• 20.02.2016 kl. 14:42

BLI VAKKER

MAKEUP FROM BLIVAKKER.NOJeg kjøpte disse produktene på blivakker for en stund siden, men har helt glemt bort å vise de til dere. Den siste tiden så har jeg blitt mye mer interessert i sminke og skjønnhet, så jeg bestilte hjem noen øyenskyggekoster og de tre produktene over. Eye primeren er jeg utrolig fornøyd med! Jeg har blitt veldig glad i å bruke øyenskygge, og jeg merket utrolig stor forskjell med og uten den. Highlighteren er jeg også super fornøyd med. Jeg bruker den ikke hver dag, men liker å bruke den når jeg pynter meg eller skal noe spesielt. Den er faktisk veldig fin å bruke som øyenskygge også! Så har vi NYX matte lip cream. Jeg vet ikke hva jeg syns om denne. Jeg har ønsket meg en matt leppekrem lenge, så jeg var utrolig spent på hvordan denne ville se ut. Selve kremen liker jeg, men fargen var vel ikke helt slik jeg så for meg. Den er omtrent knall rosa og annerledes en hvordan den var på bildet, så det var litt dumt - men kanskje jeg får brukt den hvis jeg "roer" den ned litt. 

Jeg er ikke stor fan av å bruke penger på sminke, men denne gangen ble jeg ganske fornøyd! Hva syns dere? 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 

 

  

 • 03.01.2016 kl. 14:32

LET'S TALK MAKEUP

Er det en ting som jeg virkelig hater å bruke penger på, så er det sminke. Det irriterer meg at hele lommeboken må tømmes hver gang jeg bare trenger et par nye ting å tilføre sminkemappen min. Derfor ble jeg veldig glad når jeg fikk en del sminke til jul av venner og familie, som jeg tenkte jeg skulle vise dere nå. Jeg har tatt bilder av produktene som jeg bruker hver dag, og skrevet litt om hva jeg syns om de. Jeg er absolutt ingen ekspert på dette området, så jeg skriver bare min mening og oppfatning av produktene. 


POWDER
Blush fra NYX, Compact powder fra Isadora, Bahama mama solpudder fra The Balm, foundationpudder fra bareMinerals. Om jeg er fornøyd med disse puddrene? Ja! Jeg fikk tre av de til jul og kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg pleier å bytte mellom å bruke bareMinerals foundationpudderet og vanlig foundation noe jeg syns fungerer veldig bra. Bahama Mama pudderet elsker jeg! Jeg har aldri hatt et bronzing/solpudder som gir en fin farge sånn som dette gjør og det samme med nyx sin blush som jeg elsker fargen på! FOUNDATION / PRIMER
Foundation fra Max Factor og primer fra Smashbox. Dette er to produkter jeg også er veldig fornøyd med. Foundationen begynte jeg nylig å bruke, og jeg liker den veldig godt da den er veldig dekkende og passe tykk. Jeg har masse urenheter i huden, men bruker sjeldent concealer hvis jeg skal bruke denne foundationen. Primeren har jeg brukt i to år, og det sier vel sitt? EYES
The nudes øyenskyggepalett og mascara fra Maybelline,  Brow plumper fra Loreal. Øygenskygge er noe jeg har brukt veldig mye av det siste halvåret og da er dette palettet fra Maybelline favoritten. Helt enkle farger som passer til alt! Mascaraen er også en favoritt, den gir vippene en fin lengde og er lett å påføre. Det er få ganger jeg fikser brynene mine, men de gangene jeg gjør det så pleier jeg å bare gå kjapt over med denne brow plumperen. Jeg elsker at det bare tar to minutter å påføre den! LIPS
Jeg er aavhengig av lipsyl. Jeg må ha en lipsyl med meg i lommen til enhver tid, uansett hvor jeg er. Uten den peller jeg på leppene og det ender opp med røde og såre lepper. En dårlig uvane. Nivea sin lipsyl er alltid med meg, og jeg elsker den - men er det dager jeg vil ha litt mer farge så pleier jeg å bruke Isadora sin twist-up matt lips. Den er enkel å ta på, og har en fin nude farge. 


Dette er min hverdagssminke! Jeg har blitt veldig glad i å sminke meg i det siste, så jeg kommer sikkert til å teste ut litt nye ting etterhvert, men dette er produktene jeg bruker nå og jeg er skikkelig fornøyd! Jeg hadde lyst å filme en sminkevideo til dere, så jeg skal få høre med noen av venninnene mine om de har et kamera med autofokus som jeg kan låne for å filme. Forhåpentligvis får jeg investert i et bedre kamera ganske snart, og da blir det forhåpentligvis videoer innimellom. 

-M

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits