• 18.08.2015 kl. 13:03

UKEN SOM GIKK

Dette innlegget skulle egentlig vært postet igår. Jeg har tenkt å begynne med 'uken som gikk' her på bloggen, inspirert av Marthe Borge og Kristina Andersen. 
Syns det er koselig å oppsummere uken, og da er dette en fin måte å gjøre det på. 


Ukens motivasjon: 
Siden jeg er i Spania så har det bare gått i bading, spising og avslapping, derfor har jeg ikke hatt noe motivasjon denne uken - men jeg  veldig motivert til å starte med trening med en gang jeg kommer hjem.

Ukens kjiping: Det er vanligvis ikke mye som er kjipt når man er i syden, men denne uken har det vært flere dager med regn og mye overskyet. Er det noe som kunne vært bedre så hadde det nok vært været. Ukens sang: Young & Foolish av Alex Aiono. Elsker å høre på denne sangen mens jeg soler meg. 

Ukens film: The best of me, skikkelig grinefilm. 

Ukens gullkorn: Amalie har kommet med mange morsomme replikker og til og med noen nye ord, men ukens gullkorn må vel være fra noen dager siden da vi lå i sengen og snart skulle sove. Meg og Amalie syns fortsatt det er hysterisk morsomt. 

Meg: Jeg må på do, men jeg gidder ikke.
Amalie: Det er farlig.
noen sekunder senere... 
Amalie: Og jeg henger ikke med farlige folk. 

Ukens cravings: Pizza og chips. Tidenes drittmat, men jeg trenger det når jeg er i syden. Kan ikke dra på stranden uten chips hvertfall. Ukens beste innkjøp: Jeg har vel egentlig ikke kjøpt så veldig mye denne uken, men jeg kjøpte en bikini på markedet som jeg liker veldig godt! 

Ukens høydepunkt:  Hele uken her i Spania har vel vært et høydepunkt, men hvis jeg skal velge en spesiell dag så må det nok bli bursdagen min på Lørdag. VI gjorde ikke så mye på formiddagen, men det var deilig å bare slappe av litt. Senere på kvelden dro vi på en resturant som heter Casa vital. Han som eier resturanten er norsk, så det føltes nesten litt som å være hjemme. Der spiste vi en god middag, også fikk jeg kake med lys på mens de sang for meg. Det var absolutt et høydepunkt fra denne uken. 

-M

 • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits