


Skinnjakke fra cropp, genser fra bikbok, bukse fra pull & bear, sko fra nike

Jeg blir så irritert, for jeg sitter her og har lyst å fortelle dere om dagen min, men så kommer jeg ingen vei. Samtidig tenker jeg "hvor gøy er det for leserene mine å vite hva jeg har gjort idag?" Hvor gøy er det for dere å vite at jeg har vært hos tannlegen eller hva jeg har spist? Jeg har så lyst å ha en interessant blogg, men jeg klarer aldri å få ut de riktige ordene. Det er ikke lett å blogge om meg selv og hva jeg gjør når jeg ikke helt vet hvem jeg er enda. Da føler jeg innleggene blir så utrolig halvhjertet, og det er noe jeg selvfølgelig ikke ønsker. Målet mitt er å gjøre bloggen mer spennende og det skal jeg prøve å fokusere på framover. Jeg starter imorgen med å filme en innkjøpsvideo, så får vi se om jeg har guts nok til å poste den eller ikke, haha! Håper dere likte antrekket i hvertfall, så snakkes vi imorgen. Klem 

 • 23.07.2015 kl. 12:52

OUTFIT; TRENCHCOAT

trenchcoat fra cubus, topp fra bikbok, bukse fra monki, sko fra nike

Jeg syns det er så vanskelig å starte disse innleggene. Jeg har ikke egentlig noe spesielt å fortelle så da tenker jeg at det er bedre og heller la være å skrive noe under antrekksbildene enn å skrive en halvhjertet tekst. Xx

 • 22.07.2015 kl. 22:10

Sneak peek

Hele antrekket kommer imorgen! Xx

 • 21.07.2015 kl. 18:22

TODAYS OUTFITKåpe fra ginatricot, t-skjorte fra sheinside, bukse fra ginatricot, sko fra nike

 

 

 • 14.07.2015 kl. 12:59

Kimono


kimono fra boohoo, topp fra bikbok, levis 501 fra batoko, sko fra bianco

 • 10.07.2015 kl. 13:14

OUTFIT


Genser fra sheinside, bukse fra new look, sko fra nike 

 

 • 08.07.2015 kl. 22:36

BROOKLYN

Genser fra bikbok, shorts fra Levis, sko fra Nike • 07.07.2015 kl. 19:31

DON'T LET THE WORLD TRANSFORM YOU

Genser fra sheinside, skjorte fra ginatricot, bukse fra bikbok, sko fra nike

Dagens antrekk! Jeg dro til byen med Mari i tolv tiden idag og kom hjem for litt siden. Vi gjorde ikke så mye spennende, bare så litt i butikker og spiste pizza på Venezia. Også var jeg på starbucks for første gang, haha. Har alltid hørt folk snakke om det og legge ut bilder av starbucks koppene sine, men jeg har aldri giddet å prøve det ut selv før idag. En kort oppsummering av dagen min. Jeg har ikke så mye på hjertet idag, så vi får heller snakkes imorgen. Skal ta bilder av mine siste innkjøp. Har vurdert video også siden jeg har kjøpt veldig mye siden sist, men jeg må tenke litt på det. Er ikke helt fan av å snakke til kamera. 

 • 06.07.2015 kl. 20:08

Dagens antrekk

*


Jakke fra hm, topp og bukse fra bikbok, sko fra nike

 

 

 • 10.01.2015 kl. 14:33

OUTFIT 100115

-jeans from ginatricot, tee from bikbok, shirt from carlings, backpack from primark-

Hei lovelies! hvordan går det? Jeg drar snart av sted for å få nye vippe extentions. Har hatt det en del ganger nå, og er veldig fornøyd! Kanskje jeg skulle lagd et "fordeler & ulemper med vippe extentions" innlegg, haha. Kreativt. Men uansett, jeg syns det er så deilig å slippe å bruke tid på mascara om morgenen, i tillegg til at jeg ikke "tåler" vanlig mascara heller, så da er vipper en fin løsning. Senere drar jeg hjem til mamma en liten tur. -Vi har fått besøk av tremenningene(?) våre fra England (er usikker på om det er der de kommer fra, men tror det.) så idag spiser vi middag der. Jeg har aldri møtt de før, eller visst om de egentlig, så det blir sikkert hyggelig. 


Klikk her for å følge facebook siden til bloggen

 

 • 05.01.2015 kl. 15:30

A DIFFERENT OUTFIT

God mandag! Jeg kom hjem fra skolen for en halvtime siden ca. Skole dagen har faktisk gått overraskende fort idag, og jeg håper virkelig det fortsetter sånn resten av uken. Jeg kjenner jeg er bittelitt trøtt, men det er ikke så gale som jeg trodde det ville bli.Jeg satt oppe til klokken tre i natt også, bare fordi jeg ikke kunne gi slipp på boken jeg leser -Et helt halvt år- åh, jeg har ikke noe mer å si om den boken annet en at den er perfekt. Har bare noen få kapitler igjen, men har egentlig ikke lyst til å bli ferdig med den. Isåfall får jeg gi noen nye bøker en sjanse. Haha, jaja. Hanne & Erica kommer straks hjem til meg sånn at vi får planlagt dansetreningene framover. Første trening idag! Vi snakkes, superstars 

(PS: Jeg får ikke noe bra bilder med den linsen jeg har nå, sliter litt med å få de slik jeg vil. Den nye linsen kommer i posten snarest, og jeg lover dere bedre bilder da. Mye bedre.) 

Hva syns dere om antrekket? 

 • 04.01.2015 kl. 16:29

TODAYS

Jakke ginatricot / t skjorte spania / bukse cubus / sko nike

Jeg kan nesten ikke vente på å få den nye linsen. Merker bedre og bedre hvor dårlig standardlinsen er! Det er bare noen dager til jeg får den, så vi får holde ut så lenge. Idag sov jeg lenge, nok en gang, også måtte jeg ut til pappa hvor jeg hadde glemt telefonladeren min. For ikke lenge siden kom meg og Sanne inn fra en liten outfit shoot, som var veldig gøy. Når naboene kom forbi var det første mann å gjemme seg, haha, det er jo så utfattelig flaut! 

Uansett, imorgen er det første skoledag, og jeg kjenner jeg virkelig ikke er klar. En ekstra uke med ferie hadde virkelig ikke gjort noe. Men ferien får vente, og skolen må fullføres uansett hvor kjipt det er. Jeg håper dere alle har hatt en fin juleferie, også snakkes vi imorgen! Klem

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits