• 21.04.2016 kl. 16:30

THE MOST LIKELY TO TAG (VIDEO)

_9RBLHsant0


I DAG ER DET TORSDAG, SOM BETYR NY VIDEO!

Dagens video! The most likely to tag. Husk å ta på 1080px for best kvalitet. 

I morgen drar meg og mamma til Oslo for å dra på Shawn Mendes konsert. Kameraet blir selvfølgelig med, og jeg har planer om å vlogge hele turen. Så neste ukes video blir helt sikkert fra den turen, med mindre jeg poster den før. Vi kommer hjem igjen lørdags kveld og så skal jeg i konfirmasjon til Lene på søndag. Jeg gleder meg til en koselig helg. Det er akkurat det jeg trenger! Jeg håper dere liker videoen, så snakkes vi når jeg kommer hjem fra Oslo på lørdag! 

-M


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER. 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN

YOUTUBE - HER 

 • 14.04.2016 kl. 18:33

SMINKEVIDEO

0ya8eT4ODqU@
HUSK Å TA PÅ 1080PX FOR BEST KVALITET


E N D E L I G - her er dagens video! Jeg hadde planer om å poste den for noen timer siden, men sånn ble det altså ikke. Datamaskinen min har ikke samarbeidet med meg i det hele tatt i dag, og halve pcen min har blitt slettet, så jeg har sittet på sofaen siden elleve tiden i dag for å klare å fikse, og nå er jeg endelig ferdig. Bedre sent enn aldri! Jeg er fortsatt ganske irritert for at jeg har mistet omtrent alle bildene mine, men jeg klarer ikke å få de tilbake så jeg må bare slutte å tenke på det. Skikkelig surt. Håper dere liker videoen - neste torsdag kommer en "never have I ever" video som jeg filmet med vio i går! 

-M


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER. 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN


YOUTUBE - HER 

 • 07.04.2016 kl. 12:39

ROOM TOUR (VIDEO)


ROOM TOUR

 
TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEO
click on the picture to get to the video


Jeg har bestemt meg for å poste video hver torsdag, starting today! Som sagt i gårsdagens innlegg så hadde jeg blitt superglad for litt videoideer hvis dere har noen på lager. 
 
-M
Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen
 • 13.03.2016 kl. 20:46

SVAR PÅ SPØRSMÅL (VIDEO)

Lene kom bort til meg i dag morges og vi filmet videoen til dere! Jeg har redigert i noen timer nå, og er endelig ferdig. Failsene på begynnelsen varer veldig lenge, og jeg fant nettopp ut at jeg ikke la inn noe bakgrunnsmusikk der, så hvis det blir for kjedelig så er det bare til å spole litt fremover. Enjoy! 

  


 


 

 


 

 • 04.03.2016 kl. 19:34

HVILKE VIDEOER VIL DERE SE?VIDEOER & INDUSTRIAL PIERCING

I dag har jeg tatt en industrial piercing (er ikke helt sikker på om det er det som er navnet, så rett meg gjerne om det er feil). Har hatt lyst til det dødslenge men aldri hatt tid eller mot til å tørre det. Jeg er kjempeglad for at jeg endelig gjorde det - og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det var utrolig vondt når jeg gjorde det og ganske vondt en god stund etter. Nå er det en del timer siden jeg tok den, så det begynner å bli litt bedre og jeg gleder meg til å vise den til dere forhåpentligvis i morgen. 

Mamma filmet også når jeg tok den, så jeg lurer på om dere vil se videoen? Eller er ikke det interessant i det heletatt? Jeg har lyst å filme litt andre videoer denne helgen også, men det må være noen hvor jeg bare sitter rett foran kamera, da jeg dessverre ikke har autofokus. Har dere noen tips til videoer dere vil se, eller syns er spennende? Jeg tar i mot alle forslag med åpne armer! Ha en super helg alle sammen ♥ 

-M


Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde likt facebooksiden min HER. 

Følg meg gjerne på instagram - @marikabentzen

 • 04.02.2016 kl. 14:51

2015/16 VIDEOBLOGG

Jeg har prøvd å rydde pcen min litt de siste dagene og funnet mange videoklipp jeg aldri har vist på bloggen før. Jeg har samlet litt videoer fra 2015 og litt fra 2016 å laget en videoblogg. Å redigere videoer er noe jeg syns er kjempegøy, så kanskje jeg får laget litt flere om ikke så lenge. 

 

Mens jeg redigerte denne videoen kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å smile. Jeg elsker å ta vare på minnene på denne måten, så jeg kommer til å bli flinkere til å filme tingene jeg gjør og da blir det kanskje flere videoblogger også! Jeg håper dere liker videoen, så snakkes vi senere. ♥

-M

 • 19.09.2015 kl. 20:00

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! (VIDEO)

Her er videoen jeg lovte dere! Jeg har jobbet med denne videoen i flere timer nå. Har bare brukt imovie to ganger før, så det ble en liten utfordring - i tillegg til at alle videoklippene slettet seg selv og jeg brukte rundt en time på å finne ut hvordan jeg skulle gjennopprette de. Også irriterer det meg at videoen ble så dårlig kvalitet, følte den var mye bedre da jeg redigerte i imovie. 

Jeg er veldig fokjølet og våknet uten stemme idag, så beklager hvis det ble litt dårlig lyd. Også lurer jeg på om det er noen av dere som har et ønske til en video jeg skal filme neste gang? Jeg har lyst å begynne med en video i uken hvis jeg har tid til det. 
Så min første video folkens, hva syns dere?  • Marika Bentzen

  Mitt navn er Marika Bentzen, jeg er 15 år og kommer fra Bergen. En gammel sjel i en ung kropp som fortsatt prøver å finne min plass her i verden. Følg bloggen min for å lese om livet mitt, helt upyntet.


  KONTAKT


  marikabentzen@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits