• 11.03.2016 kl. 17:24

SPØRSMÅLSRUNDE - LENE SVARER PÅ VIDEOSPØRSMÅLSRUNDE - VI SVARER PÅ VIDEO

Jeg har ikke vært aktiv på bloggen de siste dagene, rett og slett fordi jeg har ikke helt vært fornøyd. Jeg jobber mye med blogginnlegg og bilder, men i det siste har jeg vært ganske misfornøyd med kvaliteten på bildene mine og det har gjort at jeg har mistet all motivasjon. Bare følelsen av å jobbe i flere timer med noe man ikke blir fornøyd med gjør at jeg mister litt lysten til å sette meg ned for å skrive eller redigere bilder. Jeg skal heldigvis få kjøpt meg et nytt kamera om ikke lenge, så da satser jeg på at motivasjonen stiger igjen. Jeg elsker jo å blogge, men jeg hater å ikke være fornøyd. 

Uansett - For å gjøre opp for de siste dagene tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde hvor dere kan stille spørsmål til meg som Lene kommer til å svare på! Hun/vi svarer på video som vi tenker å filme på søndag, så jeg kommer til å poste videoen med en gang jeg har redigert den.

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits